Heb jij nou al heel lang een fantasie, om eens in een "openbare" gelegenheid iets mee te maken, dan is de KamaSutrabeurs daar een uitgelezen plek voor. Bovendien vind ik het heel erg leuk om daar met jou aan de gang te kunnen gaan en heb ik on(op)gemerkt heel erg veel leuke ideeën en mogelijkheden ter hand. Dus klopt je hart sneller bij het lezen maak het bespreekbaar wanneer je bij me in de studio zit.
 

Sub(tiele) vraag voor de Kamasutra?

Op een woensdag komt een van mijn slaven bij mij voor een sessie en vraagt in het voorgesprek of ik nog van plan ben om het weekeinde (op de zaterdagavond om precies te zijn) naar de Kamasutrabeurs in Utrecht te gaan. Waarop ik zeg “is dit misschien een voorzichtige manier van vragen of ik met jou mee wil gaan”? En van het één komt het ander.

Ik laat hem weten dat ik nog geen plannen had en bij deze dus de zaterdagavond voor hem heb gereserveerd, en even later kom ik erachter dat hij eigenlijk wel graag slavin diana in zijn koffie had willen hebben toen zij deze naar hem had gebracht en aan hem had gevraagd wat hij in zijn koffie heeft. Dus ja, ook slavin diana is bij deze uitgenodigd om ons te vergezellen die zaterdag.

De volgende dag (donderdag) nog even een mail naar slaaf t. gestuurd met wat dingen betreffende de komende zaterdag. Waarop ik een heel spontane mail terug kreeg waarin werd vermeld dat hij zalig had geslapen, en met een heerlijke spanning uitzag naar wat zou gaan komen.

Ondertussen waren de radertjes in mijn hoofd al volop aan het spinnen. Slavin diana laten weten dat ik haar die zaterdag om 16.30 uur bij mij zou verwachten zodat zij genoeg tijd zou hebben om aan te trekken wat ik voor haar in mijn gedachten had, en natuurlijk vind ik het leuk om de spanning vanaf dat moment te zien stijgen bij mijn slavin. Daarnaast kon zij mij natuurlijk ook helpen met mijn kledingkeuze en het rijgen van het daarbij behorende korset.

Zelf had ik de tussenliggende dagen nog de tijd om te bedenken wat ik allemaal mee zou willen nemen aan materiaal om daar te kunnen gebruiken in de verschillende situatie’s die zich daar voor kunnen gaan doen, en waarvan ik tot op dat moment ook geen idee heb omdat het voor mij alleen maar improviseren zal worden. Dit brengt natuurlijk ook bij mij een spanning in mijn lijf teweeg wat ik heerlijk vind.

De zaterdag was aangebroken en het liep tegen het eind van de middag, slaaf t. zou mij en diana om 19.00 uur komen halen, om 16.30 uur ging de bel en door de intercom van de studio hoorde ik een wat zenuwachtige slavin haar naam roepen, keurig op tijd.
Even samen een bak koffie gedronken en gegeten.
Mijn make-up had ik even daarvoor al opgedaan dus daarna kon ik mijzelf om gaan kleden waarbij diana mij natuurlijk hielp.
Ik had besloten te gaan voor een rood/zwarte leren outfit met hoge lieslaarzen omdat bordeauxrood de lievelingskleur is van mijn slavin en laarzen de fetish is van mijn slaaf en dus deed ik beide hier een plezier mee.
Nadat ik was omgekleed kon diana zichzelf gaan omkleden en had ik ondertussen de tijd om alles wat ik had bedacht bij elkaar te pakken om mee te kunnen nemen.

Klokslag 19.00 uur ging de bel van de studio weer en diana melde dat wij eraan kwamen.
Buiten stond een op het oog heel relaxte man, die op mijn vraag hoe het ging zei “goed”, maar tegelijkertijd subtiel zijn uiterste best deed om een glimp op te kunnen vangen, om te zien wat voor een outfit zijn Meesteres aan zou hebben deze avond. Helaas zat er voor hem niets anders op dan daar pas op de locatie zelf achter te kunnen komen. De rit zelf ging heel voorspoedig (nergens oponthoud in welke vorm dan ook), op de achterbank een zachtjes, met de radio, meezingende slavin, naast mij een stille man waarbij de vingers regelmatig bewogen terwijl hij aan het rijden was. Zouden beide dan toch best de nodige spanningen hebben gehad en de hoop dat de rit juist sneller of langzamer zou zijn gegaan?
Ongeveer een half uur later kwamen we aan in Utrecht en niet veel later bij het beursgebouw waar we gelukkig de mazzel hadden dat 1 van de parkeerbegeleiders ons de laatste parkeerkaart (die hij nog bij zich had) voor deze avond kon verkopen en de auto ook nog konden parkeren relatief dicht bij de ingang. En dus naar binnen.

Er werd besloten dat we eerst voor een kop koffie gingen, slaaf t had geen jas bij zich, ik wilde de mijne wel afgeven bij de garderobe, diana wilde hem aanhouden en pas uitdoen wanneer zij de rest van haar outfit aan zou trekken. En dus hebben we na de kop koffie een toiletruimte gezocht waar ik van beide afscheid nam in afwachting van hun terugkomst in volledige outfit.
Als eerste zag ik daar mijn slaaf weer verschijnen gewone kleding omgeruild voor een net T-shirt, een zwarte string, polsboeien, halsband, en een hoofdkap op welke ik alleen nog moest dichtrijgen, klaar om door mij te worden aangelijnd. Even later kwam ook mijn slavin weer naar buiten zonder jas maar in een prachtige mooie lak-outfit, aangevuld met haar boeienset, halsband, en een lak katmasker op.

De avond kon beginnen.
Eerst maar eens gewoon rondlopen, reactie’s peilen en een beetje uitvinden wat waar is. En al snel werd ik aangesproken door een groep jonge jongens die vroegen of ze van mij en mijn slaaf een foto (met hun mobiel) mochten maken, gezegd dat het eigenlijk verboden is om op de beurs te fotograferen maar dat ik het goed vond omdat ze het zo netjes hadden gevraagd en niet zo maar hadden gedaan. Niet veel later kwamen 2 stellen op ons aflopen met de zelfde vraag of de beide vrouwen met mij en mijn slaaf op de foto mochten (wederom heb ik hetzelfde gezegd, maar vond het dus ook dit keer goed), alleen heb ik haar wel verzocht de lijn van mijn slaaf los te laten want ik ben de enige die hem vasthoud, maar dit was geen probleem.

Aangekomen bij het SM eiland vielen we midden in één van de shows (waarin een slavin op het podium gebondeerd werd in een spinnenweb zodat zij vervolgens zou kunnen worden opgetakeld). Dus besloot ik dat we hier bleven staan kijken want ikzelf kan altijd met veel plezier kijken naar een bondage, ik weet dat bondage een favoriet is van mijn slavin en zij dit dan ook heel graag zou willen afzien. Bovendien gaf het mij de gelegenheid om met de tepels van mijn slaaf aan de gang te kunnen gaan en hiervoor uitgebreid de tijd te kunnen nemen zonder dat het echt opvalt. En zo genoten we ieder op ons eigen manier van de show.
(Met dank aan mijn collega Mrs. Rowena en haar team voor het geven van een fantastische show).
Daarna besloten we dat het weer eens tijd was om even wat te drinken, slaaf t. kwam er al snel achter dat water uit een glas niet echt handig is, maar uit het flesje drinken was wel te doen.

Na een korte pauze hebben we onze weg weer vervolgt naar het doolhof. Hier heb ik zowel slavin diana als slaaf t. de volgende opdracht gegeven. Beide gaan samen naar binnen, boven op de brug gaan beide in de gepaste houding staan en tellen dan van 50 terug naar nul, daarna mogen zij hun weg weer vervolgen, en bij de uitgang wacht ik hun weer op.
Het was een fantastisch gezicht om hun daar boven op de brug te zien staan en dat was zeker niet alleen voor mij zo.
Tegelijkertijd dat hun in het doolhof waren en ik stond te wachten kwam er een man naast mij staan (heel dicht naast mij) en observeerde mij van top tot teen zonder ook maar 1 woord te zeggen. Nadat ik een stapje opzij had gedaan volgde hij gelijk zodat ik wederom zijn adem overal kon voelen tijdens zijn observeren, hierop vroeg ik aan hem of er misschien iets was wat hem opviel, of dat hij misschien iets aan mij zou willen vragen waarvoor hij zo dicht bij mij stond. Waarop hij vroeg of ik misschien iets leuks wilde doen en waarop ik hem vertelde dat ik dat al aan het doen was. Natuurlijk hield ik tegelijkertijd mijn 2 kanjers wel keurig in de gaten daarboven. Blijkbaar niet snappende wat ik met mijn antwoord bedoelde ging hij ook steeds maar even omhoog kijken. Toen ik zag dat mijn slaaf en slavin hun weg vervolgde ben ik langzaam overgestapt naar de uitgang, en ook daar werd ik nauwlettend in de gaten gehouden door diezelfde man. Even later kwamen ze het doolhof uit en was mijn “aanbidder” ineens compleet foetsie.

We vervolgden onze weg langs de stalletjes, bij een stal met SM attributen heb ik een speciale mondknevel en een attribuut voor mijn stroomkast gekocht, natuurlijk ook even gezellig staan praten met de eigenaren.
Bij een kraam met SM beelden wilde diana graag uitgebreid kijken en ook hier hebben we gezellig staan praten met de eigenaar.
Lopend van kraam naar kraam ontglipte het handvat van de lijn waarmee ik mijn slaaf meevoerde mij geregeld en tja, ik zou ik niet zijn, als ik daar geen gebruik van maakte, door dan iedere keer bij het weer oppakken van het handvat ook even ergens te krielen met mijn nagels. Ik geloof dat mijn slaaf het niet echt erg heeft gevonden dat het mij steeds gebeurde.
Bij een kraam waar staarten van haar werden verkocht wilde mijn slavin mij graag een staart cadeau geven. De eigenaresse vroeg daarom aan mij of ik wilde gaan zitten op een stoel. Hierop heb ik slaaf t. gezegd dat hij in de hoek op de grond mocht gaan zitten. Vervolgens heeft de eigenaresse de staart dan ook mooi op mijn hoofd vastgezet nadat we (zij, diana en ikzelf) de juiste kleur bij mijn haar hadden uitgekozen. Terwijl het opviel dat toch wel heel veel mensen hiernaar hebben staan kijken (wat geen van ons allen overigens erg vonden). En 2 meisjes hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan slaaf t. te vragen of hij misschien iets wilde drinken, waarop (hoorde ik achteraf van hemzelf) hij hun vriendelijk heeft bedankt en heeft gezegd dat hij dat niet mocht van mij. Ook hier daarna nog even staan praten.

Toen we even later weer verder liepen kwamen we een bekende van slavin diana (die ik niet zo lang geleden voor het eerst heb mogen ontmoeten op een andere locatie) tegen en met haar hebben we dus ook even een tijdje staan praten.
Het bleek dat zij ons deze avond al eerder ergens had zien staan maar ons toen niet heeft aangesproken.

Inmiddels liep de avond al aardig tegen het einde, en zijn we langzaam aan weer richting de toiletten gegaan.
Hier aangekomen heb ik eerst slavin diana de opdracht gegeven mij te bedanken en haar vervolgens de toiletruimte in laten gaan om weer het één en ander aan outfit te kunnen uit/af doen.
Daarna heb ik tegen slaaf t. gezegd zich om te draaien zodat ik eerst zijn hoofdkap los zou kunnen maken, daarna mocht hij zich weer omdraaien om mij te bedanken, alvorens ook hij in een toiletruimte mocht verdwijnen om zijn hoofdkap en boeien af/uit te kunnen doen.
Niet veel later liepen we in onze eerste kledij weer richting de uitgang om opzoek te gaan naar de auto.

Tijdens de weg terug nog gezellig na zitten praten met zijn drieën (er was duidelijk een spanning bij iedereen weggevallen) en de terugreis verliep voorspoedig. Aangekomen bij mijn studio hebben ik en diana slaaf t. gedag gezegd. En nadat ook diana zich weer in haar normale kleding had gestoken ook van haar afscheid genomen.

Het was een super avond ik heb 100 % genoten.

Ik sta absoluut open voor dit soort subtiele vragen.
En wil bij deze dan ook slaaf t. bedanken dat hij mij weer een heel andere kant van zichzelf heeft laten leren kennen.

Mrs. Jacqueline

Terug naar Buitenspel/Locatie