Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Caning

Is het een onderdeel binnen een rollenspel wat wij samen beleven? Zal de Caning plaatshebben in een "gewone" SM sessie tussen mij, je Meesteres en jij als sub, in bijvoorbeeld een corrigeeronderdeel? Hoe dan ook geven met mijn cane kan in een legio aan situaties voorbij komen. Ik geef met veel plezier plagend, structuur gevend, of als een Mindplay misschien wel, net niet, als jij er "strak" voor staat om gepijnigd te worden.

 

Het Caningonderdeel wat ik op deze pagina juist specifieker behandelen wil is het abbonementdeel wat jij bij mij kunt hebben, een opzichzelfstaand onderdeel. Dit geeft wat uitgebreidere uitleg gelijk.

En dan ben jij er nog die niet onderdanig is, meestal ook niets heeft met de sm als zo zijnde, maar echt alleen alles heeft met het Psychisch /Medische deel voor Caning.
Jij, die het gewoon heel lekker vindt, zonder dat het in een rollenspel is, of met een s/D te maken heeft. Zonder zeg maar “alle poespas” daarbij. Puur alleen voor de uitkomst.

In dat geval bestaat een hele sessie hieruit, dat is waar jij ook voor komt en is de mentale insteek. Mijn Toe-(Be)-nadering naar jou is ook heel anders voor dat we beginnen. En absoluut ook gedurende de Caning zelf, dan waar het om een ander soort sessie zou gaan.
Waarbij jij, die ik geef, natuurlijk wel verschillende lig, sta houdingen kan aannemen omdat de focus op ontspanning het doel is.

Jij komt niet voor een spelzetting, jij komt niet voor het onderdanig zijn in essentie, jij bent niet die masochist pur sang die kickt op lijden door zoveel pijn te voelen, op zoveel manieren, dat je grenzen verlegt.
Voor jou die alles heeft met ondergaan, is het een “levensbehoefte”. Jij hebt het nodig om te voelen in de diepte, voelen op je lijf. Caning is daarbij een handreiking. De pijn ontvangen is hooguit het middel wat ingezet wordt om geestelijk en lichamelijk daar te komen waar je anders nooit zou kunnen komen.
Hoe beter en meer ontspannen je houding is bij het ontvangen, hoe meer dat uitwerkt in je voordeel. De tinteling die ontstaat, het warm worden en gaan gloeien van je rondingen heb jij nodig om je ademhaling te kunnen resetten. De ontvangen pijn maakt dat je hoofd leegraakt.
Goed opgebouwd.
Die maakt dat je even lichamelijk pijnvrij bent als jij altijd fysieke pijn lijdt, misschien, heb je zelfs daardoor even minder pijnmedicatie nodig als dat zweven wat langer aanhoud.
Je spieren ontspannen, je lichaam relaxt, je kunt weer even ademhalen op manieren zoals je bijna nooit kunt. De lichaamseigen drugsstoffen komen vrij en die hoeveelheden worden anders “uitgedeeld”.

Een sessie als dit, heeft als extra nodig dat jij medisch in de gaten gehouden wordt. Iedere vezel van je lijf, je spieren, je ademhaling, je lig houding, alles wordt minutieus in de gaten gehouden door mij. Ik praat met je, niet tegen je, (dat zijn twee wezenlijk verschillende dingen), cruciaal hierbij.
Ik verzorg je en zorg voor je. Dit kan niet in een vastomlijnde duur als uitgangspunt, simpel omdat het lijf niet te programmeren is als een computer (doe een x tijd dat en de uitkomst is zo).
Dit is hard werken voor mij, om jouw lijf te laten werken en “aan te zetten”. Het is ook absoluut geen exacte wetenschap, wel mijn ervaring in wat ontstaan kan als uitgangspunt, en vanuit mijn vakkennis hoe ik daarin werk, waaruit dit gebleken is te kunnen ontstaan.
Een sessie als dit heeft ook niets met rituelen, vast taalgebruik te maken. Het heeft ook niets te maken met de outfit die ik wel/niet draag. Het is geen Fetish en heeft geen sm gerelateerd doel.
 
Jij hebt dit nodig om te kunnen functioneren op een andere manier met andere uitkomsten dan je gewoon hebben zou.
Meer informatie hierover kun je vinden op de bedragen (prijzen) pagina.

 

caning1

 

 

En lees ook dat ik hier op de pagina (met de foto's, het filmpje en de brief) een sfeerbeeld heb neergezet. Deze personen hebben zelf dit doorgemaakt.
Geen van deze kun jij op jezelf laten betrekken, om de eenvoudige reden dat wat jij ervaart, jij ervaart en ik met jou beleef. Mijn Psychologie die ik daarbij gebruik, zal toegespitst zijn op wat ik denk dat jij nodig hebt.

 

Inleiding: Een persoon, man, niet onderdanig, geen sub, geen slaaf, gewoon een persoon die alleen iets heeft met Spank en Cane op een gelijk niveau. Niet meer en niet minder. Die bij mij komt, voor gewoon dat, omdat hij het nodigt heeft in zijn systeem en als eigen uitlaat & ontspan klep in het zware beroepsleven wat hij uitoefent, een Psychiatrisch Verpleegkundige. Wat in zijn Psyche gebeurde tijdens het ondergaan bij mij.

jacq 0003 Achtergrond jacq 0002 IMG 8060

jacq 0001 IMG 8061 jacq 0000 IMG 8063 

© Mrs. Jacqueline