Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Tepelmarteling (Nippletorture)

Eén van mij allergrootste favorieten zijn de tepels van een ander.
Om daaraan te zitten, mee bezig te zijn, geeft mij zo ontzettend veel voldoening, dat ik hier een stuk ga schrijven over mijn actie/interactie met tepels.

2021 Tepel

Tepels zijn er in veel verschillende vormen, zoveel verschillende aanrakingsmogelijkheden om bij de tepels te kunnen doen. Natuurlijk kan een tepel ook worden versierd of al versiert zijn door een piercing. Ik persoonlijk vind tepels ontzettend erotisch om naar te kijken en om mee bezig te zijn deze aan te raken.

Eigenlijk gaat er niet één sessie voorbij, waarin ik niet in meer of mindere mate met de tepels van de ander ben bezig geweest. Hoe ik met die tepels ben bezig geweest en in welke intensiteit hangt natuurlijk weer van een heleboel dingen af. De enige uitzondering hierop is wanneer iemand expliciet heeft aangegeven in een voorgesprek dat ik geen tepelwerk mag doen vanwege een medische reden. Of in een enkel geval wanneer de tepels heel gevoelig zijn in de negatieve zin van het woord (waarbij ik het dan dus niet heb in het geval van negatief/straf).

Ik zal eerst een idee geven wat ik zoal met tepels (en het gebied direct rondom de tepels) kan doen.
Strelen – masseren – krabbelen – knijpen – zuigen – bijten - koesteren - strelen - verwennen - af laten zien - bewerken met ijs - kleine petsjes op geven met mijn nagels - met zwepen bewerken – klemmen – bonderen - met naalden bewerken - met kaarsvet bedruipen - met mijn hakken je tepels pijnigen - met mijn tenen je tepels kneepjes geven - en nog zoveel meer.

Als ik met je tepels bezig ga, is dit een heel erotische ervaring voor ons beiden.
De sub heb ik zo vast staan dat ik hem of haar zowel vanaf de voorkant en vanaf de rug kant kan benaderen.
Het is een heel intense beleving die we samen doormaken.
Ook als ik achter je sta, kan ik met je tepels toucheren, ermee aan de gang gaan en verschillende dingen doen. Je mag dan steun zoeken tegen mijn lichaam, misschien zelfs wel je hoofd op mijn schouder leggen terwijl ik langzaam aftel.

En ach, waarom ik het dus zalig vind om met die ander zijn of haar tepels bezig te zijn: vuur en zoveel meer in de ogen van de ander lezend, overgave, strijd, steunzoekend, aan en afstoting, macht, erotiek, en ook hier, weer zoveel meer.

Heb ik hier nu alles onthuld over wat je kan meemaken tijdens tepelmarteling; NEE, want ook hierbij geldt weer “ik ben zo goed als dat de jij mij laat zijn” door de chemie die ontstaat tussen jou en mij.
Dus krijg jij gewoon een tepelbehandeling of krijg je alles wat ik hierboven heb omschreven dat hangt af van jou.

© Mrs. Jacqueline