Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

 

 

 +++ 15/06: De versie 312 van de MassaD is uitgekomen en mijn foto staat nu ook natuurlijk weer bijgevoegt in het album. Deze keer heb ik mijn outfit bijgepast aan de folie waarmee ik bezig was. Ik hoop dat jij het een mooie foto vind. - 14/05: Pagina "Wat kan jij tegen komen" > Discipline C.P. > Bullwhips, 2 teasers. - Op Gallery > Album Symbolische HH een foto bijgevoegd. - "Wat kan jij tegenkomen" > Fetishes > in folie verpakt, een lange film. - 13/05: Op mijn pagina "wat kan bij mij", onder de Discipline Machteloosheid is een nieuwe foto bijgeplaatst. - Dezelfde pagina maar dan onder Discipline Bondages > Folie, heb ik een teaser filmpje neergezet. - En nog een keer ook via dezelfde beginpagina, onder de Discipline Kooi een nieuwe foto bijgeplaatst. Veel plezier met het nieuws te ontdekken en de nieuwsgierigheid te laten bezoeken. - 28/04: Een dankje aan een ieder van wie ik gisteren felicitatie berichtjes via mail, pm of telefoon heb mogen krijgen, heeft me een leuke dag gegeven met de wetenschap van verrassingen in het verschiet. - 09/04: Mijn advertentie in de 311 van het blad is uit. Heerlijk alvast uit te kijken naar wat een zomer buiten brengen kan. Als jij net zo kijkt naar mijn foto als ik in mijn fantasie, moet het vast goed gaan komen. Zoals altijd vind je hem in het MassaD (vanaf 15e jaar) album. - 08/03/2021: Welkom op mijn hele nieuwe website, eindelijk. Beweeg je muis over de pagina's, klik her en der en lees de nieuw geschreven teksten die je nieuwsgierig maken. Stuit je op iets wat vragen geeft bel dan.   - +++

In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, wanneer ik geen afspraken plan, en overig ander eerste nieuws, enz.

Hier direct onder staat wat voor een X variabele tijd van belang is om te weten. Deze tekst wordt bij veranderingen daarvan ook aangepast.

*********************************************************************************

***Update februari 2022:

Vanaf de 25e is het dragen van een mondkapje geen verplichting meer in de studio. Wil jij het zelf, of heb je graag dat ik hem wel draag bij onze sessie kan dat natuurlijk. Geef het even aan bij het maken van je afspraak. Heb je een dokter/specialist verklaring vanwege medische redenen, geldt natuurlijk de uitzondering van vrijstelling hiervan, als jij die kunt overleggen. Zoals altijd, laat ik je eerst even de natte ruimte ingaan voor het wassen van je handen en uittrekken van je schoenen, voor dat jij de studioruimte betreedt.
Ook je tas/spullen mag je in die natte ruimte laten.

 

**********************************************************************************

Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten!

  • Je kunt alleen op afspraak terecht.2021
  • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
  • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
  • Telefonisch je afspraak (reservering) inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd. Dit geldt ook wat betreft terugbellen van mijn kant.
  • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een (non alcohol) drankje, even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
  • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
  • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
  • Je (allereerste) afspraak kun je boeken onder een reservering, zodra het (sessie) bedrag ontvangen is (giro-overschrijving- storting) staat je afspraak vast. Sessiebedrag(en) worden niet retour gedaan. Bij onverwachte situaties, schuift je bedrag door naar een door ons samen, nieuw te plannen datum. 

 

 

*****************************************************************************************

De sessies binnen de abonnement vorm, (die jij bij mij ondergaat doe ik op een basis van Psychologie). Kijk even op mijn bedragenpagina voor de bijhorende informatie en verwijzing naar uitleg, betreffende Disciplines.
(Niets wat zich afspeeld daarbinnen is niet met een doel, niets gebeurd zomaar, niets onderga jij zomaar even ondoordacht vlug omdat het kan. Mijn Psyche staat dan op iedere honderste milimeter scherp, geen pink bij mijzelf beweegt dan zonder daarmee bewust een richting te willen gaan om te kunnen geven).

      studiomrsj@mrs-jacqueline.nl

          


Wil je persoonlijk chatten met mij, klik de muismat of de gelijknamige button in de balk boven onder kopje contact.