Shoppen met Meesteres Jacqueline..........

We hebben inderdaad mazzel gehad met het weer. Het is toch veel leuker shoppen met zonnig weer als in de regen. Al hoe wel ik het er wel warm van kreeg of zou dat ergens anders van gekomen zijn?

Het was een heel nieuwe en erg verrassende ervaring en ik heb weer dingen gedaan die ik niet voor mogelijk had gehouden (dank zij U).
Hier komt het verslag en bij het weer herbeleven van die middag begin ik weer te stuiteren................ wauw wat gaaf!!

Een middagje shoppen...

Netjes op tijd kwam ik in de Studio van Meesteres Jacqueline aan en na even leuk en altijd weer gezellig bijpraten met een kop koffie kwam de vraag: wat gaan we doen vanmiddag?
ik had via fetlife weer eens wat gelezen over vernedering etc. en daar had ik al eens een ervaring met de Meesteres mee gehad, dus vertelde ik dat ik dat wel weer eens wilde ervaren......!
Nou zei de Meesteres ga dan nog maar even naar het toilet dan trek Ik mijn jas aan en dan gaan We/we naar buiten. Daar kreeg ik het gelijk al flink warm van. Maar het was lekker weer en We/we gingen lopen. Meesteres Jacqueline op haar prachtige blauwe hakken en haar leren jas trok veel bekijks en de jaloerse blikken van andere mensen op straat gaven mij een gevoel van trots. Dat ik met Meesteres Jacqueline mee mocht de stad in.
Eerst gingen we naar een winkel waar kleding en andere second live spullen werden verkocht. Onder het lopen had ik de opdracht gekregen om wat te kopen wat in de Studio gebruikt kon worden of iets aan kleding waardoor ik er als een dame zou kunnen uit zien. Het moest natuurlijk wel goed passen. Dat kon in de aanwezige pashokjes vertelde de Meesteres en als ik raad nodig had mocht Haar altijd vragen......
Even slikken en de zoektocht tussen de rekken kon beginnen. ik had al snel een leuke (dames) blouse en ging op zoek naar een bijpassende rok.
De mensen in de winkel keken wel een beetje naar mij (dacht ik), maar dat vergat ik al snel door dat de Meesteres mij kwam helpen met het zoeken. Een mooi jurkje en nog een tweetal rokken had Meesteres Jacqueline voor mij gevonden, maar zou dat wel passen?
Dan toch maar de stap gewaagd en ...... het pashokje in. De blouse paste, het jurkje paste prima en zat heel mooi, maar de rok niet, te klein.
De Meesters toch maar even om advies gevraagd en die zei: Wacht maar even in het hokje Ik kijk wel even verder. Toen kreeg ik het nog wel even heel benauwd, want wat als er nu iemand in het hokje kwam om te kijken wie en wat daar in stond, pffffff. Maar gelukkig kwam Meesteres Jacqueline terug met nog twee andere rokken. Die ook gepast en een paste maar de andere ook niet. Ondertussen was de Meesteres ook in het pashokje erbij gekomen om te kijken of het wel allemaal goed zat. Dat was natuurlijk wel even heel heftig en spannend en mijn temperatuur werd weer een paar graden hoger.
Toen zie de Meesteres je moet nu kiezen of een rok en een blouse of het jurkje. ik dacht we doen gewoon allebei, maar dat was niet de bedoeling.
ik had het toch wel goed verstaan vroeg de Meesteres in de winkel. Met een rood hoofd heb ik toen het jurkje gekocht, want dat stond het mooiste en zat ook erg fijn.
Later bleek dat het ook nog meer kwaliteiten had, maar dat had ik op dat moment nog niet door (ik ben ook een beetje blond).
De winkel uit en naar een volgende aan de overkant van de straat. Niet geslaagd wat de Meesteres wilde hebben en dus weer terug en nu gingen we een fotozaak binnen. ik dacht ojee wat staat me nu weer te wachten en kreeg het acuut weer warm. ik dacht ik zal toch niet in dat jurkje op de foto moeten. Maar gelukkig, pasfoto's maken en ook nog een serie met een wat vrolijker en meer ontspannen gezicht.
mijn hersens maakten overuren met van alles te bedenken wat de Meesteres hier mee zou willen.
Ook hier weer de winkel uit met een mooie serie foto's. Het was nog steeds mooi weer en dus maakte ik de opmerking dat we wel op een terrasje wat konden gaan drinken. Gelijk maakte de Meesteres rechtsomkeert en ging een tearoom binnen. Aan een tafeltje achterin de zaak gingen We/we zitten en Meesteres Jacqueline bestelde een koffie en ik wat fris. Daarna de volgende opdracht: je doet de melk in mijn koffie en roert die door met je linkerhand. Als Ik mijn koffie drink mag jij je fris drinken, maar in de tijd dat Ik mijn koffie drink trek jij je onderbroek uit en geeft deze heel discreet aan mij. Zodra Meesteres Jacqueline haar eerste slokje nam ging ik naar het toilet en in het krappe hokje ontdeed ik mij van mijn onderbroek. Met een voor mijn gevoel knal rood hoofd kwam ik weer terug aan het tafeltje bij de Meesteres en ik zag dat er aan het tafeltje naast ons ook twee mensen waren komen zitten. Heel klein en mooi opgevouwen gaf ik mijn onderbroek aan de Meesteres
Deze legde hem bovenop haar tasje wat midden op de tafel lag. Daar lag mijn onderbroek voor iedereen zichtbaar bovenop de tafel......
Terwijl de Meesteres rustig haar koffie verder op drank wist ik niet hoe snel ik mijn fris naar binnen moest krijgen en bood Meesteres Jacqueline ook aan om een paar slokje te nemen. Gelukkig kon ik gaan afrekenen en gingen We/we naar buiten, de Meesteres met de onderbroek in haar hand ook nog even kijken of deze wel mooi opgevouwen was. Eenmaal buiten kreeg ik de broek weer terug en stopte deze maar snel in het tasje met de jurk.
Weer terug in de Studio met de opdracht douchen en daarna het jurkje aantrekken en zo wil Ik je in de Studio zien.
ik moest voor de Meesteres komen staan en Die deed het nog wat herschikken zodat de blote hals wat mooier en beter zat. Vervolgens rond draaien en toen ik met mijn rug naar de Meesteres stond moest ik bukken. Het jurkje was net tekort om de billen helemaal te bedekken dus een klein stukje omslaan en de Meesters had volledig zicht op billen en ballen. Nadat die geïnspecteerd waren ( wat wel een heftig gevoel had gegeven)moest ik verder draaien. Recht voor de Meesteres bukken en via de brede blote hals kon Meesteres Jacqueline bij mijn tepels die ook nog even werden getest. Dat gaf ook weer een reactie maar dan op een andere plek dan alleen de tepels.
Daarna moest ik de wand en een doorzichtig opzet stuk uit het kastje pakken en naar de douchen gaan. Op de billen zitten en toen kwam de Meesters achter mij staan. Het opzetstuk op de wand zetten en over het kleine mannetje schuiven. Ik geef je Mijn Goldenshower en in die tijd mag je zelf bepalen op welke stand je de wand zet en mag je klaar komen. Lukt het niet binnen die tijd heb je pech.......
Maar ja na zo'n middag shoppen met de Meesteres had ik daar natuurlijk geen moeite mee. ik kreeg het warm en koud en voelde me of ik recht op mijn wolk de hemel in vloog. Het was een prachtige ervaring en ik heb weer dingen gedaan en beleefd waarvan ik nooit had kunnen of durven dromen ze te doen. En het gevoel van kon ik maar helemaal in U kruipen van geluk heeft nog heel lang aangehouden.

Heel heel hartelijk dank voor de fijne, spannende belevenissen die ik met U heb mogen meemaken.

Dikke knuf van g.

Terug naar Buitenspel/Locatie