Een sessie beschreven door de Meesteres

Tja, in dit geval heb ikzelf mijn toetsenbord maar eens ter hand genomen. Het onderstaand verslag gaat dan ook over de sessie met 2 slaven die ik pas geleden heb gehad en wat ik de lezers hier, toch niet wil onthouden.

Ik had het al een aantal weken op mijn site, de datum voor een sessie, waarin ik 2 slaven tegelijk zou gaan behandelen. Spannend, ook voor mij om eerst maar eens af te wachten of zich er wel mensen voor zouden aanmelden. Langzaam naderde de datum, en uiteindelijk heb ik mijn keuze laten vallen op 2 slaven, waarvan ik dacht dat die de meeste overeenkomsten hadden wat wensen en grenzen betreft. En deze 2 slaven natuurlijk laten weten dat ik ze verwachtte op het aangegeven tijdstip.

De middag begon dan ook met 3 mensen die elkaar leerde kennen tijdens deze eerste kennismaking. Allen hadden wij op onze eigen manier last van zenuwen (de gezonde spanning die zich ook iedere keer weer bij mij opbouwt, voorafgaand aan welke sessie dan ook, en waar ook ik van geniet). Nadat ik de wensen en grenzen van de beide heren nog een keer had doorgenomen om de kleine onzekerheden uit het gestuurde weg genomen te hebben, en er was gedoucht, kon de sessie beginnen.

Natuurlijk mochten de beide slaven de Meesteres eerst eens op een gepaste wijze begroeten, de polsboeien werden omgedaan, en vervolgens deed ik ieder de halsband om. Leuk om te zien dat er dan individueel zoveel bij een persoon veranderd waaruit duidelijk is op te maken dat er een spanning wegvalt, maar tegelijkertijd ook plaatsmaakt voor een andere soort spanning die wordt aangevuld door een soort rust die ik over de slaven zie heenkomen. Tegelijkertijd bemerk ik bij mijzelf ook dat de spanning die ik had, plaats maakt voor een rust in mijn lijf.

Deze middag is een interactie geworden waarbij er is gevochten met elkaar en voor de Meesteres, maar er ook onderling steun is gezocht. Beide slaven hebben naar beste kunnen mij gediend, voor mij gestreden en absoluut hun beste beentje voorgezet om deze middag voor iedereen tot een groot succes te maken.

En vind je het nu jammer dat je in dit stuk niets kunt lezen over de dingen die de slaven hebben meegemaakt, tja, dan kan ik alleen maar zeggen hou mijn website in de gaten zodat jij jezelf voor een volgende kan opgeven om zo’n sessie te beleven.


Ik wil dan ook de 2 slaven die deze middag voor henzelf maar ook voor mij zo waardevol hebben gemaakt bedanken, en graag tot ziens.

Groet Mrs. Jacqueline

 

Terug naar Spel met 2 slaven.