Spelen met knopjes is reuze fijn en geeft soms een beetje (heerlijke) pijn!‏

Eindelijk weer terug op aarde na een heerlijke droomreis door Uw magische handen, vingers en nagels. Zoals ik U had beloofd zou ik nog een verslag daarvan proberen te schrijven. En zie, hier is de poging:

Wat kan de tijd soms langzaam gaan als je naar iets leuks uitkijkt. Nu ook weer, het wilde maar geen weekend worden en de dagen kropen voorbij. De afspraak die gemaakt was voor dit weekend was weer een grote verrassing. ik wist niet wat Meesteres Jacqueline nu weer voor creatiefs had weten te bedenken en dat zorgde voor heel wat spanning in het lijf en in mijn hoofd.
Eindelijk mocht ik me dan melden in de Studio om daar met flinke stuiters binnen gelaten te worden.
Nog nog even, op vraag van Meesteres Jacqueline wat ik nog mee wilde nemen, rond te hebben gekeken en zuignapjes gepakt te hebben, konden We/we vertrekken.

Aangekomen op het adres konden we bij de entre de jassen en verdere meegnomen spullen neerzetten. Vervolgens werd de Meesteres door enkele bekenden hartelijk al begroet, ook ik werd welkom geheten en werd Ons/ons uitgelegd hoe en wat, waar alles werkte.

Na wat leuke gesprekken met diverse mensen en hier en daar gekeken te hebben bij mooie en heftige spelmomenten zei Meesteres Jacqueline ga eens kijken of er een plekje is in de speelkamer. En inderdaad kon er in de hoek van de ruimte een plekje gevonden worden, een stoel in een fijn hoekje! Kom maar voor mij staan en kleed je maar uit..........
Dat is toch telkens weer oeffff voor mij. Zo maar tussen alle mensen mij uitkleden, maar geeft ook weer een kick van toch durven en yes. Gelukkig mocht ik kiezen of mijn slip aan houden of de leren slip aan doen. ik koos voor het laatste want dat geeft een heerlijk maar ook subberig gevoel. Daarna moest ik de pols en enkel boeien om doen en deed De Meesteres mij de halsband om. Dan heb ik gelijk het gevoel weer te pakken en voel me echt een subje !

Op mijn knieen voor de Meesteres, zodat Ze goed bij mijn tepels kon. Met de mooie nagels, vingers en handen zorgde De Meesteres dat de knopjes flink groeiden en ook gloeiden. Omdraaien en met je rug tegen Mij aankomen zitten. Dat was natuurlijk heerlijk, zo dicht tegen de Meesteres aan te kunnen en mogen zitten is altijd fijn.
ik kreeg een blinddoek voor en kon dus niets meer zien, maar voelen des te meer!

In de week daar voor had ik voor de Meesteres wat kunnen vinden op internet, wat mij in Frankrijk niet gelukt was om te kopen. Dat had de Meesteres nu meegenomen en ik voelde dat er klemmen op mijn tepels gezet werden, die waren al gevoelig door de nagels van de Meesteres, maar nu kreeg ik nog meer de kriebels en op een andere plaats begon het ook te kriebelen. Zelfs de slip leek wat te krap te worden.....
Maar dat verhoogde de pret voor Meesteres Jacqueline alleen maar. En vol energie en creativiteit werden er nog meer klemmen op en rondom de tepels geplaatst.
Mmmmmmmmmmmmmm....., heerlijk, ik kon niet meer stil blijven zitten! Ook het radeer wiel werd flink over het bovenlichaam gehaald en zorgde dat de stuiters nog heftiger werden.
Alles om mij heen was weg, voor mijn gevoel en ik kon alleen maar de handen en nagels van de Meesteres voelen en haar zachte stem in mijn oor.....
De klemmen (het bleken inderdaad de stalen knijpers te zijn) werden er een voor een, soms snel achter elkaar, van mijn lijf gehaald. Wat was dat weer heftig en weer lag ik te stuiteren van het heerlijke gevoel wat dat met je doet!

Toen mocht ik met mijn buik op de schoot van de Meesteres gaan liggen. Daar door kon Meesteres Jacqueline goed bij mijn rug en billen. Haar nagels en handen wisten daar wel flink raad mee en ik had soms wel moeilijk om stil te kunnen blijven liggen. Het gloeide en voelde goed en volgens de Meesteres was de rug een grote landkaart met rode strepen en flinke uitlopers over de billen!

Nog een keer omdraaien en met je rug tegen Mij aan zitten, hoofd achterover tegen de Meesteres aan en weer kregen mijn boven lichaam, maar vooral de tepels het zwaar te verduren. Maar wat is dat heerlijk en ik lag letterlijk te stuiteren op de grond. Wilde echt helemaal in de Meesteres kruipen zo'n heerlijk gevoel was het. En als je dan omhoog kijkt en in de ogen van De Meesteres verdrinkt en het heerlijke gevoel dat Ze geeft, door nog maar eens aan de "knoppen" te gaan draaien. Dan wordt het bijna te veel en kun je niets anders dan heel dicht tegen Meesteres Jacqueline aan te kruipen, (liefst in haar, maar ja dat gaat niet), diep zuchten en weg te zweven in de mooie wereld van dat moment. Het lijkt soms wel op een afstandsbediening met knoppen om iets op een andere plek te kunnen activeren....

Met hele warme en dikke knuffels kom je dan weer een beetje terug op aarde en besef je dat je nog even heerlijk dicht tegen de Meesteres aan zit. En je je gevoelens lekker nog even kunt laten gaan en het mooie moment nog even mag/kan vast houden. dat is zo fijn en daar door kun je er later weer beter tegen.

Maar ja dan komt toch weer het moment van boeien af doen en aankleden, spullen bij elkaar zoeken en inpakken.
Met een diepe zuchten nog even met een aantal mensen gesproken en afscheid genomen gingen We/we op weg naar huis en naar de Studio.
De Meesteres op passende wijze bedankt voor de Heerlijke beleving die Ze weer had bedacht en geregeld. Dikke knuffels en met moeite me losmakend van de Meesteres ben ik op/in mijn mooie wolkje naar huis gezweefd.

Meesteres Jacqueline nogmaals heel veel dank en bewondering waarop U steeds weer met veel geduld, creativiteit en enthousiasme steeds weer nieuwe belevingen en grenzen weet te bewerkstelligen en me laat overschrijden.


Hele dikke knuffels en ik hoop U snel weer te zien en voelen.
Groetjes van Uw subje g. XXXXX


 Terug naar Buitenspel/locatie