Heb jij nou al heel lang een fantasie, om eens in een "openbare" gelegenheid iets mee te maken, dan is de KamaSutrabeurs daar een uitgelezen plek voor. Bovendien vind ik het heel erg leuk om daar met jou aan de gang te kunnen gaan en heb ik on(op)gemerkt heel erg veel leuke ideeën en mogelijkheden ter hand. Dus klopt je hart sneller bij het lezen maak het bespreekbaar wanneer je bij me in de studio zit.

*Foto's zijn genomen en geplaatst met toestemming van.

Op herhaling.

Ergens, in juni, kreeg ik de opdracht, 29 september vrij te houden. Wat het zou worden, wist ik toen niet. Medio september, kreeg ik te horen, dat ik wederom weer mee mocht naar de Kamasutrabeurs, in Utrecht. Dit keer zal er een Meester meegaan, Electro Paul.

Wel op de dag zelf, op weg naar de Meesteres, raakte ik wat gespannen, dat bleef zo, tot dat ik mij heb gekleed, in het gepaste slaven tenue. Daarna was de spanning verdwenen.

Nu maar afwachten, wat er gaat gebeuren en wat de opdrachten zouden worden.

Overigens, had de Mrs. in de studio, al gezegd, dat het heel anders zal zijn.

Wel, na het kleden, uiteraard met masker, kreeg ik eerst een bondage. Daarna de riem en halsband om, en wij gingen op pad. Veel werd er, door andere beurs bezoekers, naar de Mrs. en slaaf nieuwsgierig gekeken. Tijdens het rondwandelen, op de beurs, zag de Mrs. een haarstudio, ik moest daar gepast, op de grond zitten. De Mrs, heeft een prachtig haarstukje aangeschaft. Na wederom weer wat rond gewandeld te hebben, kreeg ik een zeer maar soms wat pijnlijke tepelbehandeling. Een of andere, mannelijke beursbezoeker, bleef mij aankijken, of ik wel een erectie zou krijgen. Verderop, moest ik, net als de vorige keer, toen met de vrouwelijke sub. d, een theater in, waar erotische dingen waren te beleven. Als ik op de helft was, dat was boven en op een balustrade, moest ik in gepaste slaven houding, gaan staan. Als de Mrs. met haar vinger knipperde, moest ik met een belletje gaan rinkelen, en dat moest drie keer. Daarna moest ik mij weer melden, bij de Meesteres en de Meester. Een vervelend incidentje was daar binnen. Een nudist achtervolgde mij en heeft mij even betast.

Na een tijdje, was het tijd voor een pauze en een consumptie. Ik moest dat halen, en daarna op gepaste houding, naast de Mrs. Jacqueline, op de grond plaatsnemen.

Na de pauze, kreeg ik even verderop, tepelklemmen op, wat zeer prettig was, wand ik kreeg daar een erectie van. Ook ging de ogenklep dicht, wat zeer verassend was, ik wist gewoonweg niet, waar wij liepen, op de beurs. Het was prettig lopen, onder begeleiding en vast gehouden worden door de Mrs. Jacqueline.

Jammer, aan alles komt een eind. De beurs sluit om 24 uur, wel vroeg voor zo`n gebeuren. Ik mocht weer mijn gewone kleding aan. Wel vooraf de Mrs. Jacqueline en Meester electro Paul, op gepaste manier bedanken.

 

Mrs. Jacqueline en Meester Paul, nogmaals dank, voor de fijne en prettige avond. Ik hoop op een wellicht nog zo`n avond of een andere avond ( en) met de Mrs. en Mr. mee te mogen Ik hoop ook dat de foto`s gelukt zijn.

Met nederige groet, Uw sub. ton