Auditie voor een SM film.

Wederom een fantasie voor een rolspel met vele mogelijkheden. Natuurlijk is dit (wat ik hier beschrijf) één idee en kan deze heel anders zijn naar aanleiding van jouw grenzen en fantasie.

Via een uitzendbureau heb je werk aangeboden gekregen. Het heeft iets met een film te maken waar jij nog wel een auditie voor moet doen. Van de mogelijkheid om op te geven wat jij in een film beslist niet wilt, heb jij gebruik gemaakt (denk hierbij aan je harde grenzen).
Voor de auditie wordt je ontvangen op de afgesproken dag. Daarna moet jij je uitkleden om naakt te verschijnen of krijg jij het één en ander aan voor de auditie. Hierbij zal jij in de film de rol van slaaf hebben. Er wordt een eerste keuring gedaan om mogelijke scènes door te nemen.

Wanneer deze niet goed gaan zal de pijn en het afzien later uiteindelijk alleen maar groter zijn, en misschien zelfs wel worden aangevuld met vernederingen.

Natuurlijk kan jij je bij het lezen hiervan al verschillende dingen voorstellen. Maar om een paar ideeën te geven denk ik aan o.a.
*CBT.
*Machteloosheid en ondergaan.
*Onderdanigheids training.
*Masochisten training.
*Travestie.

Persoonlijk kan ik bij deze fantasie aan heel veel dingen denken die dit rolspel tot een hele leuke sessie-ervaring/beleving kan maken. Voor mij een absolute uitdaging om mijn fantasie ook hierbij weer de vrije loop te kunnen laten.
Wat het aankrijgen van bepaalde kleding betreft zou jij kunnen denken aan o.a.:
*Een hoofdkap.
*een slavenslip en BH.
*Een boeienset.
*Een nek korset.
*Een torso korset.

Maar daarnaast kun je denken aan dingen als o.a.:
*Een pruik.
*Hoge hakken (natuurlijk hangt dat wel af van jouw schoenmaat of ik deze heb).
*Een jurk of een rok (ook dit hangt natuurlijk af van de maat die jij hebt, of ik iets heb wat jouw past).
*Kledij van folie.

Lees jij dit en denk je nu jjjjjaaaaa, zo een rollenspel droom ik al jaren van en wil ik in het echt wel eens beleven, dan ga ik deze uitdaging heel erg graag met je aan om jouw fantasie werkelijkheid te laten worden.

Schroom niet, bel mij op om een afspraak in te plannen, en maak mij deelgenoot van dat wat in jouw hoofd zit.

© Mrs. Jacqueline


Terug naar Rollenspel.