Tel: +31648212039 - Mail: studiomrsj@mrs-jacqueline.nl      nl nl |en gb

Jouw ademhaling in mijn Macht hebben (Breathcontrol),

Ademhalingscontrole, iemand de adem benemen en beslissen wanneer ik deze weer geef, voor hoe lang jij hem terug krijgt en welke duur ik hem je beneem.DSCF1609 Breathplay

Een onderdeel wat mij een enorme kick geeft om te doen, een gigantisch gevoel van macht. Ook een onderdeel wat eigenlijk tot de harde/zware SM disciplines gerekend behoord te worden. 

Ademhalingscontrole kan op een heleboel verschillende manieren worden gedaan. De simpelste vorm is gewoon met mijn hand de mond en neus van de ander dichthouden. De zwaarste vorm is iemand zijn mond en neus afsluiten doormiddel van bijvoorbeeld een volledig afgesloten hoofdkap. En natuurlijk liggen er tussen deze twee nog allerlei mogelijkheden om het in meer of mindere mate te doen.

Naar mijn idee is dit absoluut een sessievorm die zeker niet door iedereen gedaan mag worden, er kunnen behoorlijke risico’s aanzitten die vooraf zoveel mogelijk goed ingeschat moeten worden, maar nooit helemaal uit te sluiten zullen zijn. Degene die de adem beneemt, moet zich daarvan heel goed bewust zijn en ieder seintje op het juiste moment signaleren en er naar handelen.
Degene die het ondergaat, moet een volledig vertrouwen hebben in mij en moet voorafgaand compleet eerlijk zijn geweest op de gestelde vragen over o.a. ervaring, medische situatie, trauma's, angsten, enz. Daarnaast moet degene zich bewust zijn van de risico’s die zo’n spel met zich mee kan brengen en deze weloverwogen willen nemen.

Ikzelf zal nooit de zwaarste vorm van breathcontrol doen, omdat ik ten alle tijden op een veilige manier voor mijzelf, maar zeker ook voor degene waarmee ik een sessie heb, met SM bezig wil zijn.
Daarnaast schat ik per persoon in welke vorm van breathcontrol ik wel of niet doe en wat ik daarmee wil bereiken.

Met mijn hand je mond en neus afsluiten, is voor mij een hoog erotiekgehalte om je te testen.
Bijvoorbeeld een latexdoek gebruiken om je ademhalingswegen af te sluiten, is een volgende stap de rest van je gezicht vrij, waardoor ik goed zicht heb op o.a. de hals, de ogen, de buik en de rest van het lichaam. En dit latex houd ik met mijn handen tegen de mond en neus, waardoor ik het ook zo weer weg kan trekken en dus alles vrijmaak. Kijken wat er nu met je gebeurt of ik al een lichte angst in je ogen spotten kan.
Een hoofdkap, waarbij er gaten zijn om met de neus door adem te halen. Deze gaten kan ik dan kortdurend afsluiten met mijn vingers. Hou jij van een hoofdkap, het gesloten onherkenbare, de onzichtbare zijn? Jij, die mij daardoor al een extra stukje meer controle geef,t omdat ik je niet zie en jij mij ook niet terug aan kan kijken.DSCF0307 Breathplay

Er zijn een legio aan breathcontrol mogelijkheden die ik tot mijn beschikking heb en geloof me als jij durft, neem ik je mee op een onnavolgbare reis van spanning, loslaten, je aan mij overgeven, Macht en onmacht en misschien laat ik je diepste angsten vrij.

Voor mij genieten om je hierin mee te kunnen nemen.
Dit heeft te maken met verschillende dingen, zoals onder andere: heeft iemand ervaring met deze discipline, naar wat voor een sessievorm is iemand op zoek, wat vertelt iemand in het voorgesprek en hoe is iemand voor de eerste keer bij mij of ken ik de persoon heel goed, enz.

 

Ook, kan een vorm van breathcontrol, doormiddel van facesitting, een extra Machtige dimentie geven in de sessie die jij en ik samen beleven.
Face sitting MG 8834 kopie

Hoe dan ook:

In al deze vormen gaat het om een heftige, zeer intense sessie die ik met je beleef;
Macht hebben – nemen – geven - machteloosheid,
Vertrouwen krijgen - hebben - geven,
Overgeleverd zijn – zich willen overleveren,
Grenzen beheersen – respecteren – zoeken - verleggen,
Angst (doods) – krijgen – loslaten,
Closeness,
Erotiek,

 

© Mrs. Jacqueline