Het "SM-gevoel"

Ik kan, naar aanleiding van mijn sessie bij Meesteres Jacqueline gisteravond, natuurlijk een verslag schrijven. Toen gebeurde er dit en daarna deed Mrs. Jacqueline dat, maar ik wil deze keer meer op mijn gevoelens ingaan. 

Wat gaat er in mij om bij zo'n, in dit geval behoorlijk pittige ervaring.
Wat doet het met mij als ik zoveel te verduren krijg.
Op het moment van inslag. Als het slagwapen mijn huid toucheerd, dan is er even een heel heftige pijnervaring. Deze pijnscheut is echter maar een fractie van een seconde en gaat dan over in een heel ander gevoel.
Dit kan varieren van gewoon prettig tot ongelooflijk opwindend. Net als de soort pijn is dat afhankelijk van waarmee er geslagen word. Een doffe harde pijn of een heel heftige scherpe pijn. Maar, het gaat vooral om het gevoel dat daarna komt.
Het is een behoorlijke opgaaf om niet bang/verkrampt te raken in afwachting van wat er gaat komen. De pijn accepteren en te kunnen ondergaan geeft een ontzettend sterk gevoel. Deze kracht maakt het inkaseringsvermogen groter en groter. En daarmee wordt ook het vermogen om er helemaal in te gaan, om er van te genieten groter en groter. Het verstand gaat helemaal op nul en er komen allerlei gevoelens naar boven.
Remmingen verdwijnen. Ik voel o.a kwaadheid die zijn uitweg vind. Maar ook verborgen verdriet dat mag stromen. Maar bovenal een "schaamteloos" gevoel, in de goede zin des woords. Een heel bevrijdend gevoel van ik mag zijn wie ik ben. Ik mag genieten van mijn lijf en mijn gevoelens laten stromen.
En daarbij gieren ook zo af en toe de hormonen door mijn lijf met tot slot een fantastische ontlading.
Daarna is er de totale ontspanning, met knikkende knieen en al. Opgevangen in de zorgzame armen van Meesteres Jacqueline. Woorden schieten ook hier tekort. Maar toch hoop ik dat er iets is overgekomen van mijn "SM-gevoel".

Het "SM-gevoel" van een senior sub.

 

Terug naar Zweepsessie        Terug naar Ervaringen