Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

 

 

 +++ 21/04: Het is pijnlijk duidelijk. Dus er is nog steeds geen zicht op een opstart. De eerste versoeplingen zijn er wel, dus hopelijk hou jij die moed op het vooruitzicht beter vol, dan het mij helpen echte veranderingen in mijn vakgebied erdoor te krijgen. Check deze pagina van tijd tot tijd even, zodra ik kan meld ik hier natuurlijk weer de nieuwe versoepelingen. - 23/03: Om moedeloos van te worden maar vanavond is de lockdown verlengd t&m 20 april. Helaas moet ik dit hopeloze bericht hier wederom voor je neerschrijven. - 08/03: Welkom op mijn hele nieuwe website, eindelijk dan toch ziet mijn "kindje" het internetuniversum, met nieuwe dingen en veel herkenning. Beweeg je muis over de pagina's, klik her en der en lees de nieuw geschreven teksten die je nieuwsgierig maken. Stuit je op iets wat vragen geeft bel dan. - De geldende lockdown is weer in verlenging, dit maal t&m 31 maart - 15/01: Ik kan geen giften ontvangen, deze worden gerekend als inkomen. - 14/12/2020: Helaas moet ook ik in een lockdown vanaf middernacht vanavond en geldt deze tot de 19e van januari. -  - +++

In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, wanneer ik geen afspraken plan, en overig ander eerste nieuws, enz.

Hier direct onder staat wat voor een X variabele tijd van belang is om te weten. Deze tekst wordt bij veranderingen daarvan ook aangepast.

*********************************************************************************

*** Update december 2020:

Ingaande deze maand is het een wettelijke verplichting tijdens je bezoek een mondkapje te dragen, bij mij (als contactberoep). Heb jij een uitzonderingsverklaring van je arts/specialist vanwege medische gronden en kun je mij die overleggen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom en geld het dragen van een mondkapje bij mij (ook) niet. Geef dit wel even aan bij het plannen van je afspraak.

De lockdown die de 14e van de maand is ingegaan, geldt nog steeds.

*** Update maart 2021:

Op de 23e is de lockdown opnieuw verlengd tot de 20e van de maand april.

 Had jij nog steeds een betaling bij mij staan voor een (eerder geboekte duur) sessie, blijft deze natuurlijk gewoon geldig.


***********************************************************************************
** Wens ik je nu heel veel plezier op deze website, waarin je een middenweg zal zien verschijnen, in herkenbaar en onverwacht nieuw. Als je met je muis ergens op gaat staan/overheen beweegt, zie je wat en of er iets onder zit. En samen met mij meegaan naar vertrouwd zoals altijd, ontdekkend nieuw en blijvend als optie. **

*****************************************************************

Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten!

 • Je kunt alleen op afspraak terecht.2021
 • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
 • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
 • Telefonisch je afspraak (reservering) inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd. Dit geldt ook wat betreft terugbellen van mijn kant.
 • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een (non alcohol) drankje, even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
 • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
 • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
 • Je allereerste afspraak kun je boeken onder een reservering, zodra het (sessie) bedrag ontvangen is (giro-overschrijving- storting) staat je afspraak vast. Sessiebedrag(en) worden niet retour gedaan. Bij onverwachte situaties, schuift je bedrag door naar een nieuw te plannen datum. Het gehele sessiebedrag (uur gerelateerde) vooraf betalen, geeft je een korting (zie prijzenpagina).

  Per december 2020:
  Is het een wettelijke verplichting tijdens je bezoek een mondkapje te dragen.
  Heb jij een uitzonderingsverklaring van je arts/specialist vanwege medische gronden en kun je mij die overleggen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom en geldt het dragen van een mondkapje (ook) niet. Geef dit wel even aan bij het plannen van je afspraak.

        studiomrsj@mrs-jacqueline.nl

          


Wil je persoonlijk chatten met mij, klik de muismat of de gelijknamige button in de balk boven onder kopje contact.