Een speciaal feestje voor 3,
Een verslag van dat wat zich afspeelde ergens aan het einde van de maand April '16 geschreven door mijzelf.
Ik vond het tijd voor een feestje, nu was alleen nog de clou om dat voor elkaar te breien.

Mijzelf kennende gedij ik het beste als ik mijn fantasie, Passie en enthousiasme de vrije loop kan laten. Mijn mensen, die al jaren komen en mij kennen, ervaren dat als het meest verrassend en spannend. En geven mij het genoegen ook, dat ik eigenlijk nooit doe wat jij verwacht dat staat te gebeuren.

Zo ook kwam een tijdje terug dit idee in mijn gedachten boven borrelen.

Vorig jaar bestond mijn studio 10 jaar, dit jaar minstens twee mensen die ieder afzonderlijk, al 10 jaar bij mij komen om sessies te ervaren. Toevallig hadden ze in de loop der jaren af en toe al eens eerder met elkaar van doen gehad. Als ik iets speciaals organiseerde en ieder van hen daarbij aanwezig was, omdat ze zich ervoor dan hadden aangemeld. Dus kort gezegd hebben ze elkaar ook wel eens in een adam kostuum kunnen aanschouwen. Ik weet hoe ze inter-acten met elkaar als mens. En ik weet dat ik zo een “stunt” kan maken bij ieder van hen.
Nu zou het iets worden waarvoor geen van de twee zich vooraf aan kon melden, maar zou het ze dan ook overvallen.

Eén van de twee heren is makkelijk grijpbaar voor me, hem kan ik bellen, mailen, een pm sturen, kortom eigenlijk in zijn lurven grijpen wanneer ik dat zou willen.
De ander is een ietwat moeilijker verhaal, bellen is so wie so uitgesloten en dus blijft het wachten op een antwoord per pm of mail contact. Dus altijd de onzekere factor wanneer iets gelezen zal worden en terug gereageerd.

Het feestje vergde daarom voorbereidingstijd. Eerst bij de “moeilijke factor” maar eens een hengel uitgooien met de vraag voor data en tijd mogelijkheden. Die vraag is deze heer wel gewend omdat hij geregeld als mijn “fotomodel” fungeren mag naar beider plezier. Dus dat een vraag als dit zijn kant op gedaan wordt maakt hem niet wantrouwend.
Toen daar twee potentiële data op terug kwamen, was het tijd om naar mijn eigen agenda te kijken welke mijn voorkeur daarvan zou hebben. En als laatste een subtiele vraag te gooien naar de makkelijk inplanbare heer of hij die betreffende avond toevallig zou kunnen. Ook dit maakte niet dat er nattigheid gevoeld werd, want het is wel eens eerder voorgekomen dat een geplande afspraak even omgezet werd.
Nu kon ik de “moeilijke” heer een berichtje terug geven dat mijn gekozen datum doorgang zou vinden en automatisch waren de tijden (hoe laat in de studio te zijn en tot welke tijd) hiermee ook afgesproken.
Zou het om een fotoshoot gaan hebben we altijd een begin en eindtijd vooraf afgesproken waarbinnen een ieder kan dus geen verbazing hier verder.

Aan de ander liet ik weten mij de middag zelf, even te bellen, om een tijd af te kunnen spreken.

De eerste heer melde zich keurig op tijd bij de studio en zoals wel vaker had ik verse koffie voor hem gezet, dan is het even kort bijpraten. Dus toen even later de deurbel ging was er geen enkele argwaan. Toen ik een derde beker erbij ging halen kon heer nr. twee de studio ruimte alvast binnen stappen. Bij mijn terugkomst zag ik twee enthousiast kletsende heren, de eerste had zijn stoel afgestaan aan de ander en was keurig op de grond gaan zitten. En op het moment dat ik weer op mijn stoel plaats nam genoot ik. Tja, nu aan twee paar mij aankijkende ogen met verbaasde gezichten, eens uitleg gaan geven dat er een feestje in het verschiet stond en wat de reden daarvan is.
Het kwam er op neer dat geen van de heren protest aantekende toen ze mij hoorde vertellen over 3 x 10. En verderop in mijn uitleg nog even refereerde aan het feit dat een ieder van ons een verjaring heeft binnen deze maand, wat maakte dat de volgende getallen die ik de ruimte in liet vallen neer kwamen op 80, 70 en 48,  iets wat bij elkaar een enthousiast gegeven maakt om de zwepen te laten knallen en dansen.

Nu de dag erna kan ik terug kijken op een zalig feestje met alles wat een feestje prachtig maakt. Met de ene heer heb ik een heftige erotische Tango mogen dansen waarbij hij mijn zwepen behoorlijk ervoor heeft laten werken en mijn oren heeft verblijd met de nodige krachttermen die als gepassioneerde muziek klonken.
Met de ander heb ik een Statige Wals om de heer heen gedanst, waarbij de zacht subtiele ademhaling, de ontzettend mooie statige trotse houding en het stralende gezicht de ruimte deed vullen.

Ik hoop de volgende decennia een nieuw feestje te kunnen organiseren. Voor nu weet ik in elk geval zeker beide heren, ieder afzonderlijk van elkaar, binnen afzienbare tijd weer te mogen ontvangen in de studio. En wat dan, hoe, op welke manier staat te gebeuren zal een ieder van ons drie dan pas ervaren.

© Mrs. Jacqueline


 Terug naar Gelegenheidsspel met 2