Cupping,
Ook binnen de SM een gebruikte Discipline. Eén onderdeel binnen een rollenspel, een “normale” sessie, een Mindplay of als pijnprikkel.
Een van oorsprong Chinese geneeswijze die al afstampt uit de geschriften van 28 na Chr.

Ook binnen de SM een gebruikte Discipline. Eén onderdeel binnen een rollenspel, een “normale” sessie, een Mindplay of als pijnprikkel.

Dus voor mij natuurlijk een logische Discipline om in een eigen jasje te steken. Bij mij onderga je het niet als Therapie. Het werken met cups/vacuüm zuigen van je huid blijft voor mij iets wat ik doe binnen mijn vakgebied, dus ook alleen op die manier/voor die doeleinden inzet en gebruik.

Hieronder ga ik je iets van uitleg geven wat handig of leuk is om te weten en je misschien zelfs wel nieuwsgierig kan maken ernaar.
Hoe het in een sessie daadwerkelijk zal gebeuren en waar, blijft natuurlijk iets waar jij ook dan pas achter zal komen.

Cupping is het vacuüm trekken van huid in meer of mindere mate waarbij een verschillend doel de aanleiding zou kunnen wezen.
En er zijn verschillende vormen van Cupping, dit maakt ook dat er leuk mee te variëren is. En absoluut niet eentonig.
Ik maak gebruik van de glazencups op pompbaren cups niet 100% reinigbaar zijn. Daarnaast cups met een schroefsysteem (deze kunnen wel volledig gereinigd worden. En cups bestaande uit één geheel anders dan van glas.

Belangrijk:
Gebruik je bloedverdunnende medicatie,
heb jij een tekort aan Vitamine K,
ben je bekend met Trombose,
een Hemofilie patiënt,
dan helaas zal jij dit niet kunnen ervaren bij mij, omdat deze aandoeningen niet gecombineerd mogen/kunnen worden met Cupping.

Verder is het handig te weten dat Cupping eigenlijk altijd merktekens achter zal laten, deze kunnen variëren van cirkelvormige vlekken/bloeduitstortingen in meer of minder heftige vorm, blaren of een roze huid daar waar gecupt is. Dus zijn merktekens voor jouw iets wat niet kan dan heb je bij deze de info om een weloverwogen beslissing voor jezelf te kunnen maken.
Tegelijkertijd kan dit gegeven voor jouw ook juist het verschil maken om het wel te ervaren.

En als laatste misschien nog iets om mee te nemen in je beslissing;
Cuppen kan op de dag zelf tot aan een paar dagen erna (in het meest extreme geval) reacties geven in je lichaam. Hoeveel en wat precies dat zal zijn kan ik natuurlijk niet vooraf zeggen, omdat jouw lichaam jouw lichaam is, en het te maken heeft met waar ik Cup. Dingen waaraan je kunt denken wat vermoeid zijn, meer moeten plassen/ontlasten dan gewoonlijk is voor jouw, o.a.

Dan heb ik nu de serieuze belangrijke dingen gehad en neem ik je nu mee naar het leuke om te lezen deel.
Wat vind ik leuk er aan en waarom wilde ik het leren (certificaat) om in mijn studio jouw kennis mee te kunnen laten maken.
Met een achtergrond vanuit het medische, mijn nieuwsgierigheid/leergierigheid en het feit dat ik altijd vernieuwend en verrassend wil blijven hiermee op een leuke manier te kunnen spelen, kon dit natuurlijk niet bij mij blijven ontbreken.


In een rollenspel kan de dokter het natuurlijk als deel van het onderzoek/de behandeling gebruiken en inzetten.

In een verhoor van de gevangene kan de Cipier het als een vorm van “martelmethode en Mindfuck gebruiken.

Natuurlijk altijd leuk om als Mindplay in te zetten voordat de vernederringsessie begint.

Ik heb je in elk geval hier wat info willen geven van een nieuwe extra Discipline die vanaf nu de mogelijkheden aanvult, aan jouw om te ontdekken of je nieuwsgierigheid getrickerd is.
En wie weet besluit ik om je er ooit eens onverwacht kennis mee te laten maken.

© Mrs. Jacqueline

 Terug naar mogelijkheden.