Vernedering

Vernedering moet een positieve uitwerking hebben. Alleen dan is het goed.

Wil je iemand verbaal of non-verbaal vernederen is het zeker handig als ik de sub waarmee ik speel een beetje ken. Wanneer dat niet zo is zal het zeker in het begin behoorlijk zoeken zijn naar de juiste dingen en woorden. Een goed intake gesprek vooraf kan hierbij een hele grote rol spelen, wanneer iemand bepaalde dingen goed aan kan geven.

Een vernederingspel moet voor de persoon waarmee ik het speel een positieve uitwerking hebben. Het is zeker niet de bedoeling om iemand te trappen op zijn/haar zere plek.
Hier bedoel ik mee dat wanneer de sub/slaaf bijvoorbeeld lijdt aan behoorlijk overgewicht en zichzelf heel onzeker voelt in zijn- haar lichaam, het absoluut niet de bedoeling is om dit te gebruiken tijdens het spel. Hierdoor kan ik iemand op z'n ziel trappen en geef ik de jou zeker niets positiefs mee aan het eind van het spel.

 

 

Ik zal beginnen met een korte uitleg van de mogelijkheden binnen een vernederingspel.

Non-verbale vernedering;

Dit kan verschillende dingen inhouden.
Hierbij laat ik de sub/slaaf dingen doen waarvan ik weet dat deze vernederend zijn.
Dit kan variëren van het verplicht aan moeten nemen van een bepaalde houding ( in de hoek staan, aan laten kleden op een bepaalde manier, strafoptie, enz )
Het uitvoeren van opdrachten waarvan ik weet dat die vernederend zijn voor de ander ( kruipen en blaffen als een hondje, iets moeten eten, tegels schrobben met een tandenborstel, uit een bakje drinken in plaats van uit een glas, enz ).
Het laten zijn van een gebruiksobject om het gemak van de Dominant te dienen ( het voetenbankje, het toilet, het bijzettafeltje, enz ).
Handelingen die een Dominant doet ter vernedering van de onderdanige ( spuwen in het gezicht, schoppen tegen de gat terwijl de onderdanige op handen en knieën zit, in het gezicht slaan, enz. )

Verbale vernedering;

Dit is een spel zoals het woord al zegt wat geheel gebaseerd is op het taalgebruik van mij de Dominant naar de onderdanige toe.
Hierbij gaat het zeker niet om een stemverheffing van de Dominant, maar door op een rustige manier tegen de onderdanige te spreken, en daarbij bepaalde woorden te gebruiken kan ik de onderdanige zich heel klein laten voelen. Ook deze spelvorm is natuurlijk heel individueel, maar denk hierbij o.a. aan woorden en uitspraken als sletje, ik heb nog niets kunnen ontdekken wat goed is gegaan, de onderdanige de les lezen over zijn of haar gedrag, enz.
En natuurlijk kan het ook een combinatie van deze 2 spelvormen zijn.

Persoonlijk vind ik het een uitdaging om deze spelvormen te doen.
Zeker een verbaal vernederend spel beleef ik veel plezier aan. Want dan is het voor mij echt zoeken naar de juiste woorden en uitspraken om te gebruiken bij de sub/slaaf.
Hierdoor kan er van mij als Dominant behoorlijk wat geestelijk geëist worden. En natuurlijk is het dan super leuk om aan de reactie van de sub te mogen ervaren dat het zijn doel treft.
En ja, ik krijg er zeker een kick van wanneer ik zie tijdens de sessie, en achteraf hoor in het gesprek wat het voor de persoon zelf heeft gedaan en hoe deze hierdoor bijvoorbeeld zijn/haar stress is kwijtgeraakt of is gegroeid.

Aan het eind van zo'n sessie ben ik doorgaans best wel geestelijk moe, terwijl ik tegelijkertijd een super voldaan gevoel heb over het resultaat wat dit teweeg heeft gebracht, met een gevoel van YES het is me toch gelukt.
En dat op zich zelf geeft mij ook weer een berg energie.

Mrs. Jacqueline

 

Terug naar mogelijkheden