Waarom bezoek jij mij,
Jij hebt specifiek de keuze gemaakt hier te lezen en hebt mij uitgekozen voor de stap mij jou te laten lij(ei)den bij de ontdekkingstocht.

In de studio is veel mogelijk, welke Disciplines dat zijn kun je lezen door te klikken op Wat kan er wel en wat absoluut niet.

Op deze pagina ga ik uitleggen waarvoor jij mij zou willen bezoeken en kennis wilt maken met één of meer van de Disciplines die je ziet wanneer je doorklikt straks. Iets daarop is wat jou naar mij en deze website heeft gebracht.

Bij mij kom je voor SM heden ten dagen noemt men het ook wel BDSM maar feitelijk is dat hetzelfde. Het zijn letters die een verzameling maken voor een veelheid aan dingen, tevens kan het alles te maken hebben met Fetish.
Bij mij kom je niet voor seksuele dingen. Bij mij kom je om met een Fetish bezig te kunnen zijn of iets binnen het SM gebied te kunnen ervaren.  En jij, mij, jouw lichaam daarvoor ter beschikking geeft / aanbiedt om je dingen te laten voelen, emoties te laten hebben, pijn te ondergaan, dingen te doorstaan en te ontspannen.

Binnen het gegeven SM kun je van alles ervaren en beleven waarover jij misschien (al heel lang of pas sinds kort) fantaseert. Ook als je geen fantasieën hebt kan er diep in je lichaam een nieuwsgierigheid zijn naar wat dingen voor jou zouden kunnen betekenen. Wat dat je zou kunnen brengen.


Niet te vergeten, de Fetish-jes, waarmee jij graag in contact wilt komen, mee bezig wilt zijn, je gevoel in neer wilt leggen en je gedachten bij wilt laten afdwalen. Zijn het voeten of Hoge Hakken die je in een extase brengen, de geur van leer, het glanzende van een Lak outfit. Heb jij alles met Denimkleding en wil jij mij graag in een spijkerstof outfit zien. Sexy PVC/polyurethaan wat ik draag bij jouw waterspel. Ben jij een echte Looner en mag ik je prikkelen met ballonnen. Of heb jij alles met lange, echt natuurlijke, vingernagels die je de rillingen bezorgen.


SM of mede door het bezig zijn met en toegeven aan, je SM gevoelens kunnen zijn.

Een rollenspel dat je terugbrengt of herleiden kan naar een (fijne) ervaring eerder uit je leven.
Een stuk ontspanning bij je dagelijkse stress.
Pijnregulatie? Door het vrij laten komen van endorfines kan Chronisch pijn net even minder heftig zijn.
Je sterker voelen en standvastiger worden.
Eindelijk een stukje in jezelf kunnen laten vrijkomen waar je dat nergens anders kunt.
Iets te mogen waar jij ontzettend naar verlangt en die gelegenheid krijgt.
Te voelen op manieren die jij nodig hebt.
Gewoon eens heerlijk een gevecht aan wilt gaan en zien hoelang je dat kunt handelen.
Of gewoon onbedaarlijk wilt lachen.

Kortom hunker of fantaseer jij, nieuwsgierig naar SM en wat dat jou kan bieden?

Of durf jij toe te geven aan het beleven van je Fetish, wil jij mij die eer geven jouw daarin mee te nemen?


Ik leer je graag kennen en neem je mee op een (nu nog) onbekende spannende reis.

© Mrs. Jacqueline