Weetjes  

 
+++ Gisteren de 6e mei, was er een onverwacht ingelaste persconferentie. Heel graag, lees mijn nieuwe update hieronder door! - 21/04: Helaas is de regelgeving van aankomende 28 april verlengt tot en met 20 mei. - Een uitgestoken hand, kijk op mijn “Ik zoek” pagina, misschien breng ik je op een fijn idee en heb jij daar een “steun” aan. - 22/03: Als jij Mij mist: Lees hier onder bij GEMIST worden! - 23/03: Ook nu, toch mijn nieuwste advertentie foto in het nieuwe MassaD album bijgeplaatst. Kijk bij Gallery. +++

In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, verslagen, wanneer ik geen afspraken plan, maar ook wanneer ik iets speciaals in ga plannen, enz.


***  Update 07/05/2020:
Zoals je in mijn balk al lezen kon, was er weer een persconferentie, wat is daaruit gekomen.
Een verlenging van de regels, met betrekking tot het Covid-19 virus. En dus kan ik, als fout contact beroep, geen afspraken inboeken.
Zoals het er nu naar uit ziet, geld deze Lockdown in elk geval tot de 1e van september 2020.
Wat ik met dit nieuwe nieuws zelf wil, weet ik (nog) niet. Ik ben een realist, dus logischerwijs komt het het niet geheel onverwacht.
Maar naast een realist zijn, is er ook een mens met gevoelens die daarachter zit/bij hoort.
Heb jij in deze komende tijd een afspraak bij mij gepland staan, neem ik contact op met je. En gaan we samen op zoek naar een oplossing (m.b.t. je al eerder betaalde sessiebedrag). Natuurlijk mag je zelf ook contact nemen met mij.
Een (onder voorbehoud) afspraak inboeken kan op dit moment even niet. In elk geval tot ik zelf het een en ander duidelijk heb.
Ik heb zelf even verwerkingstijd nodig.
Heel graag check deze pagina wel geregeld nog om het laatste nieuwe mee te blijven krijgen.

***********************************************************************************
Gemist worden,

In deze moeilijke periode mis jij mij en ik mis jou ook.
Ik ontvang hele lieve berichtjes dat jij aan mij denkt en mij helpen wil. Andersom ook wil ik pogen onze sterke connectie in stand te houden en te helpen in het gemis.

Daarom hier een paar mogelijke ideeën om met mij even contact te kunnen hebben.
Heb jijzelf ook een idee wat voor je zou kunnen werken in deze zware periode, laat het mij vooral weten. Misschien kan ik daarin/bij ook iets voor je betekenen.

Jij zou mijn voorlezer kunnen zijn.
Heb jij een mooi SM gerelateerd boek in je kast liggen, deel het met mij. Op ons, samen afgesproken moment, hebben we contact via telefoon en lees jij voor.

Mis je het mijn stem te horen en zou jij af en toe dat toch graag willen? Om mij te laten weten dat het goed met jou gaat en jij jezelf te verzekeren dat ik ook in orde ben.
Dat kan zeker, bel mij gewoon, af en toe even op. Ik wil jou natuurlijk ook bellen als je dat liever hebt.

Mijn chat hier op mijn site zal ik vaker online hebben staan, zodat jij daar even binnen kunt vallen voor een gesprekje en wat contact op een schrijvende manier.

Ook jij die mij aangaf, een kleine gift te willen geven, als steun.
Ik vind dat enorm lief en voel mij heel vereerd. Je mag het mij natuurlijk vooraf laten weten, maar wil je het gewoon doen, omdat het jou een fijn gevoel geeft, dat te kunnen doen, is dat net zo gewaardeerd. Zijn mijn gegevens bij jou bekend, gebruik dan dit (andere) IBANnr: NL77INGB0003358035 o.v.v. “gift” speciaal daarvoor.

*****************************************************************


Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten.

 • Je kunt alleen op afspraak terecht.
 • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
 • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid om voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
 • Telefonisch je afspraak inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd. Dit geld ook wat terug bellen betreft van mijn kant.
 • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een drankje voorafgaand aan je sessie.
 • Nog even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
 • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
 • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
 • Je allereerste afspraak is alleen mogelijk met een reserveringsbedrag (giro, storting of overschrijving) vooraf (wordt verrekend met uiteindelijke sessiebedrag). Liever het gehele sessiebedrag vooraf betalen? Dan heb je een korting (zie prijzenpagina).
 •  
 •       studiomrsj@mrs-jacqueline.nl

          


Wil je pers. chat contact, klik de muismat, of de gelijknamige button.