CBT

CBT is de afkorting van drie woorden die alles zeggen, maar toch eigenlijk ook weer niet. Het staat voor Cock-Ball-Torture (Penis en Ballen marteling/pijniging).

Alle pijnigingen of dingen die je kan toebrengen/doen, of in geval van de mannelijke sub kan ervaren, op de penis en de ballen.

Het is een uitnodigend onderdeel waar ik graag mee bezig ben bij de enthousiaste tegenspeler omdat er een grote afwisseling aan mogelijkheden is. Hoe ik iets kan toebrengen/doen, maar ook omdat het heel verschillend is hoe de ontvangende partij/sub erop reageert op het moment dat iets gebeurd, ervoor en/of erna.

 

 


Het is een discipline waarvan een onderdeel in iedere soort sessie is in te bouwen.
Het kan ook net zo goed de hele sessie zijn die hierom draaid.
Een masochist die iets met een pijnspel gericht op het CBT onderdeel heeft kan met bijna alle onderdelen wel een keer te maken krijgen.
Bij een onderdanige kan ik het als een "straf"-, pijn en dreigmiddel toepassen. Zelfs als beloning in de sessie kan het een uitdaging zijn om hiervoor gebruikt te worden.

waarbij het natuurlijk aan mij is of ik datgene langzaam opvoer waardoor de pijn langzaam steeds een stukje heftiger laat ervaren.

Dingen binnen deze Discipline waarmee ik je kennis kan laten maken zijn o.a.;
Scheren/Ontharen, Bonderen, Krassen, Kaarsvet, Klemmen, Gewichten, Pletten, Knietjes (Ballbusting) geven, Bewerken met gebruik van mijn vingernagels, Electro, zweepwerk/slaan, enz.

Daarnaast is het juist heel spannend om iets te ervaren waarvan je niet op voorhand weet wat het is en hoe ik het bij je doe.

 

Ik wil hier proberen uit te leggen wat het voor mij doet en waarom ik het leuk vind om CBT te doen bij een ander.


*CBT heeft een grote variëteit aan attributen die ik kan gebruiken.
*Bied mij een grote mate van afwisseling waarin ik die attributen kan gebruiken.
*Ieder attribuut gebruikt tijdens de CBT, kan op verschillende manieren sensaties teweeg brengen en dus verschillend gebruiken of toepassen.
*Ik vind het zalig om in de ogen van jouw te kijken en daarin al die verschillende dingen te kunnen aflezen. Angst, opluchting, trots, vragend, geruststelling zoekend, hopende op een beloning, enz.
*Het is heel erotisch en intiem omdat ik heel dicht bij je sta of zit, jouw veelvuldig aan raak met mijn handen om bijvoorbeeld klemmen erop te plaatsen of te masseren nadat ik ze eraf heb gehaald.
*Het geeft mij een ontzettend “geil” en machtig gevoel wanneer ik beslis hoever ik jou op dat moment wil laten gaan en om tegelijkertijd te zien hoe het lichaam aan het kronkelen is van de pijn, angst maar zeker ook van het genot wat jij op dat moment ervaart.
*Te horen hoe de ademhaling van je veranderd wanneer het langzaam heftiger wordt, of bij de opluchting omdat het klaar is en het heeft doorstaan.
*Doormiddel van praten tegen jouw de spanning opvoeren of juist verlagen, hierdoor natuurlijk ook allerlei extra gedachten en “gevoelens” bij je losmaken.
*Er is een grote mate van intensiteit, vertrouwen en overgave tussen ons. Jij weet heel goed dat jij bent overgeleverd aan mij en weet en voelt dat je niets anders kunt, dan vertrouwen op mij. En op datgene wat ik bij jouw doe of van plan ben te gaan doen.
*CBT kan lekker en ontspannend zijn ( bijvoorbeeld verdiend als beloning ) denk hierbij o.a. aan met mijn nagels bewerken, masseren.
*Het kan ook verschrikkelijk heftig worden toegepast (denk o.a. aan knietje geven).

Voor de duidelijkheid wil ik hier nog wel vermelden dat iedere sessie met daarin CBT natuurlijk anders is. Dit hangt niet alleen af van alles wat ik hierboven heb proberen te omschrijven. Ook omdat iedere persoon waarmee ik zo een sessie doe anders is en natuurlijk zijn eigen grenzen daarbij heeft die ik zeker altijd in acht zal nemen.
Natuurlijk is ook mijn bui niet standaard. Waarmee ik wil zeggen dat een CBT sessie (net als alles wat ik doe binnen de SM) ook heel sterk afhangt van de ingevingen die ik op dat moment heb, hoe ver mijn fantasie mij op dat moment wil meevoeren, op welk niveau jij zit waarmee ik speel. Heb ik een lieve bui….. of een wat hardere bui, in hoeverre ik wel of niet wordt uitgedaagd door jouw, hoe jij reageert op dingen die je beleeft enz.
En niet in de laatste plaats de interactie tussen ons beide.

© Mrs. Jacqueline


Terug naar mogelijkheden