Onder haar voeten.

Ze staat op mijn rug. En terwijl bij mij dat kwartje valt, beginnen de voeten op mijn rug te “dansen”.

Langzaam wordt de wereld om mij heen kleiner. Mijn aandacht focust zich op maar een ding. Op de voeten die over mijn rug wandelen. Langzaam maar zeker voel ik mijn lichaam ontspannen. Met iedere stap die de voeten zetten, zet ik ook een stap. Een stapje verder in mijn ontdekkingstocht.

 

Nadat de voeten mijn rug onder handen hebben genomen, krijg ik opdracht om mij om te draaien. Op een been kan je niet lopen, dus mijn buik en borst staat de zelfde behandeling te wachten. Nu krijg ik ook te zien wat er gebeurd. Hier liggend op mijn rug kijkend omhoog geniet ik van het uitzicht. Een mooie Vrouw laat mij letterlijk voelen waar ik thuis hoor. Onder de voeten van een mooie Vrouw. Langzaam zoeken de voeten naar een plekje op mijn borst en buik. Ik voel hoe de voeten hun werk doen.

Want niet alleen voel ik de druk op mijn lichaam. Ik voel bijna elke spier en de voeten boven op mij werken om stevig te blijven staan. En met de Dame boven op mijn borst merk ik dat het ook mijn spieren harder moeten werken voor iedere ademhaling. Het is een apart maar gelijk een opwindend gevoel. En terwijl de voeten weer beginnen te wandelen, wordt de glimlach op mijn gezicht bij iedere stap groter.

 

En terwijl ik daar lig te genieten leer ik een mooie les. Ik ben zeker geen watje, maar een mooie Vrouw mag zo over mij heenlopen. 

sub-s

 Terug naar Trampling