Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Face slapping; (met vlakke hand het gezicht slaan).

Face slapping (in het gezicht slaan) is een discipline die ik heel leuk vind om te doen om zoveel verschillende redenen. Ook hier geldt natuurlijk de interactie die ik met de ontvanger heb, de reden om toe te passen en wat beiden er uit halen als gever en ontvanger.

Het is een Discipline waar een hele techniek achter schuilgaat en veel meer is, dan gewoon uithalen en de wang toucheren.

Praktisch uitgelegd: Het wordt gegeven op de wang, vlakbij zeer gevoelige onderdelen van het hoofd, (evenwichtsorgaan, de gehoorgang o.a. welke makkelijk beschadiging kunnen oplopen) en natuurlijk de kaakbotten (die bij te hard uithalen kunnen breken en luxeren). Dus is het absoluut een techniek die goed beheerst dient te worden. MG 0135 Face slapping

Mentaal gezien is het ook niet zonder risico. Face slapping is misschien emotioneel gezien wel één van de meest heftigste emoties die een mens voelen en ervaren kan. Op allerlei gebied kan dit een impact hebben, ook als dat niet van te voren is in te schatten. Bijvoorbeeld omdat ik niet van op de hoogte ben of de ontvangende partij dit zelf niet kon weten en mij daar dus een deelgenoot van kon maken vooraf. Denk hierbij aan dingen als (jeugd) trauma's. Ook als de ontvanger niets negatiefs heeft uit een eerdere periode kan het nog veel heftiger aankomen dan verwacht. Een fantasiebeleving is heel iets anders dan een werkelijke beleving en het zijn twee verschillende werelden. Niet persé altijd bedoeld elkaar te kruizen of samen te komen.

Face slapping kan een onderdeel zijn van een sessie. Kan als losstaand, op zichzelf, een invulling van een sessie zijn, zoals een Macht en vernedering setting. Het kan ook binnen een Rollenspel. Juf haalt een keer uit naar de niet luisterende leerling, of de echtgenote die "boos" uithaalt naar haar partner.

Het kan ook puur op faceslapping gericht zijn,omdat jij dit wil ervaren. In dat geval kan het een enorm romantische setting geven tussen twee mensen. Ik, als gever die een uitdaging met je aangaat om je wang te toucheren, langzaam aan te raken met mijn hand in een afwisseling van strelen en slaan, in een afwisselend tempo. We elkaar diep in de ogen aankijken. jij die zo dicht bij mij bent, ontspannen, in afwachting, klaar voor het ontvangen van mijn hand. Ik, die het je geven wil, ik die jou op deze manier wil liefhebben en voor je wil zorgen. In een veilige intieme omgeving, waar al het anderen niet binnen kan treden. Samen aan gaan van de emoties die komen, samen kijken hoe lang we het kunnen handelen. En nog zoveel meer.

Eerlijk is eerlijk, ik vind dat heerlijk en kan daar in volle overtuiging, om een heleboel redenen, enorm van genieten.

Het is heel close, intiem, direct, er gebeurt enorm veel, het vertelt enorm veel, heeft een heel grote mate van afwisseling in contact en zoveel emotie, koestering, liefkozing, intimiteit.

Bij deze vorm heeft het niets te maken met boosheid of straffen, maar juist alles met liefde en "houden van" om dit te kunnen geven en voor de ander om dit in deze vorm te kunnen ontvangen. Niets heeft meer te maken met vertrouwen en respect, geven en krijgen dan faceslapping.

Wat ook meetelt en voor mij dat speciale nog extra geeft wat er eigenlijk altijd gaandeweg de duur en na zo'n strijd bijkomen de hele mooie glanzende rode wangen en een blik die straalt, soms nog door de tranen heen en boekdelen beschrijft achteraf. Van gestreden strijdlust, je uithoudings- en doorzettingsvermogen te hebben getart tot het echte einde om het te hebben volbracht, mij te hebben willen geven om uiteindelijk een heerlijke strijd te hebben gestreden. En je als herboren te voelen.

© Mrs. Jacqueline