Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

flokker ani    Flokker zwepen (Flogging whips),

Ik heb er bewust een keuze voor gemaakt om over deze zwepensoort een apart stuk te schrijven. Terwijl het ook bij een “gewone” sessie of spel met slagmaterialen een heel leuk gebruiksvoorwerp kan zijn.
Ook een hele sessie met deze soort slagmateriaal inkleden kan gewoon heel goed, in dat opzicht zou hij dus ook weer gewoon onder mijn kopje zwepen passen.

Toch zijn er ook zoveel verschillen in voor mij, dat ik er hier een eigen stuk aan wijdt.

Een hele korte inleiding om met dit stuk mijn uitleg te beginnen, voor jou, die misschien helemaal niet weet wat de naam voor een ding moet wezen.
Een Flokker is een slagmateriaal die altijd meerdere strengen heeft. De strengen op zichzelf kunnen een veelvoud zijn van 10 tallen, ook als de flokker er minder dan 10 heeft, maar in elk geval meer dan twee strengen, valt die onder dezelfde noemer. De strengen zelf, kunnen van een kortere lengte zijn of langer.
Een extra benaming kan er dan nog wel aan gegeven zijn bij een specifiek aantal strengen denk aan de Cat O Nine bijvoorbeeld (een zweep die dus altijd 9 strengen heeft). Dan kan er met de strengen een extra bewerking bij zijn toegevoegd (iets als een knoop in het uiteinde van iedere streng o.a.)
Flokkers kunnen ook een geluid afgeven, vaak bij Spankingfans, ook een reden dat een Flokker bij de keuze kan behoren.

Flogging pagina 

Met flogging kun je de huid heerlijk op warmen en warm slaan. Een lekkere flogging kan als een massage werken en de huid als het ware wakker maken. Tegelijk doet het je bloedsomloop lekker opgang komen, niet in een verkeerde manier. Juist op een manier waar je lijf gaandeweg door nog meer en op speciale wijzen zal gaan reageren en je ook sensaties zal laten voelen. 
Vergis je niet, ook na de sessie zelf, zal je ervaren dat je nog steeds “actief” aan je voelen herinnert wordt, ook dan kunnen er nog warme plekken duidelijk voelbaar zijn. Kan er nog op de geslagen plaatsen een tinteling voelbaar zijn, ook dan voelen je spieren nog heel anders op de bewerkte plekken.
En je zal zelf “anders” zijn, wat dat anders dan is, kan ik je zo niet even zeggen. Dat hangt af van jou persoonlijk, hoe onze sessie zich heeft afgespeeld, hoe jij bij mij binnenstapte, de duur die de Flogging heeft geduurd en de soort Flokkers die ik heb gebruikt om een paar dingen te benoemen.
Voor de één zal het een reactie zijn van heel erg moe voelen.
Voor een ander zal het emotie zijn die bij je opkomt en maakt dat je misschien zelfs gewoon wil huilen en dat ook niet “stoppen” kan zonder dat je snapt waarom je nu eigenlijk huilt.
Weer iemand anders zal zich herboren voelen en enorm ontspannen met een actieve uitkomst.
Maar het brengt sensaties en meer teweeg.

Weet in elk geval dat dit alles en nog meer juist mijn redenen zijn om over deze soort slagmaterialen een eigen stuk te hebben willen plaatsen hier.

Slagmaterialen die vele verschillende kanten, mogelijkheden, sensaties in zich hebben, voor gebruik bij jou op je lijf.

© Mrs. Jacqueline