Weer een fantastische belevenis met en door Meesteres Jacqueline!

Het is inmiddels al een jarenlange traditie, dat een weekend in oktober Meesteres Jacqueline iets organiseert met meer mogelijkheden als dat in de Studio zou kunnen. Ik heb dan ook meer ruimte voor de Meesteres om contact te maken en over mij en mijn tijd te beschikken….

Voor het echter zover is vliegen de stuiters bij mij al in het rond en de temperatuur stijgt met de minuut!

Zo ook nu; op vrijdag kreeg ik te horen dat we naar M. in W. zouden gaan, maar er zouden nog 2 andere personen mee gingen. Dat is voor mij altijd weer even heftig en moet dan even slikken, omdat de Meesteres niet vertelt  wie dat dan zijn. Wel kreeg ik te horen dat er 1 voor mij bekende persoon bij zou zijn…

De radertjes in mijn hoofd draaiden op volle toeren wie dat dan wel zou kunnen zijn. Op zaterdag nog een paar keer contact gehad met Meesteres Jacqueline over hoe laat en wat er mee moest etc. Dat zorgt er bij mij voor dat de spanning altijd nog verder oploopt, dus…. Alles ging van bonk, bonk en boem boem in het lijf.

Na me zelf gedoucht en (op de juiste plekken)goed geschoren te hebben, passend aangekleed en richting Studio gereden, waar ik op tijd aan kwam.

De Meesteres was nog druk bezig, maar had wel lekker de koffie klaar. Tussen de voorbereidingen van de Meesteres nog bijgepraat en verdere instructies gekregen. Wat er mee moest kon ik nog pakken en vragen aan de Meesteres. De boeien set, halsband en de slip en verder wist ik niet te zeggen of wensen…

De Meesteres vertelde dat de andere persoon iemand was die voor het eerst mee naar een evenement buiten de Studio. Dus of ik daar rekening mee wilde houden en er daar ook op wilde letten dat ik me daar naar wilde gedragen.

Toen kwam de andere sub binnen en surprise( het was een heel aardige vrouw). Heel zenuwachtig was ze en ook ik moet bekennen dat ik wel even stond te stuiteren. Meesteres Jacqueline was ondertussen prachtig aangekleed pakte de laatste spullen in de tas, welke ook vol zat met touwen en andere dingen om daar te kunnen spelen

Na dat deze sub zich ook passend had omgekleed vertrokken we . De andere sub wist niet waarheen en dat moest ook zo blijven was de opdracht van de Meesteres. Via een tankstop, waarbij de ogen van de pompbediende bijna uit de kassen rolden, bij het zien van de outfit van de Meesteres.     

Eerst nog een vriendin van de Meesteres opgehaald. Vandaar naar W gereden en met de navigatie waren we daar vlot. Bij de receptie alles geregeld en de Meesteres had gelijk al een aantal bekenden gezien en begroet.
Eerst even bijkomen en de spullen in de lockers opbergen en wat drinken. Dat was de eerste opdracht. Lekker koffie om de zenuwen, van vooral de andere sub, onder controle te krijgen.

Vervolgens mocht ik mij gaan omkleden. Met de slip aan en boeien om melde ik me weer bij de Meesteres om de halsband om te laten doen. Dat geeft me altijd gelijk een goed gevoel van “yes” en rust in het hoofd.

Na nog wat drinken te hebben gehaald (samen met sub a), moest deze sub ook de boeien om en kreeg ook een halsband om. Daarna pakte Meesteres Jacqueline uit haar tasje een kettinkje met twee slotjes. De andere sub en ik werden met deze ketting en slotjes via de enkelboeien aan elkaar vast gemaakt. Dat was wel even heftig en sub a was erg zenuwachtig, maar samen kregen we onder controle. We hebben daarna samen zo drinken aan de bar gehaald en dat ging prima. Toen moesten we met de benen/enkels tegen elkaar staan en haalde De Meesteres het kettinkje ertussen uit. Ga maar even boven rond kijken en vertel minstens drie dingen die jullie daar hebben gezien. Wij dus samen de trap op naar boven. Even goed afstemmen hoe we gelijk moesten stappen, maar na een paar keer ging dat prima. Het brak ook gelijk het ijs en sub a ontspande een beetje. Tijdens de rondgang boven kon ik ook mijn  ervaring een beetje vertellen en hoe ik probeer om te gaan met de spanning en zenuwen. Daarna weer naar beneden en dat ging heel goed, we werden een goed sub duo.

Net zaten we of Meesteres Jacqueline haalde weer iets uit haar tas. Het bleek een klem te zijn waarin de duimen vast gezet konden worden. Dus….. ja hoor kom maar met je duim zei Meesteres Jacqueline tegen sub a. En daarna natuurlijk ook tegen mij. Dat was een stuk lastiger lopen samen, maar even goed afstemmen en ook daar slaagden we erin om drinken te halen aan de bar.

Na een poosje mochten de duimklemmen los en konden we (wel met de enkels nog aan elkaar) naar het buffet om wat te eten. Daar kwam (door de zenuwen) niet zoveel van.

De Meesteres en haar vriendin deden zich wel tegoed aan het heerlijke eten en kregen daar van nog meer energie (denk ik)….

Aan sub a vroeg de Meesters waar wil je spelen boven of beneden. Ze wilde graag boven spelen. De Meesteres legde uit dat T. zich over haar zou ontfermen (dat had ze al eens eerder meegemaakt) en Meesteres Jacqueline zei tegen mij ga ook maar boven kijken of er een plekje is. Ik wilde graag in de sling, maar dat was er druk en dus lastig en dus werd het de tafel met de been steunen.

Op je rug en benen in de steunen zei de Meesteres. Aan de blik in Haar ogen zag ik al dat de Meesteres er zin in had. En ja hoor de heerlijke nagels gingen over mijn lijf en vonden al heel snel mijn tepels…    Dat had natuurlijk ook gelijk weer een reactie op een ander plekje, tot groot plezier van Meesteres Jacqueline. Die ging met nog meer energie aan de slag en weldra voelde ik dat mijn slip ook werd los gegespt. Het gevolg was dat er nog meer “onrust” op die plek ontstond en de Meesteres maakte daar natuurlijk flink gebruik van. Na afwisselend de tepels en daar beneden het mannetje flink te grazen te nemen, kreeg ik het steeds benauwder….

Na een laatste aanval op mijn tepels kon ik een kreet niet meer inhouden. Wauw wat was dat heftig. Ik lag te genieten van de blik van de Meesteres.

Wat een gelukzalig moment was dat weer. Ook het gevoel van kan ik maar even in U kruipen , was er weer helemaal!

Even wat drinken om bij te komen en alles te laten bezinken. Sub a leek ook flink onder de indruk van alles, maar na een tijdje wilde ze toch wel weer gaan voor een zweep sessie van Meesteres Jacqueline.

Beneden op de vloer tegen een staander stond ze heel stoer en na even een aarzeling ging, op verzoek van Meesteres Jacqueline, haar shirt en bh uit.  Dat was weer een hele stap en een grote overwinning voor haar kon ik zien. Meesteres Jacqueline bouwde de slagen, eerst op de rug en daarna aan de voorkant, heel langzaam en mooi op. Sub a kon heel wat hebben vond ik (en zij ook) dus ging de Meesteres nog even door. Tot dat het licht heel even uit ging bij sub a en moest ze rustig bij komen.
Ik ken dat en het is vaak de spanning die tot ontlading komt en je dan “verkeerd” gaat ademhalen en zorgt dat je even “out” gaat.

Nadat sub a weer bijgekomen was mocht ik ook de vloer op komen en ging de Meesteres met de twee zwepen ook bij mij aan de slag… ik was nooit zo van de zwepen, maar na een oefen sessie in G. ben ik toch wel om. Vooral de (reeds heel gevoelige) tepels kregen het weer te verduren, maar dat was (h)eerlijk lekker en kon ik hebben.

Ik kreeg het er wel warm van, maar de Meesteres ook en dus, even drinken halen. Meesteres Jacqueline kreeg nog een vraag van twee andere mannen om een zweep sessie te doen, maar een durfde toch niet. Dus mocht de ander van de kunst van de zweep Van Meesteres Jacqueline genieten.

Het was inmiddels vol geworden op de bank en Meesteres Jacqueline zei; ga maar op je knieën zitten. Eerst op mijn handdoek, maar dat ging niet lekker. Had ik je niet gevraagd wat er allemaal mee moest vroeg de Meesteres toen  met een smile…

Ik was natuurlijk de knie beschermers vergeten, maar de Meesteres had deze natuurlijk in de tas gestopt. Ik mocht ze halen en dan ook gelijk de rest van de avond op mijn knieën naast de bank blijven zitten ik zal nooit meer vergeten om deze waar dan ook mee naar toe te nemen.  

Na nog even nagepraat te hebben werd de laatste ronde aangekondigd en dus mocht ik gaan douchen. Alles weer inpakken en afscheid nemen van diverse mensen en daarna weer in de storm naar de Studio. Sub a viel in de auto gelijk in slaap en kon zo alvast wat bijkomen van alle emoties.

Bij de Studio aangekomen alles naar binnen gebracht en nog even met een heerlijke kop koffie en verteld van wat we gevoeld hadden tijdens de (H)eerlijk avond vol verrassingen.

Een dikke knuffel voor sub a en een nog veel dikkere voor Meesteres Jacqueline en daarna zwevend op mijn wolkje huiswaarts reden.

Het was weer een prachtige ervaring met ook een kennismaking met een leuke lieve sub. Heel veel dank Meesteres Jacqueline voor alles wat U weer heeft geregeld en gedaan om dit mogelijk te maken

Ook Meesteres T dank, het was heel leuk.

Droom nog weer vaak van deze laatste beleving en slaap weer lekker.

Sub g XXXXX

 

Kleine noot:
De "tweede meesteres" in dit verslag is geen dominante dame.
Wel een vriendin van mij en Dienstbare sub vrouw.

 

 Terug naar Buitenspel/Locatie.