Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Mijn terugkijk op het jaar 2022 & Voornemens dit jaar.

 
Traditie, wederom ga ik hier als altijd (sinds ik met deze pagina begon op 1 januari 2007 destijds) terug kijken naar het afgelopen jaar en vooruit in dit jaar. Het 17e jaar van mijn studio, startend, zet ik natuurlijk ook deze traditie voort.
 
Het jaar 2022 startte in een lockdown die, de 18e van december ervoor, al in was gegaan. Nog steeds vanwege de Covid perikelen. Dus met gemengde gevoelens had ik mijn voornemens pagina geplaatst in de nacht van 31 op 01. De eerste nieuwjaarsdag startte ik online, op eenzelfde manier, wat gevoel betreft.
Hoe dubbel kon het zijn, De start van mijn 17e jaar, jij die op de chat binnenviel, mij geluk wenste en je tegelijkertijd enorm zorgen om mij maakte. Heel erg leuk dat ik deze middag wel een paar keer ben verrast op de chat. Ik kan zeggen niet voor niets bereikbaar te hebben gestaan.
 
Het mag dan een lockdown zijn maar ik heb ook nog mijn eigen persoonlijke subs. Deze 2 zijn ook mijn privé en dragen mijn collar, dus met hen kon ik wel iets of moet ik zeggen heel veel juist. Gelukkig gaf dat een gelegenheid voor mij om ze al in het eerste weekend beiden te hebben mogen zien.
Mijn man s. heb ik met champagne nieuwjaarsdag mee ingeluid.
Mijn dame s. ben ik in haar privé gaan opzoeken en heeft even heerlijk met haar hoofd op mijn schoot gelegen, tja die krullen heb ik gegrepen en eigenlijk was dat het gevolg ervan. Aan haar diepe ademhaling te zien bleek dat het best heel fijn was met haar hoofd op mijn schoot.
En ik, ik vond het heerlijk om beiden te zien ieder (op de 1e,, de zaterdag en de 2e, de zondag) en de krullenbollen te grijpen. Die ademhaling zien, is voor mij een rustpunt.
De 5e besloot ik de beloofde daad bij mijn woord te voegen en de chat weer open te zetten. Ondanks dat ik de gehele middag en een deel van de avond open heb gestaan is er deze keer niemand even gezellig binnengevallen. Net zo als dat was op de 6e en de 7e.
 
De 8e was het tijd om een berichtje te sturen aan 1 van mijn subs met een specifieke vraag betrekkende de tijd van een week eerder. Er kwam een antwoord terug.
Niet heel veel later wist mijn man s. dat ik hem precies op dat tijdstip wilde hebben aanbellen.
 
 
Op het moment van dit eerste stukje schrijven (januari 2022) heb ik 1 afspraak in mijn agenda staan voor eind van de maand (onder voorbehoud van wat de persconferentie ons brengen zal). Verder is het stil. Natuurlijk kan ik ook in deze situatie in mijn agenda kijken en jou ergens neerzetten. Verandert er dan werkelijk iets, sta jij daar al en ga ik snel aan mijn “werk” om jou je code te mailen. Maar waarschijnlijk heb ik hier een droombeeld, in elk geval bedenk jij dat niet. Vermoedelijk omdat jij in een soort van zelfde mood zit als ik: heeft het zin? Cijfers stijgen de pan uit, ieder “nieuws” programma is er wel één expert die zegt dat we niets moeten verwachten.
 
Vorig jaar (in 21 dus) had ik mij opgegeven voor een workshop, niet alleen voor het leren deel en vakkennis, zeker ook iets om naar uit te zien. Dit weekend precies een week voor de gepland staande datum kwam binnen dat waar ik bang voor was, de datum gaat niet door en wordt op een later moment opnieuw geprikt. Ik snap enorm goed dat de organisator niet anders kan (de avond daarvoor staat een nieuwe persconferentie gepland).
Hiermee werd mijn toch al lege agenda nog leger.
 
De persconferentie bracht bij velen wederom een schrikeffect al was het nu positief want “we” mogen open, al de volgende dag (de 15e dus). Welliswaar tot 17.00 uur maar het is iets.
En ik dacht “kut” Rutte loopt nog steeds niet lekker in mijn planning. “als ik werken kan zegt hij “we verlengen de lockdown nog even” En nu kan ik even niet opstarten en roept hij juist “we gaan open”.
Uiteindelijk startte ik dan ook de week erna op, met mijn eerste afspraken. Gelukkig kon ik dat nog wel op tijd doen om een klein feestje te vieren met mijn man s. die 5 jaar ervoor op die datum voor het eerst was binnengestapt.
 
En hoe verrassend en leuk dat voordat februari echt begon, deze maand al was volgeboekt. Heerlijk gewoon, ja in theorie is het een korte maand, maar alleen al mijn vooruitzicht ernaar, deed mij zo goed.
 
Ook deze maand maart zou ik een paar feestjes mogen vieren, 1 daarvan mijn dame die 6 jaar geleden haar eerste stappen zette binnen de kennismaking met SM en tevens mij daarvoor had uitgekozen om die sprong in het diepe te gaan wagen.
En daarnaast op deze exacte datum van 15 maart, (2 jaar eerder, was dat, de datum van de 1e lock, waarop ik juist dicht moest) had een nieuw iemand bij mij in geboekt staan voor een sessie.
Toch even een raar moment wat in mijn hoofd voorbij kwam. Tegelijk ook fijn een nieuw iemand die boekt.
 
De workshop kreeg nieuwe kansen. Er werd een datum geprikt, daarmee een leuk vooruitzicht om de maand april mee te sluiten want de 29e ging het eindelijk dan toch gebeuren. Het was een leuke, uitgebreide workshop met verschillende onderdelen over werken met vuur. Leuk ook, om te zien dat de gever van deze workshop doodnerveus bleek bij het binnenstappen van een Professioneel iemand die wil leren, (ja ook ik moet leren en heb niets bij de gratie God binnen gekregen als kunstje).
Goed wat de workshop zelf betreft dan heb ik uit deze, drie Disciplines van werken met vuur geleerd die ik inmiddels in mijn studio ook uitoefen.
En daarbij weer iets nieuws, voor jou (ook als jij eigenlijk geen merktekens mag oplopen kan dit heel leuk zijn om eens te willen ervaren, zeker als jouw ding Mindplay en Angst is) om te gaan ontdekken en voelen. Dus als dit (vuur, angt, mindplay) niet onder je harde grenzen valt, zou ik je er zo maar mee kunnen verrassen vanaf nu.

Fire-Master mag ik nu mijzelf noemen volgens de geruchten :-).
 
In mei werd ik meegevraagt naar de tentoonstelling (Fabrick the Luminiëre) van Gustav Klimt, een kunstenaar. En absoluut één die behoort binnen wat hij (de vrager) en ik samen hebben en wat zo bij ons past (qua stijl/artvorm). In het verlengde daarvan ook een dag van samen delen tussen Meesteres en s. Die dag begon bij zijn huis waar hij mij welkom heette en ik zijn halsband kon omsluiten bij hem. Want ook buiten mijn studio kun jij dingen met mij willen doen/delen die sm belangrijke toevoegingen geven of waarbinnen SM een uitdaging kan zijn.
 
Juni, tja dat werd een onverwachte maand op allerlei vlakken. Zo was er een symposium waar ik met mijn dame naartoe ben geweest en geheel oververwachts huiswaarts keerde met een tekening (een echte Bas B.).
Was er eindelijk ook weer een KWS (kinky warehouse sale) beurs waar ik met tàm mijn man s. naartoe ben geweest (heerlijk om daar eindelijk weer overheen te hebben kunnen lopen, de beurs dus). Wat mij verbaast is dat er echt verkopers staan die zo graag laten horen dat het te druk is, afspreken om materiaal te bestellen niet mogelijk is, in de showroom langs kunnen komen al helemaal niet. En dat in een gesprekje van een paar minuten zo vaak herhalen dat het voor mij simpel is. Een beurs is daar ook heel handig voor. Je weet gelijk of het een waardevol zakelijk contact gaat worden.
 
Toch bracht deze maand best veel nieuwe studio aanvullingen

*zoals pois zwepen,
*een Violet Wand uit vroeger tijden van rond de 2e wereld oorlog periode daarmee een echte, van 50.000 volt, via de beurs gevonden.
*Nog een paar dingen die een dubbel functie kunnen hebben (spanken en VW) waarvan één zelf aangeschaft om jouw (ja jij spank - en electro fan mee te verrassen), ook als je niet persé een fan bent.
*Ook een verjaardagscadeau, wat als attribuut onder diezelfde groep gerekend kan, werd mijn bezit.
*De maand eindigde met een nieuw studio apparaat waarmee ik je scheutige warme gevoelens kan geven en natuurlijk ook prima extra martelen kan.
 
In juli schreef ik me in voor een opleiding met als doel niet alleen uit te kunnen breiden in de studio zelf, maar ook om wat extra opties te kunnen bieden. Ik hoop eind 2023 mijn wettelijk erkende certificaat te hebben.
 
Op 12 augustus van het jaar gaf een collega haar laatste party op de Showboat. Een iconische party zou daarmee stoppen, iets wat nergens anders is en georganiseerd wordt. Een party waar ikzelf vele jaren maandelijks naartoe ben geweest. Ik kon natuurlijk niet anders dan deze laatste versie bijwonen.
 
Maar juist vanwege dit, had ik vanaf het begin dat mijn dame van mij was, al tegen haar gezegt “ooit neem ik je mee daarheen, iets als dit moet je een keer hebben beleeft en meegemaakt”. De strenge dresscode had zij toen nog niet. Nu kwam het wel samen, zij kon aan de strenge dresscode voldoen, zat in haar vakantie bij toevalligheid ook nog, wat maakte dat het tijdentechnisch ook haalbaar is, dus het reserveringsnummer stond.
Voor haar was het een happening, met als eindresultaat iets enorm moois wat ze heeft meegemaakt. En hele mooie herinneringen aan heeft, om te bewaren.
Voor mij, was het een zalige avond van herkenning, genieten, mooie shows zien, zalige muziek die ik toch wel meer gemist had dan verwacht, bemerkte ik. Jammer dat deze party, op deze unieke locatie, hiermee aan een einde gekomen was.
 
De laatste week van deze (augustus) maand stond Parijs op mijn planning, ik was meegevraagd. Dit alles was ontstaan door een bericht in het nieuws even daarvoor, dat de nachtclub het fameuze Lido, na 75 jaar zijn deuren zou gaan sluiten. Parijs was fantastisch(Lido is het niet geworden, Moulin Rouge wel).
Die laatste avond van het verblijf, de Crazy Horse. Deze maakte veel emoties bij mij los, meer dan ik vooraf had ingeschat. Wat was het mooi, erotisch, gaaf, en nog veel meer. Op een terrein waar ik mij zo in thuisvoel. En tegelijk wat ik mis. Wat je dan wil is een heftige, wilde erotische nacht, doorgaan tot oneindig, maar helaas was dat geen mogelijkheid en het werd een soort van cold turkey afkick.
Waar waren die dagen ook al weer?

November kwam er een gelegenheid met mijn man s naar iets toe te gaan, waar wij beide heel veel mee hebben en zeker zijn ding is. Om hem met nieuwe dingen, specifiek hierbinnen, kennis te kunnen laten maken.
Hij verraste ook nog met de vraag, nu alvast te kunnen reserveren, voor zijn/onze datum (waarop hij ooit voor de allereerste keer bij mij binnenstapte).
De eerste datum in mijn nieuwe agenda voor 2023 neergeschreven, was daarmee een feit.
 
Ook het jaar voor de wanneby (leerling) journalisten blijkbaar.
Meerdere keren ben ik gevraagd mee te willen werken, het liep stuk bij de vraagstellers (“ik wil graag een interview, heeft u twee dagen in de agenda voor mij, kom ik met een filmploeg van 3 man”). En één wannabe dacht het interview binnen een week in te kunnen leveren bij de leraar (en nam zelf 4 dagen tussen mijn antwoord en daarop terugreageren) In alle gevallen zijn het studenten die een opdracht hadden voor een inleverproject. Jammer dat ze minder serieus bleken dan gehoopt.
Ik heb hele goede ervaringen met allerlei journalisten door de jaren heen. En meer dan eens heel fijn mijn inzet daaraan gegeven.
 
Ook het jaar waarin mijn “statistieken” (iedere bedrijf krijgt ze na verloop van tijd) allemaal tot een stop waren gekomen door de Covidperiode. Dus de nodige uitdagingen om helemaal blank iets, of eigenlijk dus gewoon weer een wiel uit te vinden en nieuwe statistieken te moeten laten ontstaan/opbouwen.
Ach uiteindelijk komt er een vergelijk mogelijkheid uit voort en daar opzich ga ik ook nog van leren.
 

Ook zonder statistieken bleek dat ik niet vergeten ben. Jij wilde met mij de decembermaand vieren en dat heb je absoluut gedaan en maakt mij super blij. Op een enkele dag na heb ik iedere dag één van mijn mensen, jou dus, mogen verwelkomen.
We hebben feestjes gevierd op Sinterklaas, rond en op beide Kerstdagen, ervoor, erna en ertussen, ook de laatste dag van het jaar ben ik niet vergeten.
Dus bij deze een echte DANK JE WEL, jij hebt mij niet blijer kunnen maken.
Door jou heb ik mijn beste decembermaand, in mijn jaren van bestaan mogen draaien. Ik wil mij, mijn SM en mijn fantasieën heel graag aan jou geven, maar tegelijkertijd ben jij degene die mij die gelegenheid gunt en geeft, om jou dat te kunnen geven.
 
En op de 16e van deze maand, kwam mijn eerste week in ja
nuari vol. Wat een super vooruitzicht. Fijn!

 

Dan natuurlijk nu, tijd voor het nieuwe van dit jaar, om met jou naar binnen te stappen.

Zoals jij mij kent wil ik altijd het spreekwoordelijke wiel uitvinden, dus ook in dit jaar gaat dat gebeuren.
 
Er gaan wat dingen veranderen. Jij weet dat ik altijd vernieuwend wil zijn. Ik wil mezelf uitdagen in mijn vakgebied om anders te zijn en dit beroep verder te brengen. Lees ze, heb je vragen, stel ze. Ideeën (zoals dat sinds jaar en dag ook al geldt) draag ze aan.

Mogelijkheden voor afspreken:
 
** Ik heb meer disciplines als een SOLO in een abonnementvorm vanaf deze 1e januari. Gebleken is dat jij van een abonnement heel gelukkig wordt en ik daar dus een goede keuze mee heb gemaakt bij het starten ervan, vorig jaar. Dus caning -abonnement, blijft.
 
Nieuwe SOLO abonnementsvormen zijn:
 
* Flokking,
Heb jij nu even geen idee wat dat is, dan bij deze de uitleg. Een flokker is een meer stroken zweep kortgezegd. Deze vorm houdt in dat ik je alleen met deze soort van slagwerkattribuut ga “bewerken” en je daarmee laat voelen in de ruimste zin van het woord, (zoals erotisch, opwarmend, zintuigelijk, plagend, strelend enz.).
 
* Tepelmarteling,
Heb jij alles met tepels, wat ik daar mee kan en doe en het jou brengt. Dan is dit echt jouw ding, denk ik. Misschien maakt dit, dat je dit nog vaker ervaren kunt, en is het een cadeau voor ons beiden.
 
* Face-slapping,
Gewoon omdat het heerlijk is zo een diepe connectie te hebben tijdens het warm kleuren van je wangen. Het is heel intiem, dichtbij, emotievol en heeft alles te maken met Passie.
 
Wil je meer weten of denk je nu “dat is absoluut iets voor mij”, kijk dan even bij het kopje abonnement. Natuurlijk op de bedragen/prijzen pagina.
 
 

** Daarnaast wil ik twee van de “gewone” sessies ook in een abonnementvorm, als extra optie, gaan doen. Hierbij kun je dus kiezen, of jij gewoon je eigen sessieduur wilt plannen (zoals je dat eigenlijk altijd al doet) dus zonder abonnement.
Of misschien wel over wilt stappen naar één van die twee (1,5 uur of 2,5 uur) opties om het vanaf nu in abonnement te nemen. Heeft meerdere voordelen, “schrijf ik nu met een glimlach”, één ervan is, je ziet mij vaker.

* Een afwisseling van deze beiden (gaandeweg het jaar door) is ook een optie. Ik hoor je graag.

* Natuurlijk gelden andere bedragen en regels voor die abonnementvorm, dus wil je daar meer over weten, kijk even onder dat betreffende kopje, op de bedragen pagina.
 
 
 
** De korting van 5,= die jij jezelf mocht geven op het sessiebedrag , is hiermee wel komen te vervallen bij het eindigen van het jaar 2022. Bijna niemand deed het/maakte er gebruik van.

* Ben jij de uitzondering die het wel deed? Hoop ik dat het niet onoverkomelijk is.
 


** Daarnaast moet ook ik helaas mijn sessiebedragen verhogen en heb gekozen voor het minimale van 3 %. Dus mijn sessiebedragen zijn nu aangepast, je treft deze op de bedragen pagina.
 
*Voor de nieuwe opties zijn de bedragen daarvoor, vermeld bij het betreffende deel op de bedragen pagina.

*Heb jij, het afgelopen jaar, al een sessie voor ergens in dit jaar ingeboekt (bijv. vanwege een speciale datum), blijft het oude bedrag natuurlijk daarvoor staan.

 

** Mijn WEETJES pagina blijft natuurlijk de pagina waar jij altijd makkelijk het laatste nieuws, de nieuwste dingen, mededelingen enz. in de lopende balk (lichtkrant) kunt vinden.

 

** De chat is natuurlijk een blijvende aanvulling die ook dit jaar weer bij regelmaat door mij opengezet gaat worden. Dus wees welkom om even voorbij te komen in de middag of avond uren als je aan mij denkt, even wil zeggen hoe het met je gaat, een vraag hebt of meer.

* Natuurlijk sta ik ook deze 1e januari weer ergens in de dag online, door wie ga ik verrast worden?
 

 

** Ook dit 18e jaar, hoop ik wederom Stormachtige Momenten mee te maken, die jij en ik samen delen. Welke ons uniek maken in wat we samen beleven.

 

** Sluit ik af met te zeggen; veel plezier ook dit jaar met het rondneuzen, volgen van mij en lezen op mijn website .

© Mrs. Jacqueline