Gekooide nacht-sessie,

Ook een gekooide nacht-sessie is een mogelijkheid en misschien iets wat al heel lang in je fantasie rondwaart.

De Gekooide Nacht (andere pagina) is puur de opsluiting, het overgeleverd zijn en wat jij dan meemaakt in jezelf, met jezelf in die nacht.

 

De gekooide nachtsessie gaat om beide onderdelen het overgeleverd zijn aan wat er wel of niet met je gebeurd en het opgesloten zijn. Dus nu met meerdere sessie delen en onderdelen/disciplines eraan toe gevoegd. Die jouw vanaf binnenkomst in de studio aardig bezig zullen houden door de nacht heen.

Ik start met een stuk sessie, hoe en wat ga ik je natuurlijk hier geen antwoord op geven behalve dat ik het je ook nu niet persé makkelijk hoef te maken.
Dit stuk eindigt in het opsluiten van jouw in de kooi.
Hierna plaag ik je terwijl je in de kooi zit, geef je opdrachten, terwijl je in de kooi zit, laat je een periode alleen om daarna weer terug te komen en weer met je aan de gang te gaan.
Dit alles met wisselende tussenpozen zodat er voor jouw geen lijn en verwachtingspatroon in te zien valt.

Ik zal je gedurende alle uren dat je aan mij bent overgeleverd afwisselend rustperiodes gunnen om dat af te wisselen met actieve sessieonderdelen. Tijd krijgen om echt in een diepe slaap te vallen zal je niet gegund worden door mij.

Of het dan juist een feest is voor je op de momenten dat je even rust hebt, of op die momenten dat ik met je bezig ben kom je zelf snel genoeg achter. Feit blijft dat jij er geen zeg in hebt en ik me daar niets van aan trekken zal.

De gehele nacht door ben je aan mijn grillen overgeleverd en dat zul je weten ook. Ik zal je pijn doen, ik zal je vernederen, ik zal je af laten zien, ik zal je ge en misbruiken.
Kortom je kunt alles verwachten wat in mijn geest in de nachtelijke uren ontspruit (echt harde grenzen houd ik natuurlijk rekening mee).

In elk geval kan ik je nu op voorhand al aangeven dat het voor mij een hele leuke spannende nacht zal zijn, of dat voor jouw ook zo wordt zul je die nacht vanzelf het antwoord op gaan vinden.

Als ik je voor de laatste keer die volgende ochtend uit je kooi haal ben je ook nog steeds niet van mij af, ook dan zal ik actief verder met je gaan zoals ik dat wil voor de duur die ik wil.

Die duur hangt dan wel weer af van hoe veel lol ik in de uren ervoor heb gehad, of dat ik me verveelt heb aan een slaaf waar geen sjeu aan bleek te zijn om in mijn macht te hebben.

Ja je leest het goed, heb je het als cadeau verdiend dat ik die ochtend nog een behoorlijk tijd met je bezig ben. Of weet je als je buiten staat dat je niets meer was dan een saai stuk speelgoed.

 

Een heel mooi verslag over een Nacht sessie lezen? Klik dan op de titel bij het *

* Fustration, Acceptation, Fusion, Explosion...

* Trying to Focus.....

 

© Mrs. Jacqueline

 Terug naar Opsluiting