Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Naalden (Needleplay)
Naalden zetten of naaldenspel zoals ik het noem.

 

Natuurlijk neem ik altijd de nodige hygiëne in acht. Hiermee bedoel ik dat ik steriele naalden gebruik, het lichaam waar ik de naald ga zetten, ontsmet en altijd nitriel handschoenen draag.
Voordat ik begon te werken als Professionele Meesteres heb ik gewerkt in de medische sector. MG 9740 kopie

 

Waarom het spannend is naalden in een spel te gebruiken heeft verschillende redenen;

* Het is leuk in het gezicht van de ander de spanning en toch ook wel angst te zien welke ontstaat, zodra ik de naalden tevoorschijn haal.
* Heel leuk samen met jou een grens te verleggen op het moment dat ik de naald ook daadwerkelijk zet.
* De opluchting, op het moment dat de eerste naald is gezet en jij meestal ontdekt dat het eigenlijk wel meegevallen is.
Zeker wanneer jij het vervolgens aandurft om voor een 2e te gaan.
* Met naalden kan ik net, als met heel veel dingen binnen de SM, opbouwend te werk gaan. Te beginnen met hele dunne, fijne naaldjes en er maar één of twee te zetten op een plaats van het lichaam die niet zo heel eng is.
* Vanaf daar verder opbouwen door deze naalden op andere plekken te zetten, het aantal langzaam te verhogen of op te bouwen naar grotere/bredere naalden.
* Kortom variatie mogelijkheden genoeg om in je sessie toch weer een spanning te kunnen opbouwen en samen met je een stukje grens te laten verleggen.

Mij persoonlijk doet een spel ook best veel en ik zal dat proberen hier te verwoorden;

* Het heel geconcentreerd bezig zijn en tegelijkertijd zo veel lichamelijk contact hebben met je (ik sta natuurlijk heel dichtbij en raak aan).
* Tussentijds nog meer aanraken door bijvoorbeeld ook te strelen of plagen (een knijpje te geven op een andere plaats).
* Het vertrouwen krijgen van de persoon, die het ondergaat.
* Het combineren van mijn kennis op medisch gebied en tevens proberen te kruipen in de fantasie van de persoon die het naaldenspel ondergaat.
* Wanneer het is gelukt om iemand over die grens van het angstige te hebben geholpen, geeft het mij een gevoel van "Yes Super". Zeker wanneer iemand aan het eind van de sessie voldaan en trots op zichzelf mij weer verlaat.

 

Het kan heel goed een Mindplay zijn, in elk geval kan ik heel erg leuk ook spelen met je Mind en je angst trikkeren, waardoor het nog juist spannender wordt.

*Je lief sturend toespreken wat maakt dat jij het met meer rust durft te doorstaan.
*Een hele sessie invullen met naalden en een artstuk maken waarvoor ik je lichaam gebruik je geduld op de proef stel en je meeneem in de “flo” waar we samen in verdwijnen. MG 9744 kopie

 

Naalden kunnen overal gezet worden.

*Verschillende delen van je lijf geven een verschillend pijngevoel in juist meer of minder o.a. afhankelijk van hoe dik je huid op die plek is, zijn er veel zenuwen die daar samenkomen.
*Welke naald gebruik ik op welke plek.
*Hoe zet ik de naald: misschien aan de oppervlakte, wat dieper, overbrug een groot stuk vel of juist zo klein als maar kan.

Kortom genoeg redenen om aan jou te vragen: "Durf jij het aan met mij een Naaldenspel sessie te ondergaan?"

Mrs. Jacqueline