Weetjes  

 
+++ 05/09/2020: HEB JIJ EEN HOTMAIL adres en wacht je op een antwoord/berichtje? DAN KAN IK NIET (terug) MAILEN nu (word naar een oplossing gezocht), Graag CONTACT MIJ OP EEN ANDERE MANIER!!!!!!!!. - 05/09: Mijn nieuwste foto bijgeplaatst in het MassaD album (van dit jaar). - Nieuwe foto's geplaatst op pagina Spanking (OTK) en Persoonlijke Chat. - 19/07: Mijn nieuwste advertentiefoto in het blad, Nieuwsgierig? Kijk dan in het MassaD album vanaf mijn 15e jaar. Ik hoop dat jij deze foto net zoveel zeggend zal vinden als ik. - Een niet onverwachte persconferentie, met een wel geheel uit het niets komend, heerlijk nieuws vanaf 1 juli. Stap jij vanaf 1 augustus, mijn wereld met verrassingen binnen? - +++

In de lopende balk hierboven lees je de laatste nieuwtjes die op m'n website hebben plaatsgevonden zoals: foto’s, verslagen, wanneer ik geen afspraken plan, maar ook wanneer ik iets speciaals in ga plannen, enz.


*** Update 05/09/2020:

De start is eraf en was super. 
Wees welkom om een plekje te reserveren (ook voor verder het najaar in, kan het nu ook al). Bij voorkeur zo dat ik je kan sturen wat jij nodig hebt.
Ik hoop een Stormachtige nazomer met hele mooie Momenten en ervaringen samen te kunnen beleven. En (zoals M. Rutte het eerder verwoordde), kan ik niet wachten om met de voetkussen verblijd te mogen worden.
Niet in de laatste plaats omdat je ook verrast zal worden.
En natuurlijk (zoals altijd) mijn poging je een klein stukje nieuwe wereld te laten ontdekken, beleven en ervaren, op mijn manier, in een veilige en verantwoorde omgeving.

***********************************************************************************


*****************************************************************


Hieronder een samenvatting met de belangrijkste punten.

 • Je kunt alleen op afspraak terecht.
 • De studio is niet vanaf de straat als zodanig herkenbaar. Hierdoor kun je privé aanbellen. 
 • Ik hanteer geen vaste openingstijden. Jij hebt de gelegenheid om voor te stellen wat jou het beste uitkomt.
 • Telefonisch je afspraak inplannen kun je dagelijks tussen 12.00-22.00 uur met nr. herkenning. Op sms wordt niet gereageerd. Dit geld ook wat terug bellen betreft van mijn kant.
 • Er is genoeg tijd voor een intake tijdens een drankje voorafgaand aan je sessie.
 • Nog even gezellig praten aan het einde van je sessie is natuurlijk ook mogelijk.
 • Een ruime douchegelegenheid is aanwezig.
 • Sessies zijn mogelijk vanaf een half uur.
 • Je allereerste afspraak is alleen mogelijk met een reserveringsbedrag (giro, storting of overschrijving) vooraf (wordt verrekend met uiteindelijke sessiebedrag). Liever het gehele sessiebedrag vooraf betalen? Dan heb je een korting (zie prijzenpagina).
 •  
 •       studiomrsj@mrs-jacqueline.nl

          


Wil je pers. chat contact, klik de muismat, of de gelijknamige button.