Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Laptop4434434303Persoonlijk chat contact
 
Zie je "welkom bij mijn chat" in het chatblokje kun je met mij in gesprek gaan, (mogelijk tussen 12.00-22.00 net als mijn telefonische bereikbaarheid). 
De vetgedrukte tekst "Stuur mij een email en ik antwoord zo snel mogelijk." betekend dat ik niet online aan te spreken ben.
Je kunt dan mailen naar / via mijn gewone mailadres studiomrsj@mrs-jacqueline.nlcomputers 4932

Weet dat ik hier zit in mijn eigen tijd.
 
Ik vind het belangrijk een handreiking te geven tussen je sessieafspraken in en om tussentijds contact met je te kunnen houden. Om deze ook te kunnen bieden bij je begin stappen, voorafgaande aan je eerste afspraak.
Daarnaast ben ik via de chat aanspreekbaar bijv. (ook traditiegetrouw) op Nieuwjaarsdag. En tijdens andere ongebruikelijke situaties zoals nu de Covid-19 lockdown periodes.

          Andere voorbeelden;

  • Omdat je even persoonlijker wilt kennismaken.
  • je tot nu toe alleen fantasieën hebt, nu zover bent die om te zetten naar een echte ervaring en in aanloop naar je afspraak nog even iets wil vragen.
  • Omdat je vragen hebt n.a.v. iets wat op mijn website staat.
  • Daags na je sessie even wilt terugkoppelen wat die voor je gedaan heeft en hoe jij je nu voelt.
  • Gewoon een leuk BDSM gerelateerd gesprekje wilt voeren.
  • Om je afspraak in te boeken (dit kan alleen via chat als je bekend bent in de studio).

 

Laptop4434434303

Belangrijk te weten als je me (nog) niet kent.Holten 1  (15) Op mijn chatpagina geplaatst 17082020

* Bedenk dat ik GEEN SM sessies via de chat doe en ook NIET gediend ben van die vraag (niet rechtstreeks en ook niet via een omweg).

* Tijdens ons gesprek verwacht ik normale omgangsvormen (2 woorden). Dus niet met uitspraken als "hoe eist u dat ik u aanspreek?” of  "geeft U mij toestemming dat ik U aanspreek Goddes?".

* Ook dingen als hey, hoi (kortom me aanspreken als je vriendje van het schoolplein) ben ik niet van gecharmeerd en maakt dat het een heel kort gesprek zal zijn.

Serieus genomen willen worden, werkt 2 kanten op.

 

Hier aangekomen met lezen, zie je een wit vlakje (rechts in deze pagina), klik op het woord Chat en je chatschermpje verschijnt.

 

© Mrs. Jacqueline