Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

 

 

 +++ 05/04/2024: Lang wachten maar eindelijk dan toch de nieuwste MassaD foto is uit, een stijlvolle sexy foto al zeg ik het zelf. Natuurlijk in mijn album (15>). Met pvc, jarretels en kant. - 25/01: De nieuwste MassaD foto is vanaf nu te vinden in het gelijknamige album (15 jr>). Nieuwsgierig? Een intense ervaring van een vlucht, zien door de spiegel - 15/01: Nieuws op de pagina's, Face slapping, de pagina takelen. - 08/03/2021: Welkom op mijn hele nieuwe website, eindelijk. Beweeg je muis over de pagina's, klik her en der en lees de nieuw geschreven teksten die je nieuwsgierig maken. Stuit je op iets wat vragen geeft bel dan.   - +++

2021 In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, wanneer ik geen afspraken plan, en overig ander eerste nieuws, enz.

Hier direct onder staat wat voor een X variabele tijd van belang is om te weten. Deze tekst wordt bij veranderingen daarvan ook aangepast.

*********************************************************************************

*** Omdat ik en jij dat gewoon fijn vinden is:

Zoals altijd, laat ik je eerst even de natte ruimte ingaan voor het wassen van je handen en uittrekken van je schoenen, voor dat jij de studioruimte betreedt.
Ook je tas/spullen mag je in die natte ruimte laten.

 

**********************************************************************************

Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten!

  • Je kunt alleen op afspraak terecht.
  • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
  • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
  • Telefonisch je afspraak (reservering) inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd. Dit geldt ook wat betreft terugbellen van mijn kant.
  • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een (non alcohol) drankje, even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
  • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
  • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
  • Je (allereerste) afspraak kun je boeken onder een reservering, zodra het (sessie) bedrag ontvangen is (giro-overschrijving- storting) staat je afspraak vast. Sessiebedrag(en) worden niet retour gedaan. Bij onverwachte situaties, schuift je bedrag door naar een door ons samen, nieuw te plannen datum. 

 

 

*****************************************************************************************

weetDe sessies (solo en "standaard") binnen de abonnement vorm. Kijk even op mijn bedragenpagina voor de bijhorende informatie en verwijzing naar uitleg, betreffende deze Disciplines.

Ook de sessies op een escort basis heeft abonnement mogelijkheden. Kijk ook hiervoor op de bedragenpagina.

      studiomrsj@mrs-jacqueline.nl

          


Wil je persoonlijk chatten met mij, klik de muismat of de gelijknamige button in de balk boven onder kopje contact.