Gekooide nacht,

Misschien heb jij altijd al de nodige fantasieën om eens op gesloten te zijn voor een duur die je niet van te voren kenbaar wordt gemaakt. Daarvoor heb ik de Gekooide Nacht in het leven geroepen.

Hier een korte uitleg van wat deze in houd en op welke manieren jij deze fantasie om kan zetten naar een echte ervaring.

De gekooide nacht begint met een afgesproken tijd waarop jij je bij de studio meld. Je wordt binnengelaten en krijgt de opdracht om te strippen, een korte keuring volgt. Hierna  wordt je meegenomen naar de ruimte waar de kooi al op je staat te wachten.
Ik geef je de opdracht in de kooi te gaan en van mij krijg je wat “levensbehoeften” mee (deze heb je nodig o.a. om te kunnen ontlasten, je vochtgehalte op peil te kunnen houden, enz).
Daarna wordt de kooi gesloten en met een hangslot vergrendeld, waarna je alleen in de ruimte achterblijft.

Door het formaat van de kooi zul je de hele nacht geconfronteerd worden met het aan jezelf overgeleverd zijn en het niets aan die situatie te kunnen veranderen. Ook de middelen voor afleiding zijn je niet gegund dus die heb je niet. 
Het is compleet donker overal om je heen waardoor je zintuigen en je lichaam zelf juist nog meer de beperkingen op zullen merken.
Door het formaat zul je continu weet hebben van je beperkte bewegingsvrijheid en de last die dat aan je lichaam geeft.
Door het formaat merk je dat alle luxe je ontnomen is.
Door het formaat merk je dat alles wat je nog wel kan, niet zomaar even makkelijk kan.
Je bent overgeleverd aan jezelf.

*Geen besef van tijd.
*Geen besef hoelang je al opgesloten zit.
*Geen besef hebben wanneer ik je eruit kom halen en je jouw vrijheid weer terug krijgen zal.
Kun je slapen? Of zal je de hele nacht wakker zijn en vechten in je omgeving met jezelf?
En als je slapen kan droom je dan fijn, of kruipen je dromen bij je in je kooi, waardoor je nacht nog moeilijker wordt om door te komen?

En dan ineens na........ tijd gaat de deur naar de ruimte waar de kooi staat open, het hangslot wordt van de kooi afgehaald en de deur geopend. Je mag en kan eruit.

Je krijgt gelegenheid te douchen en nagesprek te hebben met een kop koffie (als je dat wilt).

Je verlaat daarna de studio een ervaring rijker, een lang gekoesterde fantasie omgezet naar werkelijkheid.

 

© Mrs. Jacqueline

 

 Terug naar Opsluiting