Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Sessies zijn mogelijk op: Maandag t/m Vrijdag en in het weekend. Afspreken kan zowel op de dag als in de avonduren.

 MG 2204Een sessie inboeken kan alleen op afspraak, daarom raad ik aan die vooruit met mij te maken. Is dit niet mogelijk, mag je natuurlijk proberen op korte termijn, maar zal het mij niet altijd lukken je blij te kunnen maken.

Ben je iemand die voor het eerst wil afspreken, hou er rekening mee dat het alleen kan met een aanbetaling/reserverings-sessiebedrag vooraf. En dus nooit adhoc vanwege de snelheid waarin ons mailcontact lukt en je bank verwerkt.


 

Hoe kun je een afspraak maken:

telefoon animatie Je kunt mij bellen op telefoonnummer: 06-48212039 

Dit kan dagelijks tussen 12.00/22.00 uur met nummerherkenning. OP SMS WORDT NIET GEREAGEERD. Wanneer je belt en mijn voicemail krijgt, probeer het dan op een ander moment even opnieuw.  

Bekend in de studio is het natuurlijk ook mogelijk om via chat even binnen te vallen en je afspraak met mij in te plannen (wanneer ik online ben). 

Natuurlijk kun / moet je altijd een E-mail sturen. 

Vermeld daarin de data mogelijkheden die je hebt (een datum), de tijd(en) en de sessieduur die jij zou willen boeken.

 gastenboeken 10940 Je ontvangt altijd een E-mail terug. Wanneer je boekingsverzoek kan, gelijk, met gegevens die jij nodig hebt om je reservering (c.q. sessiebedrag) in orde te kunnen maken. Bij ontvangst daarvan, staat je afspraak vast. Sessiebedrag(en) worden niet retour gedaan, bij onverwachte situaties schuift je bedrag door naar een nieuw te plannen datum.


Een sessie is mogelijk vanaf euro 150,= (zie mijn sessiebedragenpagina).

 

 Of;     studiomrsj@mrs-jacqueline.nl