Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

 

 

 +++ 23/09: Prinsjesdag net voorbij, weinig hoeden om te genieten bij het zien. Daarom bij mij een nieuwe Hood als attribuut, kan ik er van genieten als jij hem op krijgt? 16/09: De afgelopen persconferentie bleek dat mijn oude regels geldend kunnen blijven. Dat wat ik hieronder heb staan. - 11/08: De nieuwe MassaD is uit, dus ook hier mijn nieuwe ad foto. Kijk in de gallery en daar het 2e album. Ik hoop dat jij mijn mening deelt. - Ik ben op zoek naar een (buiten) locatie voor een speciale trampling fotoshoot. Weet jij een locatie, voorkeur met vergezicht, maar niet persé een moet, dan hoor ik het graag. - 08/03: Welkom op mijn hele nieuwe website, eindelijk. Beweeg je muis over de pagina's, klik her en der en lees de nieuw geschreven teksten die je nieuwsgierig maken. Stuit je op iets wat vragen geeft bel dan.   - +++

In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, wanneer ik geen afspraken plan, en overig ander eerste nieuws, enz.

Hier direct onder staat wat voor een X variabele tijd van belang is om te weten. Deze tekst wordt bij veranderingen daarvan ook aangepast.

*********************************************************************************

***Update september 2021:

Tijdens de persconferentie van 14/09 zijn er geen nieuwe regels opgestart. Dus dat wat ik heb staan is nog steeds geldend. Natuurlijk hoor ik graag je Covidvaccinatie data van je (dat was al zo en blijft geldend). Dit geldt zeker voor nieuwe mensen.

Zoals altijd laat ik je eerst even de natte ruimte ingaan voor het wassen en ontsmetten van je handen en uittrekken van je schoenen, voor dat jij de studioruimte betreedt. Ook je tas/spullen mag je in die natte ruimte laten. Een mondkapje is geen verplichting, wil jij dat zelf wel graag op (omdat je medisch kwetsbaar bent.) mag het natuurlijk altijd, ik hoor vooraf dat het je keuze is.

 


**********************************************************************************

Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten!

  • Je kunt alleen op afspraak terecht.2021
  • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
  • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
  • Telefonisch je afspraak (reservering) inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd. Dit geldt ook wat betreft terugbellen van mijn kant.
  • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een (non alcohol) drankje, even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
  • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
  • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
  • Je (allereerste) afspraak kun je boeken onder een reservering, zodra het (sessie) bedrag ontvangen is (giro-overschrijving- storting) staat je afspraak vast. Sessiebedrag(en) worden niet retour gedaan. Bij onverwachte situaties, schuift je bedrag door naar een nieuw te plannen datum.

          studiomrsj@mrs-jacqueline.nl

          


Wil je persoonlijk chatten met mij, klik de muismat of de gelijknamige button in de balk boven onder kopje contact.