Straffen/corrigeren in het gezicht.

Op deze pagina beschrijf ik 3 vormen van SM die allemaal in het gezicht gebeuren.

In het gezicht slaan (Face slapping) – aan de haren trekken (Hairpulling) – spuwen (Spitting).

Om te beginnen kan ik zeggen dat alle drie als vernederend kunnen worden ervaren. Maar ook nog als zoveel meer als beloning, erotisch o.a. Wat het voor jou is en bij jouw teweeg brengt?.....
Ook een behoorlijke schrikreactie kunnen geven. Zeer doeltreffend werken.
En al deze drie disciplines vindt ik Machtig om te doen..

 

Face slapping; (met vlakke hand het gezicht slaan).

Een discipline die ik vaker toepas. Eén corrigerende pets in het gezicht als ik heb gemerkt dat een waarschuwing niet blijkt te werken. Een serie van slagen in het gezicht geven op 1 wang of afwisselend (speels) op beide wangen, zelfs nog met mijn 2 handen tegelijk op beide wangen. Meestal geven het aantal slagen dan een woord aan in een gespelde vorm bijvoorbeeld; t-e-l-l-en. Ik heb zelfs wel eens een hele zin op deze manier bij een sub duidelijk gemaakt. En natuurlijk is het dan mijn lol om een zo lang mogelijke zin te bedenken.

Ook heel leuk in een Rolspel.

Een hele sessie van bijvoorbeeld 30 minuten kan ook alleen uit Faceslapping bestaan. Dan heb ik bewust wel een hoog gehalte van stimuleren, aan-en afstoten. Omdat ik natuurlijk dan toch ga voor hele mooie rode wangen en een blik die straalt en boekdelen beschrijft van strijdlust, uithoudings-en doorzettingsvermogen om uiteindelijk een heerlijke strijd te hebben gestreden.

 

Hairpulling;

het hoofd van de sub achterover trekken aan de haren, als straf/discipline middel om de onverdeelde aandacht te krijgen terwijl ik iets uitleg.
Natuurlijk kan ik het ook gebruiken om te voorkomen dat de sub iets ziet aankomen wat ik bij hem wil gaan doen, bijvoorbeeld aan zijn tepels.
Het geeft mij een ongelooflijk gevoel van mijn macht laten gelden, wanneer ik mijn sub aan de takel vast heb staan, zijn hoofd achterover trek en dan zachtjes in het oor fluister dat hij het kan doorstaan, vechtend in zijn strijd voor mij.

 

Spuwen;

meestal in het gezicht, maar het kan ook op andere delen van het lichaam.
Een discipline die meestal gebeurd tijdens een sessie waarbij vernedering centraal staat. En is dan ook de ultieme vernedering die iemand kan ervaren/beleven. Maar kan zeker ook als beloning dienen. Iets wat geheel onverwacht gebeurd en een behoorlijke schrikreactie teweeg kan brengen.
Ik kan in je gezicht spuwen, ik kan je ook de opdracht geven je mond open te houden. Behalve in het gezicht of op je lichaam kan het natuurlijk ook op mijn eigen laars of pump en jouw daarna de opdracht geven om deze blinkend schoon te maken met je tong.


© Mrs. Jacqueline


Terug naar mogelijkheden