Spanking (Over The Knee)

Spanking, het met de blote hand(en) slaan op de billen van de sub.

Persoonlijk is een spankingspel toch wel 1 van mijn favorieten. Verderop zal ik uitleggen waarom ik het zo leuk vind om te doen.

 

Spanking is vaak iets wat gedaan wordt tijdens een rollenspel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stoute schooljongen/meisje die over de knie gaat. Maar een onderdeel van spanken kan zeker ook in elk ander soort sessie worden ingebouwd. Natuurlijk zijn er ook mensen die het gewoon heel lekker vinden om te worden gespankt, zonder dat het in een rollenspel is of met een s/D te maken heeft. In dat geval bestaat doorgaans een hele sessie uit spanking waarbij de persoon die gespankt wordt natuurlijk wel verschillende houdingen kan aannemen en/of over de schoot heen kan liggen.

 


Spanken kan op verschillende manieren worden gedaan.

* Met zachte tikjes de billen rustig opwarmen.
* De tikken afwisselen met harde en zachte slagen.
* Op een langzaam tempo slaan waardoor de billen langzaam gaan kleuren en gevoelig worden.
* Afwisselen van tempo waarbij ik snelle opvolgende slagen afwissel met een serie langzame slagen.
* Met één hand, of twee handen te spanken om en om.
* Twee handen gelijktijdig, af te wisselen met één hand.
* Op één bepaalde plek op de bil(len) te slaan, of gebruik te maken van verschillende plekken.
* En natuurlijk zijn vele variatie's op het hier bovenstaande mogelijk.
* Leuk om mijn hand hierbij op verschillende manieren te gebruiken waarbij ik verschillend gevoel teweeg kan brengen.

Waarom ikzelf graag spank en wat het mij doet.

* Een uitdaging om aan te gaan. Wie redt het langer de aanbieder die zijn billen aan mij heeft overgeleverd of ik met mijn handen. (Volgens horen zeggen heb ik een harde hand).
* Het is een uitdaging om de billen zo mooi mogelijk rood te laten kleuren.
* Het is zeker een uitdaging om door zoveel mogelijk afwisseling tijdens de spanking de ander zoveel mogelijk te laten "genieten".
* Heerlijk om tussen het spanken door, op verschillende andere manieren, met de billen en dus de persoon bezig te zijn. Tussendoor zachtjes te aaien over de billen, te strelen, met mijn nagels. Maar ook blazen op de gevoelig geslagen delen vind ik heel erotisch om te doen tijdens het spel. Kortom het koesteren van de billen.
* Ik geniet van de reactie welke ik teweeg breng. De ademhaling die veranderd naarmate de spanking voortduurt, de beweging van het lichaam.
* Een erotische ervaring die door 2 mensen word gedeeld, wanneer de sub over mijn schoot ligt. Het lichaam voel ik tegen mijn buik, op mijn benen de druk van het lichaamsgewicht, en natuurlijk voel ik de lichaamswarmte en ademhaling.
* Uiteindelijk zijn de billen van diegene die ik heb gespankt net zo rood en gevoelig als dat mijn handen zijn.

© Mrs. Jacqueline

 

Terug naar mogelijkheden