Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Belting

Belt, het Engelse woord voor riem. Geslagen worden met een lederen (broek)riem dus.

Eigenlijk zou je deze vorm kunnen zien in de lijn van Spanking.
Waarom? Is nu jouw vraag misschien, nou beide vormen van straffen werden vroeger gebruikt wanneer er gedisciplineerd moest worden. Dus kan ik me heel goed voorstellen dat een aantal mensen zullen gruwelen bij het idee alleen al. Maar voor een ander kan het juist prettige “herinneringen” oproepen.
En is het een discipline, die ook vaak bij een rollenspel wordt gezien of gevraagd.

Bij Belting word je dus met lederen riemen geslagen. Ik kan hierbij natuurlijk gebruik maken van zowel smalle als brede riemen, waardoor er in een sessie kan worden afgewisseld en hierdoor ook met je pijnbeleving aardig kan worden gespeeld.
Want een smalle riem zal doorgaans heftiger aankomen, misschien zelfs wat meer snijdend vanwege het oppervlak. Terwijl een brede riem doorgaans helemaal niet zo hard aan komt, maar door het geluid wat tijdens een slag vrijkomt eigenlijk ook al genoeg “respect” afdwingt. Als Dom zie ik soms hele leuke dingen gebeuren tijdens die schrik en verbazing. Jij komt er namelijk achter dat het geluid wat je ervaart niet persé overeen komt met de hardheid waarmee de riem op zijn/haar billen neerkomt.
Natuurlijk heeft het ook alles te maken met de leerdikte van de riem (de stevigheid) bij zowel de smalle als de brede wat het effect ervan op de huid is en de delen op het lichaam waar ik die specifieke riem(en) kan gebruiken.
Dit hoeft namelijk niet alleen de billen te zijn, maar kan ook op je handpalmen, je dijen of onder je voeten zijn. Waarmee ik je hier ook gelijk vertel dat een riem bij meer sessies kan worden gebruikt, dan alleen een rollenspelsetting. Ook bij een Bastinado kan het een invloed hebben of natuurlijk een “gewone” sessie.DSCF3297 Belting met een stug lederen brede riem

Een smalle riem veroorzaakt meestal wel striemen op de huid. En bij een brede riem is de kans groot, dat er rode plekken ontstaan. Hierdoor is een Belting eigenlijk niet voor iedereen een sessie mogelijkheid. Al helemaal niet als de sessie alleen maar uit Belting bestaat en bij jou niet de mogelijkheid is merktekens te kunnen dragen.
Ikzelf vind een Belting sessie wel één van mijn favorieten. Ik ben een gevoelsDomina (zoals ik mezelf omschrijf), ik zoek bewust het lichamelijk contact op en maak daar gebruik van. Ook met Belting gaat mijn voorkeur dan ook uit naar het dichtbij hebben van jou, mijn sub.
En wat is er dan mooier, erotischer, intenser, intiemer, dan om jou heen te kunnen lopen en je hele lichaam te bewerken met leren riemen die variërend welke ik waar en hoe gebruik jou een tintelend, warm, erotisch, pijnlijk krachtgevend gevoel geven.

Mijn voorkeur daarbij is jou los te laten staan of liggen, (niet gebonden) omdat jij dan ook jouw lichaam met het gevoel kan laten meegaan en omdat jij mij jouw kracht geeft en voor mij dat gevecht aangaat door te blijven staan/liggen en niet ervan weg te lopen.
Ik noem dat een heftige Passie volle Tango die ik uiteindelijk met je heb mogen delen.

 

Naast de Belting is er nog een andere reden waarom ik lederen riemen in mijn studio heb, namelijk ik kan ze natuurlijk ook gebruiken om je te fixeren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld 2 disciplines uit het verleden, in een Rolspel, op een leuke manier combineren.

 

© Mrs. Jacqueline