Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Een Fetish voor Sjaals,
Het strelende van zijden & Satijn.

Iets wat toch wel bij veel mensen geliefd blijkt te zijn . Een “attribuut” wat onder kledingstuk valt en in het straatbeeld best wel vaak gezien en gebruikt wordt door de jaren heen meestal in het hoofd, hals gebied. Om je hoofd gebonden als bandana, in je staart bij lang haar, om je haar heen als hoofddoek voor bescherming tegen zon, kou. Om je hals in plaats van en stropdas, in je borstzakje als pochet .
Of zoals nu op het moment dat ik aan dit stuk (opnieuw) werk in de zomer van 2022, een hot mode-item, wat je (zeker) als vrouw zou moeten hebben in je garderobe.
Maar;
Daarnaast ook hier bij mij in de studio, iets wat een deel uitmaakt bij Fetish en Fetish sessies.

Op mijn (oude) website had ik het al beschreven staan.
Bij het maken van oud naar nieuw heb ik het niet terug laten komen op mijn website als een beschreven onderdeel. En dat wat ik had aan sjaals, is grotendeels weggedaan toen.
Het werd als fetish niet gevraagd en als het al gevraagd werd dan had de vrager bedacht dat ik wel voor een enkele sessie een heel specifieke soort van sjaals zou hebben en dan ook nog in het liefst een heel groot aantal ervan. Gekkenwerk en onmogelijk.
Dus hoeveel ik zelf ook heb met sjaals (het zachte, de glans, het door mijn handen laten glijden en voelen, de mogelijkheden en uitvoering ervan), ik was er even helemaal klaar mee.

Degene die wel in mijn studio zich wilde laten grijpen door mijn sjaals hoefde ik niet te kort te doen, die is toch al bij mij. De mooiste sjaals heb ik uitgezocht en als nog bewaard, samen met outfits die ik daarbij kon bij passen. Speciaal voor die “vaste” mensen.

Inmiddels ben ik wat tijd verder en veranderingen dienen zich aan. Jij wist mij te vinden zonder dat ik er specifiek nog over had staan op de website van nu. Leuk om verrast te worden en tja dan gaat het bij mij ook weer aanwakkeren, merk ik.

Dat maakte dat ik wederom besloten heb een stuk hier aan te wijden voor een plekje onder mijn groep Fetishes.
En nu jij dit zit te lezen, heb jij het dan ook gevonden.

Daag mij uit en laat mij je “strelen”, prikkelen, gevangen nemen, machteloos maken, “opsluiten” in sjaals. Deel je fantasie en ontdek wat ik ermee kan.

Gebruik ik het als een klein onderdeel binnen een geheel in je sessie, of heb jij specifiek deze fetish als fetish en gebruik ik niets anders bij je dan sjaals?

Blijft nog steeds dat ik alleen die sjaals zelf in mijn bezit heb waarmee ik iets heb. Neem gerust ook die van jou mee “the more the merriër” zou hierop een soort van toepassing kunnen zijn, alleen dan met sjaals natuurlijk.

 

 

Heb jij iets met jouw sjaals? (Arafat, of één bepaalde soort van stofmateriaal) Neem die dan zeker gerust mee en laat mij kijken wat ik daarmee kan en wil. Natuurlijk kun je ook altijd even vooraf overleggen om het zeker te weten.

© Mrs. Jacqueline