Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

 MG 7687Ik ben Mrs. Jacqueline, een vrouw met een lichaamslengte van 1.75 mtr, 60 kg en schoenmaat 40. Geboren in april 1968 (sterrenbeeld stier ascendant leeuw). Ik ben ambi dexter (of dat juist jouw voordeel of nadeel is, merk je vanzelf). Mijn haarkleur laat ik nog wel eens wisselen. Mijn ogen vertellen jou alles. Oh en ik ben een niet rokende Dame.

Bovendien ben ik een vrouw met vele gezichten. Zoals men mij benoemt: "je bent een heel open persoon over jezelf, maar iedere keer denkende je nu door te hebben, verras je weer". Dit klopt zeker wel.

Ik ben niet graag voorspelbaar. Zodra ik dit wel ben, word ik saai en alledaags. Ik verras graag, verbaas je graag, versier je graag tijdens de sessies die we samen delen. En er huizen zeker verschillende momenten in mij. Ik ben een Sadiste en van tijd tot tijd kan ik dat stukje heerlijk inzetten. Maar ik ben zeker ook die Domina die een hoog gehalte heeft met rituelen die ik verwacht van mijn submissive (niet die welke ik je vertel te moeten, maar die rituelen die jij zelf mij geeft en vanaf dat moment ook standaard geeft en dus niet één sessieontmoeting meer vergeet).

Op deze pagina een korte eerste kennismaking met mij.

Mijn allereerste ervaring waarbij ik met SM in aanraking kwam, dateert van toen ik een jaar of 20 was. Dit was ik of in ieder geval een deel van mij. Het was voor mij het moment waarop er puzzelstukjes op hun plaats vielen. Daar is mijn ontdekkingstocht begonnen. De jaren daaropvolgend heb ik het veelvuldig als hobby beoefend. In 2002 ben ik tot de ontdekking gekomen dat het mijn leven is, niet alleen mijn hobby. Ik heb mijn reguliere baan gestopt en de overstap gemaakt om mijn leven een volledige SM invulling te geven.   

Ik ben, zoals dat heet, een klassieke life-style Meesteres en op welke manier dan ook, altijd bezig met SM o.a. op de volgende manieren:

  • Professionele sessies in mijn studio.
  • Onderhouden van mijn websites. Schrijven, o.a. over mijn beleving.
  • Bezoeken van SM party’s, BDSM meetings en beurs bezoeken.
  • Via mijn eigen Persoonlijke Chat, (doorklik te vinden onderaan op iedere pagina en natuurlijk via mijn contactpagina).
  • Via Fetlife, mijn profiel daar: StudioMrsJ.
  • Fotoshoots.
  • Daarnaast ben ik ook te vragen voor interviews over en gerelateerd aan mijn vakgebied.
  • Het geven van Workshops over onderdelen uit mijn vakgebied.
  • Lezingen geven over mijn vakgebied, bijvoorbeeld om meer bekendheid over SM onderdelen te geven aan de medische en psychische (aankomende / in opleiding zijnde) gezondheidswerkers.
  • Eén op één gesprekken met huisartsen, psychologen, GGZ medewerkers, enz.

Deze website gaat voornamelijk over het Professionele deel van mijn SM leven. Maar geeft jou ook een goed beeld van wie ik ben en hoe ik in deze BDSM wereld sta. 

Ik hoop je eens in het echt te ontmoeten.  

Het laatste nieuws vind je altijd, het eerste, in de lopende balk op de WEETJES update10 pagina. Dus klik eerst op die button!

Groet, Meesteres animatie jacqueline