Tepelmarteling (Nippletorture)
 
Eén van mij allergrootste favorieten zijn de tepels van een ander.
Om daaraan te zitten, mee bezig te zijn geeft mij zo ontzettend veel voldoening, dat ik hier een stuk ga schrijven over mijn actie/interactie met tepels.

Tepels zijn er in veel verschillende vormen, zoveel verschillende aanrakingens mogelijkheden om bij de tepels te kunnen doen. Natuurlijk kan een tepel ook worden versierd of al versiert zijn door een piercing. Ik persoonlijk vind tepels ontzettend erotisch om naar te kijken en om mee bezig te zijn deze aan te raken.

Eigenlijk gaat er niet 1 sessie voorbij waarin ik niet in meer of mindere mate met de tepels van de ander ben bezig geweest. Hoe ik met die tepels ben bezig geweest en in welke intensiteit hangt natuurlijk weer van een heleboel dingen af. De enige uitzondering hierop is wanneer iemand expliciet heeft aangegeven in een voorgesprek dat ik geen tepelwerk mag doen vanwege een medische reden. Of in een enkel geval wanneer de tepels heel gevoelig zijn in de negatieve zin van het woord (waarbij ik het dan dus niet heb in het geval van negatief/straf).

Ik zal eerst een idee geven wat ik zoal met de tepels (en het gebied direct rondom de tepels) van een ander doe.
Strelen – masseren – krabbelen – knijpen – zuigen – bijten - koesteren -  strelen - verwennen - af laten zien - bewerken met ijs - kleine petsjes op geven met mijn nagels - met zwepen bewerken – klemmen – bonderen - met naalden bewerken - met kaarsvet bewerken - met mijn hakken je tepels pijnigen - met mijn tenen je tepels kneepjes geven - en nog zoveel meer.

Als ik met de tepels van een ander bezig ga is dit een heel erotische ervaring voor ons beiden.
De sub heb ik zo vast staan dat ik hem of haar zowel vanaf de voorkant en vanaf de rug kant kan benaderen.
Omdat hij of zij staat zijn onze ogen op de zelfde hoogte en zal ik ook opdracht geven om mij op die momenten aan te kijken terwijl ik de tepels langzamer steeds gevoeliger maak. Het is dan een heel intense beleving die we samen doormaken.
Maar ook van achter af kan ik met de tepels aan de gang gaan en verschillende dingen doen. Wanneer ik bijvoorbeeld al een tijd klemmen op de tepels heb zitten kan ik deze eraf halen terwijl ik achter mijn sub sta. De sub mag dan steun zoeken tegen mijn lichaam, misschien zelfs zijn of haar hoofd op mijn schouder leggen terwijl ik langzaam aftel.

 

Een verslag, van een tepelspel "marteling". 

 

En ach, waarom ik het dus zalig vind om met de ander zijn of haar tepels bezig te zijn: vuur en zoveel meer in de ogen van de ander lezend, overgave, strijd, steunzoekend, aan en afstoting, macht, erotiek, en ook hier weer zoveel meer.

En heb ik hier nu alles onthuld over wat je kan meemaken tijdens tepelmarteling; NEE, want ook hierbij geldt weer “ik ben zo goed als dat de sub mij laat zijn”
Dus krijg jij gewoon een tepelbehandeling of krijg je alles wat ik hierboven heb omschreven dat hangt af van jou.

Mrs. Jacqueline

terug naar mogelijkheden