Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

1868    SM sessie met water,

Een SM sessie met water kan veel verschillende dingen inhouden, Verschillend zijn in waar ik het doe. En hoe groot het deel is waaruit de sessie kan bestaan.

Wat is er leuker dan spelen met water. Velen van ons deden het al in onze kindertijd, velen van ons hebben het vast ook weleens gedaan in een romantische speelse bui. En de m MG 5724 Waterspel verhoor kopieeeste van ons hebben in nieuwsuitzendingen wel eens gezien of in elk geval gehoord over verhoormethoden zoals waterboarden.

Ook voor mij binnen mijn SM sessies kan het een onderdeel zijn al gebeurd het natuurlijk altijd op een veilige manier en is het daardoor niet te vergelijken met wat in het nieuws voorbij komt.

 

Voor mij is spelen met water een leuke uitdaging, aanvulling, spontane extra optie, toevoeging voor in een rolspel. En nog zoveel meer.
Wat ik met water als doel heb, om wat voor een soort sessie het gaat (rolspel of een "gewone") en hoe groot ik de invloed van water in mijn sessie wil laten zijn hangt af welke watermethode ik wil gaan gebruiken. Natuurlijk is ook van invloed waar het zich af gaat spelen (in mijn studioruimte, de natte ruimte, buiten ergens, of op een locatie waar water al is bijv als badkuip. Omdat die laatste iets is wat niet standaard voor handen en te regelen is concentreer ik me hier in mijn schrijven voornamelijk op dat wat in mijn studioruimten en gewoon buiten mogelijk zou kunnen zijn.

Bij verschillende "soorten" sessies zijn er verschillende mogelijkheden. En natuurlijk verschillende doelen die met water bereikt kunnen worden. 
Opties als: Plagen – Straffen – Vernederen – Belonen – Aan en afstoten - Verhoor/martel-technieken, enz, enz.
Bij een SM spel met water bedoel ik de ruimste zin van het woord, van druppel tot grote hoeveelheid. Van water tot urine. Van veelvuldig tot een enkel moment. Van onverwacht tot bewust mee gedreigt. Eigenlijk dus iedere manier waarmee ik de ander nat maak in meer of mindere mate en in een onverwachte situatie kan brengen.

 

Of waar ik met behulp van water juist op een andere extra manier pijn kan toebrengen en geven. Jou martelen kan en echt af kan laten zien.

 

In elk geval daarmee met het water kan spelen.

Denk aan o.a.:
IJsblokjes – Druppelen van water – Golden shower/plas – Onder de douche zetten – Een glas water wat ik over je heen gooi – Een sproei water geven – Bespuwen met water - enz, enz. animaatjes badkamer 93906

Het leuke van spelen met water is:
* Dat het altijd onverwacht is,
* Je er geen moeilijke dingen voor nodig hebt,
* Ik het bij heel veel sessie soorten op vele manieren kan gebruiken,  MG 5767 watersessie kopie
* Hele leuke spontane ongecontroleerde reacties bij m'n sub/rolspelslachtoffer teweeg brengt welke een absoluut genot zijn om als Dominant te zien gebeuren,
* enz, enz.
 

Door al deze bovenstaande dingen blijft het voor mij persoonlijk toch altijd een uitdaging om het op welke manier dan ook in vele sessies te laten gebeuren.

Soms bedenk ik het vooraf n.a.v. het soort sessie wat ik ga doen (bijvoorbeeld een verhoor).

Vaak ook ontspringt het mij geheel spelenderwijs tijdens een sessie.

Maar altijd geeft het mij een enorme kick.

© Mrs. jacqueline