Verslag van SchoolMeisje,

Opeens was het er weer, na lange tijd, een oersterk verlangen naar een hele strenge lerares, schooljuf, directrice of strenge tante of zoiets, en ik als schoolmeisje.

En het verlangen was zo sterk dat ik er wel iets mee moest doen. Zo kwam ik bij mrs. J. Op haar website had het onderdeel tuchtschool al mijn belangstelling gewekt.
Toen ik op de afspraak kwam was de sfeer bijzonder openhartig en veilig. Toch voelde ik me ook nogal zenuwachtig (juf J. heeft van nature al een behoorlijk dominante uitstraling) omdat ik ook niet precies wist wat er komen ging, en ik had dit nog nooit eerder gedaan.
Na het gesprek werd al snel duidelijk hoe het zou gaan. Ik zou moeten wachten tot juf J. binnen zou komen, en alleen dat wachten was al zenuwslopend maar ook heel opwindend.
Ik zat daar zo even te wachten (en voelde me inderdaad toen al gelijk op het matje geroepen) en toen kwam juf J. binnen, er precies zo uitziend als wat je je bij een hele strenge kostschooldirectrice kunt voorstellen. Een heel streng uitziende juf die gelijk al heel veel respect afdwong door zo binnen te komen, en zo te kijken. Ik moest in het midden van de ruimte tegenover haar gaan staan en voelde me nogal klein en ongemakkelijk (maar waarom is dat toch zo heerlijk?). Ik kon me helemaal laten gaan in deze fantasie terwijl ik het best moeilijk had met de vragen die ze aan mij stelde en waar ik maar een zo gunstig mogelijk antwoord op moest bedenken. Zo van "waarom ben je hier? wat is de reden dat je je hier moet melden, dat is doorgaans niet zo best". En ja, het antwoord is natuurlijk aanleiding tot een nogal strenge confrontatie.
Ik kreeg een klap in mijn gezicht en was gelijk helemaal geconcentreerd want hier viel niet met deze mevrouw te sollen.
Na nog meer onbeholpen antwoorden moest ik over een bankje gaan liggen en voelde toen hoe hard zij kon slaan. Af en toe kwam ze heel dicht voor me staan en dwong ze me iedere keer haar aan te kijken als ze tegen me sprak. Iets wat ik al zovaak in films heb gezien en altijd graag zelf ook eens wou meemaken. Heel spannend en heel intens.

Ik zou er niet gemakkelijk van af komen en dat liet juf J. ook de hele tijd heel duidelijk merken. "Ik ben nog lang niet klaar met jou jongedame..." Nou, ik durfde geen lachje meer te vertonen want dat viel helemaal fout, daarom keek ik vaak naar beneden, "wat daar beneden dan te zien is..." ja niets maarre... Oefff, het was echt een hele pittige bestraffing, zowel lichamelijk als verbaal.

Toen was het voorbij (helaas) en hebben we nog wat nagepraat en daarna ging ik weg.
Ik vond het een ontzettend fijne ervaring, niet alleen lichamelijk maar ook verbaal, het vernederende, het hele strenge, het kwam allemaal samen en hoe juf J. echt die ontzettend strenge juf was, dat voldeed helemaal precies aan mijn fantasie. Zij maakte het daardoor zo gemakkelijk mij te verplaatsen in die rol van schoolmeisje/studente, echt heerlijk. Hoewel mijn billen behoorlijk te lijden hebben gehad, voelde ik me heel erg geïnspireerd en heerlijk want juf J. is de perfecte hele strenge juf.

Juf J, nogmaals ontzettend bedankt voor deze fijne sessie, ik zie weer helemaal helder en loop vooralsnog weer keurig in het gareel.

SchoolMeisje.

 

Terug naar Tuchtjuf.          Terug naar Ervaringen.