Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Spanking (Over The Knee)

spanking 2Spanking, het met de blote hand(en) slaan op de billen van de sub.

 

Voor mij is een spanking geven toch wel één van mijn favorieten. Ik zal later uitleggen waarom ik het zo leuk vind om te doen. Eerst even de andere info hieromtrent.

Spanking is vaak iets wat gedaan wordt tijdens een rollenspel. Er zijn zelfs rollenspellen die specifiek hiervoor “ontstaan zijn”, of in het “leven geroepen zijn”, zou je ook kunnen zeggen. Denk aan bijvoorbeeld de setting van stoute schooljongen/meisje die over de knie gaat. Natuurlijk heeft zo een rolspel meer om het lijf, vaak is het grootse deel wel de fysieke spanking uitdelen, wel of niet ook echt over de knie/schoot heenliggend tijdens het ontvangen. En wel of niet alleen met mijn hand. Want ook de speciale rollenspel attributen kunnen heel goed in het plaatje passen en gebruikt worden door mij. Je kunt hierbij denken aan, haarborstels in verschillende groottes, slapper en badjes, slipper, mattenklopper, magazine/(les) boek, liniaal
Maar Spanken heeft daarnaast nog veel meer speciale momenten en gelegenheden dan alleen tijdens een rollenspelzetting.

Spanken kan ook een onderdeel zijn binnen een "gewone" sessie, in de vorm van pijn toedienen. Het hoeft niet alleen "een over de knie" deel te zijn. Het kan ook worden gedaan in een bondage om juist de billen te bewerken en mijn sub daardoor te laten afzien, verwennen of.....Het kan heel goed worden gegeven door mijn handen, maar het is ook heel leuk om ander slagmateriaal ter hand te nemen. Ik zet hierbij niet alleen mijn rollenspelattributen in, maar ook de "volwassen" echte studiomaterialen, bijvoorbeeld een plak,een cane, een flogger enz. Het hoeft niet alleen binnen een onderdanige sessie setting te zijn, een sessie op gelijk niveau met jou als masochist en mij als gever, kan ook heerlijk zijn. De spanking hoeft niet alleen bij billen te blijven, de schouderbladen kunnen ook aardig wat hebben, de binnenkant van de dijbenen zijn heel gevoelig en prima om je te laten afzien.

Spanken kan op verschillende manieren worden gedaan.

* Met zachte tikjes de billen rustig opwarmen.
* De tikken afwisselen met harde en zachte slagen.
* Op een langzaam tempo slaan waardoor de billen langzaam gaan kleuren en gevoelig worden.
* Afwisselen van tempo waarbij ik snelle opvolgende slagen afwissel met een serie langzame slagen.
* Met één hand, of twee handen te spanken om en om.
* Twee handen gelijktijdig, af te wisselen met één hand.
* Op één bepaalde plek op de bil(len) te slaan of gebruik te maken van verschillende plekken.
* En natuurlijk zijn vele variaties op het hier bovenstaande mogelijk.
* Leuk om mijn hand hierbij op verschillende manieren te gebruiken, waarbij ik verschillend gevoel teweeg kan brengen.

 

En dan ben jij er nog die niet onderdanig is, meestal ook niets heeft met de SM als zo zijnde, maar echt alleen alles heeft met de Psychisch /Medische Spanking.

Jij, die het gewoon heel lekker vindt om te worden gespankt, zonder dat het in een rollenspel is, of met een s/D te maken heeft. Zonder zeg maar “alle poespas” daarbij.
In dat geval bestaat een hele sessie uit Spanking, dat is waar jij ook voor komt en is de mentale insteek. Mijn toe-Be-nadering naar jou is ook heel anders voor dat we beginnen. En absoluut ook gedurende de Spankingsessie zelf, dan waar het om een ander soort sessie zou gaan. Waarbij jij die gespankt wordt, natuurlijk wel verschillende lighoudingen kan aannemen omdat de Spanking zich altijd focust op je billen. Ja soms, kan dat ook zijn over de schoot heen liggend.
Jij komt niet voor een spelzetting, jij komt niet voor het onderdanig zijn in essentie, jij bent niet die masochist pur sang die kickt op lijden door zoveel pijn te voelen, op zoveel manieren, dat je grenzen verlegt.

Voor jou die alles heeft met gespankt worden, spanking ondergaan, is het een “levensbehoefte”. Jij hebt het nodig om geestelijk leeg te kunnen worden, te kunnen ontspannen, stress kwijt te raken, te voelen in de diepte, voelen op je lijf. Spanking is daarbij een psychisch mentale noodzaak. De pijn ontvangen is hooguit het middel wat ingezet wordt om geestelijk en lichamelijk daar te komen waar je anders nooit zou kunnen komen. Hoe beter en meer ontspannen je houding is bij het ontvangen, hoe meer dat uitwerkt in je voordeel. De tinteling die ontstaat door de spanking, het warm worden en gaan gloeien van je rondingen heb jij nodig om je ademhaling te kunnen resetten. De ontvangen pijn maakt dat je hoofd leegraakt. Goed opgebouwd kom jij daarmee in een “trance” staat die maakt dat je even lichamelijk pijnvrij bent als jij altijd pijn lijdt, misschien heb je zelfs daardoor even minder pijnmedicatie nodig. Je spieren ontspannen, je lichaam relaxt, je kunt weer even ademhalen op manieren zoals je bijna nooit kunt. De lichaamseigen drugsstoffen komen vrij en die hoeveelheden worden anders “uitgedeeld”.
Een sessie als dit, heeft als extra nodig dat jij medisch in de gaten gehouden wordt. Iedere vezel van je lijf, je spieren, je ademhaling, je lighouding, alles wordt minutieus in de gaten gehouden door mij. Ik praat met je, niet tegen je, dat zijn twee wezenlijk verschillende dingen, cruciaal hierbij. Ik verzorg je en zorg voor je. Dit kan niet in een vastomlijnde duur als uitgangspunt, simpel omdat het lijf niet te programmeren is als een computer (doe een x tijd dat en de uitkomst is zo). Dit is hard werken voor mij, om jouw lijf te laten werken en aan te zetten.

Een Spankingsessie als dit heeft ook niets met rituelen, vast taalgebruik te maken. Het heeft ook niets te maken met de outfit die ik wel/niet draag. Het is geen Fetish en heeft geen SM gerelateerd doel. Het hangt ook niet op een handen spanking maar mag/kan dus ook heel goed met andere materialen gegeven worden. Of er wel of niet iets van zichtbare merktekens uiteindelijk achterblijven, is ook niet een van belang hierbij, andersom heb jij er ook geen enkele moeite mee als die wel ontstaan, dat geeft namelijk helemaal niet en werkt ook niet als een belemmering hiervoor. Jij hebt dit nodig om te kunnen functioneren op een andere manier met andere uitkomsten dan je gewoon hebben zou.

Dus kun je hiervoor terecht met een abonnementsvorm zonder ingekaderde sessieduur. Meer informatie hierover kun je vinden op de bedragen (prijzen) pagina.

     

Waarom ikzelf graag spank en wat het mij doet.

* Een uitdaging om aan te gaan. Wie redt het langer: de aanbieder die zijn billen aan mij heeft overgeleverd of ik met mijn handen. (Volgens horen zeggen heb ik een harde hand).
* Het is een uitdaging om de billen zo mooi mogelijk rood te laten kleuren.
* Het is zeker een uitdaging om door zoveel mogelijk afwisseling tijdens de spanking de ander zoveel mogelijk te laten "genieten".
* Heerlijk om tussen het spanken door, op verschillende andere manieren, met de billen en dus de persoon bezig te zijn. Tussendoor zachtjes te aaien over de billen, te strelen, met mijn nagels. Maar ook blazen op de gevoelig geslagen delen, vind ik heel erotisch om te doen tijdens het spel. Kortom het koesteren van de billen.
* Ik geniet van de reactie welke ik teweeg breng. De ademhaling die verandert naarmate de spanking voortduurt, de beweging van het lichaam.
* Een erotische ervaring die door 2 mensen wordt gedeeld, wanneer de sub over mijn schoot ligt. Het lichaam voel ik tegen mijn buik, op mijn benen de druk van het lichaamsgewicht en natuurlijk voel ik de lichaamswarmte en ademhaling.
* Uiteindelijk zijn de billen van diegene die ik heb gespankt, net zo rood en gevoelig als mijn handen zijn.

© Mrs. Jacqueline