Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Gouden Douche (Golden Shower)
Andere benamingen hiervoor die ook wel worden gebruikt zijn o.a. Champagne, Watersports, Urolagnie.

 

Het leuke aan dit thema binnen SM is dat het eigenlijk in heel veel soorten sessies in te passen is en uitnodigt om je nieuwsgierigheid te bevredigen.
• Gegeven als een beloning,
• Gegeven worden als een straf.
• In een sessie op gelijk niveau,
• In een sessie met een onderdanige.
• Een sessie met een dienaar als gebruiksvoorwerp (een vernederingspel).
• En natuurlijk in rollenspellen kan het een leuk onderdeel zijn.

 

Behalve dat het in zo veel sessievormen een spannend onderdeel van de sessie kan zijn, heeft deze Discipline ook de uitnodiging uit vele mogelijkheden hoe het jou te laten beleven.
• Direct uit de "bron" geven, over je lichaam heen, boven je staand.
• G.S. ineens en in één keer laten lopen op een rustig tempo, er druk achter zetten voor een ferme stroom ineens en met kracht of afwisselend.
• Ook in kleine beetjes om je hiermee te kunnen plagen.
• Tijdens het plassen mijn heupen te bewegen en over jouw lichaam te verdelen.
• Of je klem te zetten en één plek uit te kiezen.
• Indirect geven.
• Of om jouw gepijnigde plekken af te blussen.
Voor mijzelf is dit onderdeel ook altijd uiterst spannend om te “moeten” doen. En het lukt ook zeker niet altijd, zoals ik het van te voren keurig had bedacht.

 

Mijn ultieme uitdaging is in elk geval wel om met de echte liefhebber te experimenteren tot in het uiterste. Om het ieder uitdaging weer net even anders te doen, in een andere setting, op een net even andere manier. Als eerste onderdeel ermee te beginnen, het gaandeweg de sessieduur te doen, juist op het laatste als cadeautje nog even te geven. En misschien kun je nog wel andere opties ook verwachten, je weet maar nooit.

Bovendien is het ook niet iets wat alleen maar in de studio een verrassingselement zou kunnen zijn.

Ik hoef er per slot niets speciaals voor mee te nemen (wat ik zou kunnen vergeten) en nou juist dat maakt een perfecte gelegenheid om het op zomaar onverwachte plekken ook gewoon te kunnen geven. Is dat bij jou, is dat ergens buiten, is dat op een specifieke locatie anders dan mijn studio? Tja, wees gewaarschuwd.

 MG 8315

 

Al bij het plannen van je afspraak is het handig je nieuwsgierigheid te bespreken en vooraf aangegeven dat jij dat graag zou willen beleven. Dan kan ik er zelf al rekening mee gaan houden en al voor dat je komt, beginnen met sparen. Waarmee ik niet persé wil zeggen dat het dan dus tijdens die sessie ook gebeurt, maar een voorbereide Mrs. telt voor twee.
Het kan ook dat jij het niet vooraf meldt/gemeld hebt, maar het wel spontaan bij mij opduikt waar ik besluit gebruik van te maken op juist dat moment tijdens jouw sessie hier.
Of dat ik het pas bedenk tijdens het intake gesprek of de sessie zelf.

Dat is niet het enige waardoor het voor mij ook spannend is.
Ik kan het best leuk bedenken, maar dan heb je natuurlijk nog dat mijn lichaam ook zin moet hebben in dat wat ik bedacht heb. En daar ligt nou net soms nog wel de uitdaging.
Hierdoor gaat het soms net even anders dan ik zo leuk had bedacht (een gehoopte waterval wordt een straaltje), maar gelukkig zijn er "meer wegen die naar Rome lei(ij)den" en kan ik er toch altijd wel een feest van maken. Of het wil gewoon echt een keer niet lukken hoe graag ik dat ook wel zou willen.

 

Maar meestal geldt toch wel;
Tja, .....en of ik hiermee nou doel op een feest voor mij en/of de sub.......
Weet in elk geval dat ik bekend sta als de Niagara Watervallen!

En ook bij deze Discipline geldt hetzelfde: nee, jij hebt dan geen kijk op mijn privé lichaamsdelen. Nee, ik sta niet ontkleed boven je.

Mrs. Jacqueline