De legerofficier die haar rekruut test.

Bij dit rollenspel kun je denken aan verschillende spelonderdelen die tijdens de sessie binnen deze rol kunnen gebeuren.
In de eerste plaats kan ik je natuurlijk testen op jou houdingen, aanspreekvormen, begroetingen enz. Denk aan dingen als rechte schouders speciale manier lopen. Groeten op een manier met zeg maar militaire achterliggende gedachten, enz.

 


Daarnaast kun je tijdens een sessie denken aan onderdelen als:
- een uithoudingsvermogentest (bijv. pijnonderdelen),
- een psychologische test (bijv. mindplay onderdelen en verbaal spel),
- een hindernisbaan/sporttest (bijv. bondageonderdelen), enz.

 


Of een combinatie van al deze onderdelen.

Natuurlijk telt bij dit rollenspel ook wat ik bij andere rollenspellen al heb aangegeven en dat is; een interactie tussen (meestal) 2 personen die ervoor zorgen dat het slaagt. Hiermee bedoel ik niet dat jij dingen geforceerd moet gaan doen, maar reageren is leuk en wordt zeer zeker gewaardeerd.

 


Het lijkt mij logisch dat ik ook bij dit rollenspel eruit zal zien in een outfit gebaseerd op het leger/militair. Maar natuurlijk zijn er mogelijkheden voor jou om aan te geven wat jou fetish is wanneer hierbij iets een belangrijk onderdeel voor jou beleving/fantasie mocht zijn. Wel blijft dat ik altijd de uiteindelijke beslissing neem in hoeverre ik jou tegemoet wil komen daarbij.

© Mrs. Jacqueline

Terug naar rollenspel.