Het was weer zinneprikkelend….,

Eindelijk een mogelijkheid om U een berichtje te sturen.
Het was echt weer een fantastische sessie afgelopen donderdag!
Gezellig gekletst en gelachen en daarna via de douche op de bank...voor het serieuze werk.

De gedachte wat er zou kunnen komen is voor mij altijd ook weer reuze spannend. Zo ook nu iets nieuws zou U op mij uitproberen..... ik moest niet bang zijn als het wat zou ruiken...?

Zelf dacht ik bij het zien van het voorwerp aan iets heel anders dan wat U uiteindelijk wilde testen op mijn lijf. Het slaagde volgens U maar half, maar voor mij was het geslaagde stukje best wel heftig!

Dan maar wat anders doen zei U met een glimlach, die meestel wel heel wat plezier betekend. U kan dat zo goed opbouwen en de spanning met wat U ging doen gierde bij mij al door het lijf, alleen al bij het zien van de spullen die U pakte....... naalden . U weet mij altijd weer zo te raken (letterlijk en figuurlijk dit maal) dat ik zo weer in hogere sfeeren beland. ik voel me dan altijd tussen angst en vrees in, maar vertrouw altijd opdat U weet wat U doet en altijd mijn grens opzoek en dat geeft zo'n gaaf gevoel van ..YES!!
Het spel van hoeveel en waar en ook waar niet en dan daarna te zien dat U er toch 15 op heel creatieve wijze hebt geplaatst geeft echt een kick!

Nadat U ze weer allemaal verwijderd had en nog eens nageteld mocht ik ook nog even heerlijk tegen U aan bijkomen van mij emoties.

Toen U daarna nog een nieuw speeltje liet zien was ik al weer helemaal in the mood, dat zou ik ook nog wel eens willen ervaren dacht ik. Zeker zoals U het met Uw enthousiasme verteld hoe het zou moeten werken!

Maar aan alle heerlijke dingen komt veel te vroeg een einde, zo ook hier.
U maande tot spoed aan omdat de parkeermeter al was verstreken.
Snel douchen en vertrekken, maar dom te snel.... ik ben helemaal vergeten U te bedanken voor de heerlijke en gave sessie. ik hoop dat ik dat de volgende keer mag(kan) goedmaken.

Terug zwevend op mijn wolkje ( met nog een paar dagen gevoelige tepels) ben ik
toch weer veilig thuis gekomen.

Dikke knuffel van een soms wat vergeetachtige stuiterende g

Terug naar Naaldenspel        Terug naar Ervaringen