Weetjes  

 
+++ 02/08: Een Discipline die ik ook al langere tijd be-oefen en met zoveel plezier doe, maar nog niet had beschreven op de site, eindelijk nu wel. Bullwhip, Aangevuld met foto's en een filmpje ter illustratie. 02/07: Het was even wachten maar nu dan heel veel leuke nieuwe dingen te vinden hier. > Een uitgebreid fotoalbum geheten "Special kind of Magic" met uitleg van het ontstaan erbij vind je in mijn Gallery. - Nieuw de pagina corrigeren in het gezicht met foto's. - Nieuwe foto's aangevuld in mijn Kietel marteling album. - Een Discipline die ik al langere tijd doe, maar nog niet had beschreven op de site, aangevuld met foto's en een filmpje ter illustratie. > Violet Wand (Electro). - Mijn nieuwste advertentiefoto van de MassaD staat ook in mijn album (meest rechtse foto, één na onderste rij). - 02/06: Voor een ieder die iets heeft met Implements een nieuwe verrassing, niet een éénling maar een tweeling. - Nieuw verslag geplaatst van mijn hand. Mogelijkheden > Buitenspel/Locatie > Onder het kopje Buiten > Zomaar een terrasje aan de waterkant. +++

In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, verslagen, wanneer ik geen afspraken inplan, maar ook wanneer ik iets speciaals inplan, enz.

 

*Op 9 Februari start in de Pathégroep bioscopen Fifty Shades Freed. Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E L James. Geregiseerd door James Foley (Fear, House of Cards) leuk dat ook Kim Basinger er weer een rol in vertolkt (hoofdrolspeelster in een SM film van lang terug in 1986, namelijk 9 1/2 Weeks met Mickey Rourke). De trailer: https://www.pathe.nl/film/21125/fifty-shades-freed

 

Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten.

 • Je kunt alleen op afspraak terecht.
 • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
 • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid om voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
 • Telefonisch je afspraak inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd tenzij persoonlijk met je afgesproken. Dit geld ook wat terug bellen betreft van mijn kant.
 • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een drankje voorafgaand aan je sessie.
 • Nog even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
 • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
 • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
 • Je allereerste afspraak is alleen mogelijk met een reserveringsbedrag (giro, storting of overschrijving) vooraf (wordt verrekend met uiteindelijke sessiebedrag). Liever het gehele sessiebedrag vooraf betalen? Dan heb je een korting (zie prijzenpagina).
 •  .

 

          


Wil je pers. chat contact, klik de muismat, of de gelijknamige button.

   

 

 

 

 

 

 Extra sessiemogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar:

 • Samen met je partner een afspraak.
 • Fotograaf tijdens een sessie aanwezig.
 • Sessie buiten of op een andere locatie.

Alleen onder deze voorwaarden:

*Je bent al bekend bij mij.

Of ook

*Bij vooruit betaling sessie/reservering.