Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

kaarsen11 brandend       Spelen met kaarsen (Candleplay),

Kaarsen tja, wat kan ik daar over vertellen. Ze zijn heel leuk om in je huis te brengen tijdens bijv. een intiem diner en echte sfeermakers dus. En ze zijn er in allerlei diktes, grote en kleuren te verkrijgen.

Technisch gesproken zijn ze er in drie verschillende hoofdmaterialen waar ze van gemaakt kunnen zijn, waardoor er verschil zit in de temperatuur van ontbranding. Parafine een smelttemperatuur van 50 graden, stearine heeft een smelttemperatuur van 55 graden en bijenwas wordt het meest heet namelijk 60 graden.

Maar daarnaast kunnen kaarsen ook heel leuk zijn en op heel verschillende manieren gebruikt worden binnen een SM sessie. Ik gebruik daarvoor alleen de kaars op Parafine basis. En dat heeft verschillende redenen, zo geven deze de minste kans op beschadiging door de hitte (brandblaartjes), maar vergis je niet, want je gevoel bij de druppels die neerkomen op je lijf doen je anders denken. Allergie technisch geeft dit materiaal ook de minste risico's. En alsnog kan ik je heel verschillende dingen laten voelen met de kaars in de laagste temperatuur, simpelweg door te spelen met hoe ik je laat voelen. Dat heeft dan weer alles te maken met hoeveelheid, afstand waarvan ik laat neerkomen op je lijf en of de kaars wit is of een kleur heeft o.a.1 2021

Bij wat kan ik zo een kaars dan leuk inzetten als mijn martelwerktuig;

Een vernederringsessie.
Een CBT sessie.
Een soft erotische sessie.
Een harde sessie.
Bij een eerste kennismaking met SM.
Bij jou, doorgewinterde sub.
om er een paar benoemd te hebben. 

Behalve dat kan met de kaars zelf ook verschillende sensaties gedaan worden, bijvoorbeeld;

Kaarsen brandend laten ophouden om mij te voorzien van sfeerverlichting, zodat jij mij dienen kunt.
Her en der subtiel druppels laten vallen.
Met grote scheuten gooien.
Tijdens mijn CBT sessie je ballen volledig inpakken in een jas van kaarsvet.
Bij mijn bondage om jou jezelf te laten martelen, als ik ze op uitgekiende plekken in de bondage heb meegenomen.
Ook de afwisseling van al deze dingen, gecombineerd in meer of mindere mate tijdens sessies, is een optie.

 

Natuurlijk moet het kaarsvet er vroeger of later ook weer vanaf. Dit kan op allerlei verschillende manieren en daardoor ook met een verschil aan beleving. Ja, welke beleving ik dan voor besluit te gaan, kom jij dan vanzelf achter.
Misschien ben jij dan wel je grootste martelaar en geef jij jezelf de meeste pijn, als ik het uit je behaarde lichaamsdelen moet plukken.
Of geef ik jou de opdracht om het binnen een x tijd van jezelf afgehaald te hebben. En natuurlijk wil ik dan ook niets op mijn vloer ervan terugvinden.
Doet het heel veel pijn en vraag jij het lief genoeg, kan ik ook gewoon je haren knippen en kaarsvet op die manier verwijderen.

De angst regeert nog wel eens ook met dit kaarsenonderdeel. Is het je eerste ervaring, heb je haren, hoe verwijder ik het, gaat het zeer of echt pijn doen, zal het lekker voelen of een echte marteling worden om te doorstaan?
Leuk om op in te spelen door de manier waarop ik er over ga praten en ook door wat ik uiteindelijk met de kaarsen doe.

En?? Viel het Achteraf wel mee en bleek het minder pijnlijk dan je vooraf had verwacht? Of bleek het toch die echte "hel" te zijn?

Weet dat ik met kaarsvet niet alleen bepaalde lichaamsdelen toucheer, ik ben heel vindingrijk en zeker niet bang om juist de heel verrassende plekken van je lichaam te bespelen. Daag mij uit en ontdek wat mijn trikker is.

En ik geniet iedere keer weer, wanneer ik zoveel dingen in je gezicht zie gebeuren en de kreuntjes hoor die opstijgen in de ruimte.

 

vuur 035 Fireplay  (vrij vertaald natuurlijk vuurspel),

Deze pagina heb ik hier aangevuld met 2 nieuwe Disciplines waarvan ik denk dat ze prima in dit kunnen worden bijgevoegd. Tegelijkertijd hoe leuk om gaandeweg op te hogen niet waar.

Fire play kan een hele lijn verschillende dingen omschrijven ik heb mt mneerdere van deze kennis kunnen maken maar besloten dat ik lang niet alles wil doen in mijn studio. Niet omdt ik niet van spannende dingen houdt maar uit een respect voor deze waar deze Discipline uit bestaat. Namelijk VUUR! En ik hoef niet uit leggen hoe gevaarlijk en onbetrouwbaar vuur is waaneer je ermee te maken krijgt en als je rover hoort in media. Vraag het brandweerlui en dez zullen over vuur praten alsof zij het over een persoon hebben. Uitspraken als ze is onbetrouwbaar, ze denkt zelf, zij zoekt zelf haar weg, je weet nooit waar ze vandaan komen zal en nog veel meer van dit soort uitspraken kun je bij hun (de brandweermensen voorbij horen komen. Het is hun werk om haar te bestrijden en aan te vallen, maar dat doen zij altijd met het hoogst haalbare aan respect omdat ze weten met wie zij te doen hebben.

Toch speel ik graag met vuur, met het respect wat zi als vuur verdiend daarbij hoog gehouden. En jouw veiligheid gewaarborgt daarbij.

Waarmee zou ik je kunnen verrassen of overvallen Flashcotton, Vuurdrums, Lopend vuur.

Wat je dan te wachten staat, voelen en beleven gaat of mee "overvallen" wordt, tja, dat ga ik je dus hier nou net niet uitgebreid vertellen.

Wie weet zie jij mij ooit eens voorbereidingen treffen, terwijl in je hoofd de gdachten beginnen met "wat is ze nu weer van plan met me" en bemerk jij, bij jezelf, dat het op meer dan 1 front wel heel warm begint te worden.

 

vuur70 Lucifers een houtje wat iedereen kent en vermoedelijk ook wel standaard in huis heeft.

Een ontbrandings moment van een paar luttele seconden, tegelijkertijd een heftige auw als het je raakt. Intrigerend, spannend, met een toefje onverwacht en een spontane auw teweegbrengend.

 

© Mrs. Jacqueline