Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

C.B.T. is de afkorting van drie woorden die alles zeggen, maar toch eigenlijk ook weer niet. Het staat voor Cock-Ball-Torture (Penis en Ballen marteling/pijniging).

Alle pijnigingen of dingen die je kan toebrengen/doen of de man sub kan ervaren, op de schaamstreek (penis en ballen).

Het is een uitnodigend onderdeel waar ik graag mee bezig ben bij de enthousiaste tegenspeler, omdat er een grote afwisseling aan mogelijkheden is.
Het is een discipline waarvan een onderdeel in iedere soort sessie is in te bouwen voor een wisselend deel wat duur en attribuutgebruik betreft.

Het kan ook net zo goed de hele sessie zijn die hierom draait bij jou, de maso, die het specifiek heeft met dit onderdeel van je lijf. Dan kan het juist ook een heel uitdagend en ontdekkend spel zijn.
Een masochist die iets met een pijnspel, juist gericht op het C.B.T. onderdeel heeft, kan met bijna alle onderdelen wel een keer te maken krijgen. Dat maakt voor mij ook die uitdaging om je langzaam in je pijnniveau op te bouwen en mee te nemen op een ontdekkingsreis van voelen en ondergaan. Met het gebruik van mijn handen en de verscheidenheid aan de attributen, die ik tot mijn beschikking heb.

 

Dingen binnen deze Discipline waarmee ik je kennis zou kunnen laten maken om te voelen zijn o.a.;
Ontharen, Bonderen, Krassen, Kaarsvet, Klemmen, Gewichten, Pletten. Knietjes en slaan in de zogenaamde Ballbusting groep geven. Een hoog niveau van handtastelijkheid van mijn vingernagels. Elektro, vuur, enz. Om een paar dingen zomaar te benoemen hier maar dit is natuurlijk nog lang niet alles aan mogelijkheden. En over mijn persoonlijkheid gesproken, geloof me mijn ervaring is dat ik jou daarmee sec. genomen al enorm kan laten afzien. Dus vergis je niet.

 

Daarnaast is het juist heel spannend om iets te ervaren, waarvan je niet op voorhand weet wat het is en hoe ik het bij je doe. Laat ik je kijken en met je ogen zoekende meegaan wat ik pak en waar ik met mijn hand naartoe ga? Of ontneem ik je juist je zichtveld om daarmee je andere zintuigen extra aan te zetten en een hogere spanningsboog voor je te creëren.
 

 

Ik wil hier proberen uit te leggen wat het voor mij doet en waarom ik het leuk vind om C.B.T. te doen bij een ander.

*C.B.T. heeft een grote variëteit aan attributen die ik kan gebruiken.
*Bied mij een grote mate van afwisseling waarin ik die attributen kan gebruiken.
*Ieder attribuut gebruikt tijdens de C.B.T., kan op verschillende manieren sensaties teweeg brengen en dus verschillend gebruiken of toepassen.
*Ik vind het zalig om in de ogen van jou te kijken en daarin al die verschillende dingen te kunnen aflezen. Angst, opluchting, trots, vragend, geruststelling zoekend, enz.
*Het is heel erotisch en intiem, omdat ik heel dicht bij je sta of zit, jou veelvuldig aanraak om bijvoorbeeld klemmen te plaatsen of, ze eraf haal.
*Het geeft mij een ontzettend machtig gevoel, wanneer ik beslis hoever ik jou op dat moment wil laten gaan en om tegelijkertijd te zien hoe het lichaam aan het kronkelen is van de pijn, angst maar zeker ook van wat jij op dat moment ervaart.
*Te horen hoe de ademhaling van je verandert, wanneer het langzaam heftiger wordt, of bij de opluchting omdat het klaar is en je het hebt doorstaan.
*Door middel van praten tegen jou de spanning opvoeren of juist verlagen, hierdoor natuurlijk ook allerlei extra gedachten en “gevoelens” bij je losmaken.
*Er is een grote mate van intensiteit, vertrouwen en overgave tussen ons. Jij weet heel goed dat jij bent overgeleverd aan mij en weet en voelt dat je niets anders kunt dan vertrouwen op mij. En op datgene wat ik bij jou doe of van plan ben te gaan doen.
*C.B.T. kan lekker en ontspannend zijn ( bijvoorbeeld verdiend als beloning ) denk hierbij o.a. aan met mijn nagels bewerken.
*Het kan ook verschrikkelijk heftig worden toegepast (denk o.a. aan knietje geven).

Voor de duidelijkheid wil ik hier nog wel vermelden dat iedere sessie met daarin C.B.T. natuurlijk anders is. Dit hangt niet alleen af van alles wat ik hierboven heb proberen te omschrijven. Ook omdat iedere persoon waarmee ik zo een sessie doe anders is en natuurlijk zijn eigen grenzen heeft die ik zeker altijd in acht zal nemen.

Natuurlijk is ook mijn bui niet standaard. Waarmee ik wil zeggen dat een C.B.T. sessie (net als alles wat ik doe binnen de SM) ook heel sterk afhangt van de ingevingen die ik op dat moment heb, hoe ver mijn fantasie mij op dat moment wil meevoeren, op welk niveau jij zit waarmee ik speel. Heb ik een lieve bui….. of een wat hardere bui.

En ook bij deze Discipline geldt hetzelfde: een ejaculatie behoort niet binnen dit sessieonderdeel.

© Mrs. Jacqueline