Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Mijn eigen Fetishes;

Deze pagina, wil ik gebruiken om je kennis te laten maken met mijn eigen fetishes voor leer en hoge hakken. En daarnaast met dat wat gaandeweg toch steeds meer richting een Fetish gaat. 

Woordenboek/encyclopedie uitleg*een fetisj: ,,een erotische belangstelling in een object dat geen erotisch doel heeft'',

 

2833Mijn 1e fetish heeft alles te maken met leder.

Ik vind het een zalig materiaal om te voelen, zien, ruiken, aan te raken en aan te hebben. Als je diep in mijn hart kijkt, zou ik het eigenlijk altijd willen dragen.
In leer voel ik mij mooi, super, goed en vrouwelijk. Nu zul je misschien denken……hé, er mist daar een woord, Dominant? In dat geval kan ik je melden, dat ik dat woord daar niet ben vergeten, want ik voel me niet Dominant, maar ik ben een Dominant en dat is een wereld van verschil. Ik hoef dus absoluut geen leren outfit aan te hebben om mij Dominant te voelen en met SM bezig te kunnen zijn. Ook wanneer ik een spijkerbroek aan heb zitten de genen in mijn lichaam en ben ik Dominant.

Wel kan een leren outfit tijdens een SM sessie een toevoeging zijn aan het complete beeld. Veel mensen zien de Meesteres ook graag in het leer. En op (fantasie) beelden is het eigenlijk vaak zo dat de Dominante partij in leder gekleed is om een extra dimensie aan het beeld te geven.

Ik heb dus veel kleding van leer waarbij het niet alleen gaat om tops en rokken, broeken, jurken, maar ook de accessoires, zoals handschoenen, armkappen, laarzen ontbreken en hoofdkap ontbreken niet.
Daarnaast heb ik het ook met zien en aanraken. Een sub van mij, in het leer gekleed zien in de passende omgeving of wanneer ik hem/haar meeneem. Het is een heel erotisch gezicht om naar een slaaf, gekleed in een mooie goedzittende set boeien en een goedpassend lederen masker of hood, te kijken. Ik kan daar oprecht van genieten om deze trots mee te mogen "voeren" of onder mijn lei(ij)ding te hebben.

 

2733Mijn 2e fetish is voor High Heels.

Daarmee bedoel ik dan, zowel de schoenen als laarzen. Als het maar hoge hakken heeft.
Het is niet echt uit te leggen, maar voor mij is het dragen van High Heels “the final touch”.
Mijn lichaam verandert de gehele houding, mijn IK verandert, het siert mijn benen, mijn gevoel verandert, ik voel me dan ineens mooi. Ik vind het fantastisch om mijzelf dan te zien als ik voor een spiegel sta, heerlijk als ik naar de grond toe kijk en bij mijzelf mijn benen in de hakken zie staan. En het geeft mij een machtig trots gevoel wanneer ik een slaaf of slavin aan mijn hooggehakte laarzen of schoenen heb zitten of liggen.

Beschrijven is moeilijk, maar eigenlijk ben ik een andere vrouw, wanneer ik mijn hakken draag. Dit heeft niets te maken met onzeker zijn of me anders voor willen doen dan wie ik ben. Het is iets wat gewoon vanzelf gebeurd, ik constateer het, ik forceer het niet bij mijzelf. Het is geen rol die ik aanneem, het is wat ik ben. Ja, anderen merken het zeker ook op, dat hoor ik namelijk vaak.

Door mijn hakkenfetish ben ik eigenlijk altijd op zoek naar mooie, aparte, speciale schoenen en laarzen en/of die speciale hak, die de bewuste schoen heeft. En het geeft mij een uitdaging om door te trekken richting de rollenspellen naast mijn gewone outfits en "dagelijkse" kleding.
Het is een hobby om bijvoorbeeld voor die rollenspellen op zoek te gaan naar juist die schoen of laars, waarvan ik vind dat ze het plaatje compleet maken. Het kan hierbij gaan om leren of lak schoenen/laarzen, waarbij ik ook niet bang ben voor aparte kleuren of versieringen. Dat kan zelfs juist de extra uitdaging maken om voor die specifiek te gaan bij mijn aanschaf.

De High Heel (de hak zelf, dus) kan daarbij heel verschillend zijn, waarbij ik natuurlijk niet alleen rekening houd met de rollenspellen (zo ben ik de trotse bezitster van rood/witte stoffen gympen met 10 cm naaldhak, heel lang gezocht en uiteindelijk gevonden). Maar ook met het plezier voor fetishisten en de extra uitdaging voor Trampling-liefhebbers.

*******************************************************

Maar behalve de High Heels, in mijn eigen schoenmaat 40, gaat deze fetish ook verder in de niet draagbare vorm.

Zo heb ik o.a schoentjes van Just the Right Shoe, waarbij het voor een echte fetishist als ik dat ben, heel moeilijk kiezen is geweest uit al die fantastische miniatuurschoentjes. Ik kan ze nu eenmaal niet allemaal bezitten. En nee, ik vind ze ook niet allemaal mooi.

En hakken van echte chocolade. Ja, een paar van deze staan sinds jaar en dag in mijn koelkast. Want ik heb ze, maar kreeg het nooit voor elkaar ze stuk te maken om op te gaan eten. Ik hoop ooit nog eens een mini koelkastje te hebben met een glazen deur, dan gaan ze natuurlijk daarin. Tot dan kijk ik er even naar iedere keer als ik mijn gewone koelkast opendoe om iets anders erin te plaatsen of uit te pakken.

Ja zelfs de gifs hier op mijn website zijn niet perongeluk gekozen/ontworpen en hier neergezet door mij.

********************************************************

De 3e is misschien niet echt zo "drastisch" voor me, als een fetish, maar ik wil het toch hier ook benoemen.

Hoofdbedekking en in het verlengde, haarkleur.

De laatste jaren ontdek ik namelijk steeds meer bij mijzelf dat ik ook hiermee best wat heb. En ik merk ook dat ik er steeds meer mee "speel" op momenten. Degene die mij al vele jaren kent of sinds jaar en dag mij op mijn website volgt, weet nu waar ik het over hebben ga. Er is wel eens een sessie op locatie geweest, waar foto's werden gemaakt en ik een blauwe pruik droeg, bij een sessie in een zwembad ooit, had ik een latex hoofdkap op. De meeste mensen kennen me wel met een wisselende haarkleur. Een enkeling kent me ook met een blonde pruik of op de momenten, waarbij ik een meerkleurige pruik met pony gedragen heb bij de fotoshoot of mijn sessie met jou. Natuurlijk zijn er nog mijn hoofddeksels die ik graag bij de passende rollenspellen draag. En heb jij mij wel eens horen refereren naar mijn cavia? Dan weet je, dat ik het daarmee had over mijn lange paardenstaart, wat eensklaps maakte dat ik haar tot ver op mijn rug had hangen.2789

Tegenwoordig ben ik al een tijdje een brildraagster (tja, boven de 50 krijg je dat ineens), ik denk dat, dat dit fetishdeel heeft aangewakkerd. Menigeen kent mij inmiddels met verschillende looks bij de verschillende brillen die ik op heb. En geregeld schaf ik weer een nieuwe bril aan, als ik een spectaculair model voor mijn ogen krijg, in de winkel.

Tja, en dan bracht een bepaalde periode ook nog ineens met zich mee dat een mondkapje een verplicht item bij je dagelijkse outfit werd. Toen was het spreekwoordelijke "hek van de dam" bij mij. Of dit een onderdeel van mij blijft, weet ik niet, de tijd zal het mij uitwijzen als het iets uit ons verleden gaat zijn. Heeft het een extra aandeel in mijn 3e fetish ontstaan gehad, ja absoluut.

Dus wees gewaarschuwd: op een leuke spannend onverwachte manier, dat je mij zomaar tijdens je afspraak met een hoofd "bedekking" zou kunnen treffen.

© Mrs. Jacqueline