Machteloosheid/Claustrophilia

Machteloosheid; het machteloos maken van iemand, iemand in een positie brengen waarin hij of zij niets meer kan, de ander de macht ontnemen. The love or arousal of enclosed, tight places. Claustrophilia, wanting to be reminded of the body through spatial constraints.

Een onderdeel wat best wel vaak gevraagd wordt. En iets wat ikzelf vrij regelmatig in een wisselende vorm tijdens een sessie graag toepas.

Machteloosheid kan in iedere soort sessie.
Machteloos zijn is iets wat bij veel onderdanige tot de verbeelding spreekt. (het overgeleverd zijn aan de grillen van de Meesteres).
Machteloos zijn kan in verschillende vormen.
*Volledig machteloos gemaakt worden door bijvoorbeeld te zijn vastgezet, opgesloten (lees hier uitgebreid over).
*Voor een deel machteloos zijn zodat het bijvoorbeeld moeilijker wordt om een opdracht uit te kunnen voeren.
*Een relatief klein onderdeel binnen een sessie.
*Iets wat een hele sessie in beslag neemt omdat de kick dan dus echt alleen machteloos zijn / gemaakt worden is.
Tijdens zo’n sessie kan ik je op verschillende manieren machteloos maken.
Maar kan het ook op 1 specifieke manier doen waarbij ik het langzaam uit-opbouw.

 

Met behulp/gebruik te maken van allerlei verschillende middelen.
Touw – leren riemen – kettingen – folie – tape – mondknevels – blinddoeken – hoofdkappen – leren harnas/korset – leren wanten – bondagebank – andreaskruis – en nog zoveel meer andere attributen.

Natuurlijk kan ik ook mijn eigen lichaam inzetten om de jouw machteloos te maken.

 


Machteloos; voor mij houd dat ene woord eigenlijk ontzettend veel in.

Wanneer ik een ander machteloos maak ben ik dus heel bewust bezig om je iedere macht en vrijheid te ontnemen. Dit geeft mij een ongelooflijk gevoel van Macht, ik besef me terdege dat ik beslis hoever ik met de ander ga.
Tegelijkertijd besef ik heel erg goed dat jij een ongelooflijk vertrouwen in mij hebt. Jezelf overlevert aan mij en daarbij weet dat ik nooit misbruik maak en over jouw grenzen heen zal gaan. En jij weet dat ik goed op je zal passen en zal zorgen dat je in die machteloze situatie veilig bent.

 

Daarnaast geef ik ook de ander juist “macht” en ruimte. Want;

*de ander hoeft helemaal niets, kan zich helemaal terugtrekken in zichzelf. Hoeft even totaal geen beslissingen te nemen, of dingen te regelen.

*Zijn of haar hoofd krijgt de kans om leeg te worden. 

*Het lichaam hoeft alleen maar te ondergaan, of juist niet, natuurlijk moet ik niet persé iets doen met iemand in een machteloze positie. Ik kan de persoon gewoon een tijd aan zijn/haar “lot” over te laten.

Dit hangt af van fantasie, grenzen, mogelijkheden, wat in het voorgesprek is gezegd waardoor ik beslis hoever ik jou laat gaan.


Mrs. Jacqueline


Terug naar mogelijkheden