Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Mijn BD&SM, (SM met Passie)

bdsm nieuwDe studio is mijn speelgoedwinkel met alles wat zich daar binnen bevindt jouw lichaam is mijn speelveld, waarmee ik kan "spelen" en op ontdekkingstocht kan gaan.

Mijn SM: Hier op mijn website staan bij verschillende disciplines stukken, waarin ik een omschrijving probeer te geven van wat dat onderdeel bij mijzelf doet en waarom ik het dus graag doe bij de ander.

Op deze pagina wil ik de ruimte nemen om over Mijn SM te vertellen in één geheel.
SM is voor mij een heel belangrijk deel in mijn leven, waarschijnlijk wel het allerbelangrijkste.
Mijn SM is iets wat ik wil doen met een ander en ik maak daarbij geen onderscheid in leeftijd, geslacht, opleidingsniveau, afkomst, enz. Ook een handicap hoeft (in de meeste gevallen) voor mij geen reden te zijn om daardoor geen SM beleving met een persoon te kunnen hebben.

Wat voor mij wel heel belangrijk is, is de onderlinge klik, het ervoor gaan, het vertrouwen, de chemie die ontstaat tussen mij en de ander.
Mijn SM heeft alles te maken met vuur, kracht, de klik, overgave, vertrouwen, emotie, strijd, erotiek, passie, beleving en reacties. Vaak hoor ik dat iemand zelf een persoonlijke groei doormaakt en bijvoorbeeld iets durft wat voorheen niet zo was. Ook ik groei en ben veranderd in al de jaren dat ik SM leef. Ik weet steeds beter wat voor een soort Domina ik ben, waar mijn gevoel ligt, wat mijn kwaliteiten zijn, hoe ik me graag kleed en wat voor vrouw ik ben. En zijn mijn voorkeuren van disciplines veranderd, natuurlijk heb ik ook mijn grenzen aardig gevonden inmiddels.

2718Ik groei samen met degene met wie ik regelmatig (vaak al jaren) sessies deel, beleef en ervaar. Hierbij bouwen we een sterke eigen band op. Iedere sessie neem ik je weer wat meer mee op een reis die mijn fantasie mij ingeeft. Ook dat alles maakt mij een completer persoon.

Door Mijn SM ben ik een gelukkig persoon en hierbinnen kan ik al mijn emoties kwijt.
Wanneer ik ’s avonds in mijn bed lig, schieten er vaak nog allerlei BDSM gedachten door mijn hoofd van momenten, die ik met iemand heb beleefd, maar ook nieuwe ideeën om met iemand te kunnen beleven.

Binnen Mijn SM zijn er geen vaste scenario’s. Tijdens het gesprek, wat ik met de ander heb, gaan in mijn hoofd radertjes draaien. Hierdoor ontstaat een begin, daarna kan het alle kanten op. Welke kant, dat hangt af van de reactie die ik van de ander ontvang of oppik.

Wanneer er een klik is, is er een basis om SM te beleven/ervaren.
Soms ontbreekt er een schakel/klik, waar dat aan ligt, is niet altijd duidelijk. Maar meestal heeft de ander hetzelfde gevoel, blijkt bij doorvragen. Dan zal ik ook aangeven dat er bij mij geen sessie zal volgen om ons beiden een teleurstelling te besparen en frustratie te voorkomen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

Mijn SM zit in mijn genen, niet in mijn outfit. Anders gezegd ik BEN het en dat is iets anders dan het spelen. Toch kan het wel een toevoeging zijn bij sommige sessies om mijzelf in een bepaalde outfit te kleden. Ik beleef er dan veel voorpret aan om het beeld zo compleet mogelijk neer te zetten. Dat dit niet alleen voor mij zo is, ervaar ik op het moment waarop ik mijn studio binnenstap in mijn outfit. Het is dan duidelijk zichtbaar dat ik en de ander in die wereld zijn beland waarin spel/rol, werkelijkheid/echt is geworden.

© Mrs. Jacqueline