Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Takelen
Eén van wat misschien wel tot mijn grootste uitdagingen behoort, is takelen.

Een uitdaging om te kijken of ik jou heel erg veel tegelijk kan laten beleven in een extra dimensie, het luchtledige. Hangen, schommelen, genieten, afzien, strijden, overgave en nog zo veel meer, hangend tussen hemel en aarde.

Iets waarbij ik mijn fantasie de vrije loop kan laten, iets heel moois vol met spanning kan opbouwen, mijn creativiteit in gang kan zetten, met een euforiegevoel wanneer ik mijn “slachtoffer” jou dus, de lucht in zie gaan. Hiermee is iets in mijn hoofd een zichtbaar, voelbaar, beleefbaar, bestaand geheel geworden.

Voor mij is het takelen een ingang om het op zoveel mogelijk manieren te kunnen doen. Dingen als horizontaal, verticaal, zittende, in iets gebonden, aan iets vliegend, ik ga ze zeker niet uit de weg.

 

Kortom met takelen zijn zoveel verschillende dingen mogelijk met een legio aan opties. Maar welke hangt onder andere af van:
* Het doel wat ik ermee voor ogen heb.
* De ervaring die jij met takelen wel of niet al hebt.
* Fantasie en de grenzen, die jij aangeeft en aankan.
* Waarom ik jou graag wil takelen en hiertoe heb besloten.
* En natuurlijk niet in de laatste plaats mijn fantasie van alles wat er dan in mijn hoofd ontspruit.

 

Ook de middelen waarmee ik je kan takelen, is een absolute uitdaging voor mij om mee aan de gang te kunnen gaan. Dit alles ten doel om mijn eigen onuitputtelijke fantasie te kunnen voeren om in mijn hongerige fantasie nooit te kunnen/hoeven berusten.

Inmiddels zijn in mijn studio dan ook o.a. een schommel, een hangstoel, lederen zogenaamde schommelbanden, het wiel, een Shibariring, gelast kruis en nog veel meer takelattributen aanwezig,
kunnen voor een grote variëteit aan takelervaringen zorgen. Welke en wanneer hangt af van de mogelijkheden die zich voordoen en daarnaast natuurlijk ook altijd mijn fantasie, de tijd die ik heb en in hoeverre jij open staat voor een nieuwe beleving.

 

Belangrijk: De leeftijd en je gezondheid.
Heb je een hartziekte,
en oog aandoening zoals glaucoom,
hypertensie/hoge bloeddruk
of ben je zwanger,
dan mag je niet inversie hangen.

Medical warnings: People who have heart disease, high blood pressure, eye diseases (such as glaucoma), or are pregnant are at higher risk for the dangers related to inversion therapy.

 

Wat het ook is en welke vorm het wordt, zul jij pas weten als het zover is. En iedere keer zal daarbij weer anders zijn en je een nieuwe ervaring geven.

 © Mrs. Jacqueline