Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Adres:   Hoe mijn studio te bereiken:

Met de Auto:

Vanaf de ringweg (A 10) Amsterdam.
Deze twee afslagen liggen het dichtst bij mijn studio.
Afslag S 113 Diemen/Watergraafsmeer. Richting Watergraafsmeer.
Afslag S 112 Duivendrecht/Zuidoost. Richting Centrum. 

Andere mogelijkheden zijn:
Afslag S 110 Rai/Rivierenbuurt.
Afslag S 116 IJtunnel. Rechtdoor onder viaduct door. Richting Oost.  

In de directe omgeving is doorgaans goede parkeergelegenheid.
Van maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren van 09.00-24.00 uur. 
Zondag is parkeren vrij.

 

Als extra kun jij via mij je auto laten parkeren, dit doe ik dan via mijn administratie. Hiervoor heb ik je naam (de eigenaar waar de auto op geregistreerd staat) en het kenteken nodig. Je belt mij voor je de auto verlaat, zodat ik je op het parkeersysteem kan aanmelden. Je rekent het parkeerbedrag, wat open staat, voor vertrek uit studio met mij af. Dit geeft je rust tijdens je sessie. Je registratie staat hier, niet op je privé/zaak. Wil je dit, geef het aan bij het maken van je afspraak.


Met Openbaar vervoer: 

Het Muiderpoort treinstation is op 5 minuten loopafstand. Het Amstel treinstation is ook een mogelijkheid. Neem daarna bus 37 tot halte Wijttenbachstraat (het GVB noemt deze, halte Linnaeusstraat). Of de metro richting Centrum 1 halte (Wibautstraat). 

De studio en de natte ruimte zijn rolstoel toegankelijk! Meld het wel even bij het maken van je afspraak!  dokters zusters 5329177Een algemene invalideparkeerplek is direct voor het pand.

 

 studiomrsj@mrs-jacqueline.nl   


Het exacte adres krijg je bij de ontvangstbevestiging van je afspraak als ik je daarover mail. (of aan de telefoon, wanneer dat met je afgesproken is).