Perfecte dominantie

De ontmoeting met Haar kon niet langer wachten. Het gevoel van urgentie had weer een grens bereikt. Het was al laat in de avond, tenminste laat voor iemand die meestal vroeg naar bed gaat zoals ik. De stilte en het donker buiten voegden toe aan het verwachtingsvolle gevoel van het aanstaande weerzien. Ze was mooi en torende hoog boven mij uit in de deuropening. Siddering. Het gevoel is onmiddellijk terug. Hevig. Het gevoel waar je je eigenlijk niet op kunt voorbereiden. 

Zij zat voor me. Ik zat lager, bijna op de grond en vroeg of ik Haar mocht begroeten. Omdat de Meesteres de vorige keer, na mijn begroeting, mijn voetenfetisjisme had gezien, wist ik wat de Meesteres van mij verlangde en dat was ook wat ik zo graag wilde laten zien. Langdurige intense aandacht voor Haar Voeten. Ik heb met overgave Haar voeten gekust en gestreeld. Ik merkte ook een verlangen om Haar voeten op mijn lichaam te voelen. Ik probeerde mijn hoofd onder Haar voeten te krijgen en Haar voeten van onderen te kussen. Ik lag te kronkelen en te draaien op de grond om dat te doen waarvan ik voelde dat het goed was. Ik ging er totaal in op. Toen het genoeg was, zei de Meesteres dat en ik ging terug op mijn plaats.
Ik moest toen vlakbij haar op de grond gaan zitten met mijn rug naar Haar toe en mijn shirt uitdoen. Ze begon mijn lichaam te prikkelen: met nagels over mijn buik en borst, kietelen in mijn nek en zij (waar ik niet tegen kan) en natuurlijk knijpen in mijn tepels. Het was zo afwisselend en onverwacht dat ik er superalert van werd. Het was duidelijk niet de bedoeling van de Meesteres dat ik er gemakkelijk vanaf zou komen met wat knuffelen en kussen van voeten. Ook al heb ik geen pijn nodig om mij onderdanig te voelen tegenover de Meesteres, het brengt me nog meer in een toestand van overgave aan Haar. Vorige keer had Zij me met zwepen geslagen, nu bleef het bij handwerk, wat natuurlijk geen zachtzinnigheid betekent. Want haar kleine stevige handen weten inmiddels gemakkelijk de weg naar de gevoelige plekjes op mijn bovenlijf.
Het gevoel van overgave, onderdanigheid en opwinding bij mij wilde zo graag meer, meer, meer. Maar dat is nooit gebleken een reden te zijn voor de Meesteres om verder te gaan en meer te 'nemen' van mij. De Meesteres bepaalt zelf hoe ver Zij gaat, wat Ze doet en wanneer. Dat is misschien wel de perfecte dominantie en geeft mij weliswaar een gevoel van niet-helemaal voldoening, omdat ik zo graag weer een stapje verder was gegaan, maar ook het besef dat Zij de baas is en niet ik. Dat is ook de basis voor mijn vertrouwen in Haar, realiseer ik me. De Meesteres levert geen dominantie op bestelling. Een eenvoudige les voor een beginnende sub.

s'je

 

 

Terug naar Buitenspelbelevingen.