Schoen of Laars fetishisme

Voor mij persoonlijk is dit een fetish die los staat van de voetfetish, daarom wijd ik er een apart stuk aan.

Een sub is bij voetfetish direct met mijn voeten bezig. Ikzelf heb daardoor direct lichamelijk contact met mijn sub, naast het mooie van het kijken, hoe mijn sub bezig is.

 

 

Bij een schoen of laars fetish is het echte lichaamscontact minder. Het gaat om de laars of schoen die ik aan mijn voet/been heb (een maat 40) en dan eis ik ook dat de koestering en verzorging zich daarop concentreert. De handen, tong, lippen, enz. wil ik niet voelen op mijn huid. De handen van de sub hooguit om mijn onderbeen te ondersteunen.

 

 

 

Behalve dat ik mijn schoen of laars uitgebreid laat verzorgen door m’n sub doormiddel van koesteren, likken, kussen, schoonmaken, enz, neem ik ook uitgebreid de tijd om mijn sub te verwennen met mijn hakken. Bijvoorbeeld door mijn sub klem te zetten met mijn laarzen, te tramplen, zijn pik en ballen te “verwennen” met behulp van mijn schoen of laars, enz.

 

Daarnaast vind ik het zelf een enorm erotisch gezicht als ik een slaaf zichzelf in allerlei bochten zie wringen, wanneer hij met mijn schoenen of laarzen bezig mag zijn. Daarbij mag je natuurlijk niet één plekje overslaan. Als ik van boven af dit alles zit te bewonderen, zie ik een been, naaldhak, een slaaf, overgave, genot, en nog veel meer dingen. Hier kan ik oprecht van genieten, het geeft mij een ongelooflijk gevoel van macht, vrouwelijkheid en gediend te worden.

 

Wanneer jij nu nieuwsgierig bent naar mijn hakken, misschien wil je alvast een wens uitspreken welke jouw voorkeur hebben, klik dan even naar de pagina Trampling. Kijk, Geniet en voel je hartslag sneller gaan kloppen.

Kwijlen mag als je het maar weer netjes opruimt.


© Mrs. Jacqueline

Terug naar mogelijkheden.