Tuchtschool 
Dit is zeker een spel wat ik leuk vind om te doen. Dit spel kan naar mijn idee gespeeld worden op duizend en één verschillende manieren. In iedere tijdsperiode van vroeger tot nu. En de fantasie van jouw en mij kunnen hierin heerlijk samenkomen en elkaars aanvulling zijn. In een wat "mildere", of een "zware" vorm en alles daar tussen in worden gespeeld.

Ik de juf van een klas waarin 1 leerling mij problemen bezorgt omdat hij bijvoorbeeld steeds te laat op school aankomt. Hiervoor geef ik hem in de eerste plaats standjes en uiteindelijk volgt dan natuurlijk een straf.


Een andere vorm geeft de koptekst van dit stuk eigenlijk het meeste aan.
Dit is een internaat. En ik ben niet alleen degene die er les geeft aan de leerling maar ook de volwassene die er intern leeft en dus met alle dingen te maken heeft. En natuurlijk ben ik ook de persoon die daar alle fouten afstraft.
Hier heerst dan ook een hele grote mate van striktheid en er wordt zeer veel gedaan aan de discipline.

Hier heb ik nu twee korte voorbeelden neergeschreven van een eerste insteek van een rolspel, natuurlijk zijn er veel meer. Ook wat mijn outfits betreft kan ik me in dit spel volledig en ruimschoots uitleven. De drie verschillende outfits zijn een paar van veel meer outfits die ik kan dragen, naar gelang het tijdsbeeld, jouw eventuele fetish, mijn fantasie die opborreld terwijl je aan het vertellen bent, enz.

Deze disciplines kunnen in allerlei verschillende vormen worden toegepast bijvoorbeeld:
*Vernedering verbaal/non-verbaal (smeer de jongen onder met lipstick en zet hem te kijk).
*Lijfstraffen ( spanking, caning, fiberglasrietje, enz).
*Een strafopdracht waarmee hij aan de gang moet (strafregels schrijven, corvee).
*In de hoek staan.
*Een corrigerende preek afsteken.
*Faceslapping.
*Enz.

 

Woordenboek uitleg:
Discipline; gehoorzaamheid aan voorschriften en bevelen.
Disciplineren; kastijden of tuchtigen.
Onder tucht brengen; is het corrigeren van verkeerd gedrag van de leerling (sub, slaaf) met behulp van het geven van straffen.

 


 

 

Natuurlijk telt bij dit rollenspel hetzelfde als bij alle andere. Het valt of staat met de re- en interactie tussen

Hoe zo een Opvoedkundige Disciplinaire les eruit zou kunnen zien? Volgens de leerlingen die het hebben ervaren zo dus o.a. (klik op je keuze).

*Chatgesprekjes met mijn leerling.    *Een juf die haar leerling lief heeft spaart de borstel niet.    *Huiswerk     *Verjaardag bij de juf.    *Verslag van SchoolMeisje,      *dat was heftig, maar zoooooh goed.....      * De 10 regels,    *Het strafkamertje.       *Het klaslokaal en het afspraakje met Juf.

 

Voor mijn leerlingen:


Ben jij in één kalenderjaar 3X of meer in mijn kamer geweest voor disciplinaire maatregelen, dan mag je met de juf contact opnemen om je schoen te komen zetten/langs te komen brengen vanaf de maand November. In december sluit je dan het oude jaar met iets leuks af als je vertrekt uit juf haar kamer met auw billen en een gevulde schoen.


Mrs. Juf Jacqueline

 

Terug naar Rollenspel