Nagels,                                      

Nagels, wat valt daar nu over te vertellen, iedereen heeft ze. En wat kunnen die met BDSM te maken hebben? Ik gebruik zelf heel erg graag mijn nagels. Ik denk zelfs dat ik ze bij iedere sessie op welke manier dan ook in meer of mindere mate gebruik.

Veel mensen hebben geen idee wat je allemaal met nagels kunt doen. Daarnaast hebben maar weinig mensen een idee wat er allemaal met je lichaam kan gebeuren en hoe het voelt om met nagels te worden bewerkt.

 

Mijn nagels;

Mijn nagels zijn mooi.
Mijn nagels zijn echt.
Mijn nagels zijn doorgaans lang.
Mijn nagels zijn soms per ongeluk kort om dan weer zo snel mogelijk lang te mogen worden.
Mijn nagels zijn eigenlijk nooit gelakt.
Mijn nagels kunnen een heel enkele keer gelakt zijn voor een heel speciale gelegenheid, een verzoek, of een onverwachte twist in mijn hoofd die maakt dat ik daar een keer zin in heb.
Mijn nagels zijn mijn belangrijkste attribuut naast mijn handen.
Mijn nagels leven.
Mijn nagels geven leven.
Mijn nagels zijn alles met betrekking tot gevoel.
Mijn nagels geven gevoel.
Mijn nagels zijn lief, scherp, pijnlijk, zacht, uitdagend, strelend, koesterend, aanlokkelijk, aantrekkelijk, mooi, zichtbaar, onzichtbaar, dreigend, uitnodigend, prikkelend, verslavend, verwarrend, kietelend.

 

Mijn nagels dwingen respect af.

Ik zal proberen te benoemen wat ik allemaal met mijn nagels kan doen.
*Kietelen.
*Krabben met lange halen.
*Krabben met korte halen.
*Met 1 nagel over iemand heen gaan terwijl ik hem gebruik in de breedte.
*Met 1 nagel over iemand zijn lichaam gaan als ik deze in de lengte houd, hierdoor is het gevoel wat de nagel geeft scherper.
*Krassen met mijn nagels.
*Knijpen met 1 nagel of met meerdere tegelijk.
*Tikken met mijn nagel.
*Strelen.
*Kleine pets jes uitdelen.
*Enz.

Alles wat ik hier boven benoem is mogelijk op iedere plek op je lichaam als ik deze wil plagen, belonen of pijnigen. Ook heel leuk voor mij, is het om iets hiervan te doen juist nadat er al van alles is gebeurd op een bepaalde plek waardoor het nog gevoeliger/heftiger is. Of op het moment dat je lichaam(deel) is gebondeerd en dus onder spanning staat want dan zal je het als veel intenser ervaren.
Natuurlijk kan het ook als heel erotisch en intiem worden ervaren. Uiteindelijk sta ik natuurlijk continu vlak bij en raak het lichaam veelvuldig aan.

 

Een verslag wat alles te maken heeft met mijn nagels en wat deze te weeg kunnen brengen, nieuwsgierig? Klik op de titel van het verslag:

*Kietelfantasie met twee slaven. 

*Intense Kietel-SM sessie.

 

 

 

Nagels kan ook alles te maken hebben met jouw fantasie of een fetish.

* Bij een fantasie wil je vaak dat de Meesteres haar nagels zo lang mogelijk heeft en doorgaans dan ook nog de nagels rood gelakt heeft. Je hoopt meestal naast het voelen van mijn nagels ook om ze veelvuldig tijdens de sessie te mogen zien.

* Ben jij iemand met een nagel fetish hoop je zoveel mogelijk met mijn nagels van doen te hebben. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld ze in de mond te mogen hebben en dan de nagel met de tong te mogen liefkozen, mijn handen masseren/verzorgen, strelen, enz.

* Iemand met een voorliefde voor Kietelen (Knismolagnia) tja, dan heb jij natuurlijk alles met gekieteld worden. En vind je dit interview, wat speciaal over deze Fetish gaat, vast leuk te lezen, dus klik gerust even door; http://www.mrs-jacqueline.nl/in-het-nieuws/kicken-op-kieten-je-zegt-wel-genade-maar-je-ogen-zeggen-iets-anders

* Of hebben (mijn) nagels voor jouw alles te maken met gekrabt worden op allerlei manieren op allerlei plaatsen op je lichaam.

* Natuurlijk mag jij om mij te dienen, mijn nagels ook mooi lakken, wanneer je dat verdient hebt.

© Mrs. Jacqueline                                                                  


Terug naar mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zijn mijn lange nagels voor jouw belangrijk geef dat aan. Ik zal je altijd meedelen of ze nu lang of kort zijn. Of op welke termijn ik denk ze weer lang te hebben.