Straffen/corrigeren in het gezicht.

Op deze pagina beschrijf ik 3 vormen van SM die allemaal in het gezicht gebeuren.

 

In het gezicht slaan (Face slapping) – aan de haren trekken (Hair pulling) – spuwen (Spitting).

Om te beginnen kan ik zeggen dat alle drie de Disciplines afzonderlijk als vernederend (kunnen) worden ervaren. Maar daarnaast ook nog als zoveel meer ervaren kan worden waaronder als een beloning, enorm erotisch, als een echte hele diepe straf, het kan je heel klein laten voelen om er een paar te benoemen o.a.

Wat het voor jou is en bij jouw teweeg brengt?.....
Ook een behoorlijke schrikreactie kan het je geven.
En voor deze disciplines geldt, Ik vindt het Machtig om te doen en jouw te laten ervaren.

 

Face slapping; (met vlakke hand het gezicht slaan).

Face slapping in het gezicht slaan is een discipline die ik heel leuk vind om te doen om zoveel verschillende redenen ook hier geld natuurlijk de interactie die ik met de ontvanger heb, de reden om toe te passen en wat beide er uit halen als gever en ontvanger.

En een Discipline waar een hele techniek achter schuilgaat en veel meer is dan gewoon uithalen. Dit omdat het gedaan word vlak bij zeer gevoelige onderdelen van het hoofd die makkelijk beschadigen kunnen en dus absoluut een techniek is die goed beheerst dient te worden.

Face slapping kan een onderdeel zijn binnen het gegeven van een sessie en dus ook een Rollenspel. En het kan ook als losstaand op zichzelf een invulling van een sessie zijn, zoals een Macht en vernedering setting. In dat geval kan het een enorm romantische setting geven tussen twee mensen. En eerlijk is eerlijk ik vindt dat heerlijk en kan daar in volle overtuiging om een heleboel redenen enorm van genieten. Het is heel close, intiem, direct, er gebeurd enorm veel, het verteld enorm veel, heeft een heel grote mate van afwisseling in contact en zoveel emotie, koestering, liefkozing, intimiteit.

Bij deze vorm heeft het niets te maken met boosheid, straffen maar juist alles met liefde en houden van om dit te kunnen geven en voor de ander om dit in deze vorm te kunnen ontvangen. Niets heeft meer met vertrouwen en respect, geven en krijgen, nodig dan deze vorm.

Wat ook meetelt en voor mij dat speciale nog extra geeft wat er eigenlijk altijd gaandeweg de duur en na zo'n strijd bijkomen de hele mooie glanzende rode wangen, een blik die straalt, soms nog door de tranen heen en boekdelen beschrijft achteraf. Van gestreden strijdlust, je uithouding -en doorzettingsvermogen te hebben getart tot het echte einde om het te hebben volbracht, mij te hebben willen geven, om uiteindelijk een heerlijke strijd te hebben gestreden. En je als herboren te voelen.

 

 

Hair pulling; (aan haren trekken),

Ook deze vind ik heerlijk om te doen, zelfs zo dat ik er van balen kan als jij niet een hoofdhaar lengte om te grijpen zou hebben, hoe kort ook. Soms hoop ik dat jij de afspraak bij je kapper plant nadat jij bij mij geweest bent in plaats van andersom. En in mijn enthousiasme heb ik dat ook wel eens hardop gedacht in de loop der jaren. Was dat bij jou zal jij nu vast met een glimlach achter je computer zitten ongetwijfeld.

Aan hoofdharen trekken is erotisch, stoer, een Macht middel waar ik van genieten kan. Het geeft mij de mogelijkheid om een verrassingseffect te geven of mede door dit te doen, jouw te geven. Het creëert afstand waar ik dat wil en haalt jouw dichterbij als ik dat wil. Het geeft een intiem moment op zichzelf staand maar veel meer nog wanneer ik je tegelijkertijd iets toefluister. Daarnaast kan het een straf / discipline middel zijn en mij, jouw onverdeelde aandacht geven.

Is het een kort ruk waarbij ik je haren grijp en jouw hoofd een kant op forceer als aandachtsmiddel of verrassingseffect? Of grijp ik je haren stevig vast om jouw in een gedwongen positie iets anders (mede) te laten ondergaan? Daag mij uit en het zou zo maar kunnen dat jij er achter komt op welk moment dan ook.

 

 

Spuwen; meestal is dit in het gezicht, (kan ook op andere delen van het lichaam).

Een uitgesproken discipline tijdens een sessie waarbij vernedering centraal staat, en is dan de ultieme vernedering die iemand kan ervaren / beleven. Gegeven worden als strafoptie maar het kan ook als een beloning dienen en worden toegepast.

Daarnaast is het heel leuk te spelen met onverwachtheid en een extra naar / binnen een Mindplay setting.

In het gezicht spuwen van uit het niets en geheel onverwacht maar ik kan ook de opdracht geven om je mond open te houden en mijn spuw erin te laten druppelen.

Behalve in het gezicht of op het lichaam kan ik natuurlijk ook op mijn eigen laars of schoen spuwen en jou daarna de opdracht geven om deze blinkend schoon te maken. Natuurlijk moet dit dan met je tong gebeuren…………of krijgt het een onverwachte wending en verplicht ik je een doek ter hand te nemen.

 


© Mrs. Jacqueline


Terug naar mogelijkheden